Mariefred

Förlåt för dålig uppdatering. Har hållit på ganska mycket med min nya blogg. Snart ska ni få adressen till den :)
Idag var jag iaf i Mariefred med mamma, Daniel och Daniel. Vi strosade runt, åt glass och gick i Gripsholms slott. Här kommer lite bilder från dagen:




Bloggen läggs ned

Tänkte bara meddela att den här bloggen snart kommer att läggas ned!
Men ingen fara, jag har en annan blogg som jag kommer länka till sen, men med en annan "inriktning" eller vad man ska säga. Jag tycker att det är jätteroligt att så många läser min blogg och hoppas att ni kommer följa med mig till den nya. Men än så länge så skriver jag i den här tills den läggs ned. Här är en smygtitt på dennya bloggen!



Det är allt ni får se för stunden ;)

Morgontrött

Idag vaknade jag inte på min bästa sida.. Grannen under oss började spela musik och sjunga typ 09.30. För ungefär en vecka sedan så kom dom hit och klagade på att det var för mycket festande här. What liksom? Så dom ligger inte på min toplista över favoritmänniskor om man säger så.
Vi hörde hans vackra stämma ännu tydligare eftersom vi hade balkongdörren öppen och han sitt fönster. Så när jag tröttnade så smällde jag igen dörren, men han fattade nog inte riktigt min pik, för han fortsatte. En stund efter det när jag äntligen lyckats somna om så börjar grannen bredvid att borra i väggen. Sex gånger.. Det borde finnas en regel att man inte får väsnas innan klockan tolv..

Såå, jag är inte på mitt bästa humör..
Nu ska jag ut till tvättstugan där jag lär få tillbringa mestadels av dagen. Vi har sjukt mycket tvätt.

Puss

Klarhet

Har varken haft ork eller lust att blogga. Tänkte bara berätta att jag lever. Är inte på mitt bästa humör just nu då det snart kommer att ske en del förändringar i mitt liv, och just nu har jag inte klarhet i någonting känns det som. Om jag bara hade lite klarhet i saker och ting så skulle det kännas mycket bättre. Jag längtar tills allting har löst sig.

Ikväll ska vi iallafall över till Åsa, Pascal och Engla för att grilla. Det ska bli trevligt!

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll. Puss.

The hangover

Hej på er!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan ju berätta vad vi gjorde igår. Vi gick till mobilia, så nu hittar jag dit iallafall, vilket är väldigt bra. På vägen hem handlade vi lite på Coop. Mat och så godis och dricka till kvällen.

När vi kom hem lagade jag kycklingcurry (igen). Typ vår favoritmat? Haha.
Lite senare kom Anneli och Jonte ner. Och ännu lite senare kom också Henke och Fredrika. Dem träffade jag för första gången igår, och dem var jättetrevliga!


Vi åt godis, vattenmelon och tittade på baksmällan (som är riktigt rolig!). Vid ett/halv två så gick de sista hem och då fick jag jättelust att lyssna på musik. Så jag tog fram min bästa vän iPoden och satte igång och började sjunga. Jag tror inte att det upskattades allt för mycket av Daniel då jag för det första är lite småhes, och för det andra inte kan sjunga. Men det får han tyvärr stå ut med, för ibland måste jag ha min dos med musik, hehe.
Just nu skjutsar Daniel sin mamma till sjukhuset, för hon har gjort illa foten. Stackars.. Så jag passar på att sitta vid datorn. Ska snart ta något att äta, har inte ätit något idag nämligen. Oops. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Får se helt enkelt.

Entré

Hej igen.

Det blev så att jag städade badrummet idag. Jag rensade även avloppet till badkaret och fixade det så att det inte läcker vatten ur det. Vem är bäst? Hehe. Älskling blev glad. Tror det iallfall eftersom han varit extra pussig hela dagen, hihi.

Vi åkte även till Entré. Kollade runt lite och sådär. Det enda jag tillät mig att köpa var hårmousse som jag faktiskt börjar ta slut på. Men där fanns det iallafall riktigt bra affärer. De som är mina favoriter är Cubus, New Yorker, Gina Tricot och Lagerhaus. Där hittar man alltid något.
På vägen hem körde vi förbi McDonald's och köpte med oss mat hem. Det var gott. Men det är det alltid.


Jag vet att jag har blivit jättedålig på att ta bilder. Men här är iaf en på min älskling när vi är påväg till Donken.

Home alone

God morgon (för mig)
Har lyckats vända på dygnet, vilket inte är så bra. Går inte att somna tidigt och så sover jag fram till 13. Det får det bli ändring på.

Just nu sitter jag ensam i lägenheten. Daniel var tvungen att fixa lite grejer. Innan han kommer hem funderar jag på att städa badrummet, då blir han säkert glad!

Lite senare tror jag att vi skulle åka till Entré. Ett köpcenter här i Malmö. Har inte så mycket pengar så kan inte köpa något, men kolla kan man ju alltid göra :)

Nej, nu ska jag äta lite "frukost". Ha en bra dag!

Födelsedagskalas

Heej.

Det blev aldrig så att vi gick och la oss tidigt igår. Nu vet jag vad ni tänker för snuskiga tankar, men nej. Vi var faktiskt uppe för vi pratade. Vi pratade om saker som hänt och om framtiden bland annat. Mysigt.

Men men. Idag fyller Åsa år, så vi har varit och firat henne. Blev även firande av mig, så jag fick lite presenter och så. Jag hade ingen aning om det och Daniel hade hållit det hemligt för mig, grr ;) Men det var jättegulligt av allihopa. Tack så mycket!

Man ser kanske inte så bra, men det är en korg med lite gott och blandat i, halsband armband och en såndär huvudmassage-grej.

Nu ska vi titta på någon utav filmerna vi lånat av Åsa och Pascal. Daniel-tönten låtsas sova och vill inte svara på vilken film vi ska titta på. Så nu får jag väl gå och kittla honom eller något.

Puss

Gårdagen

Heej. Tänkte köra en liten snabb uppdatering om gårdagen.

Tog tåget tillsammans med Carin, men hon klev av i Alvesta medan jag åkte vidare till Malmö. Där kom älskling och mötte mig. Så skönt att få träffa honom igen.
När vi kom hem så sov vi en 3-4 timmar eftersom jag bara fick sova 2 timmar den natten. När vi vaknade blev vi hungriga så vi åkte och köpte kebab. Måste bara tillägga att Södertäljes kebab är godare, hehe.
Sen vid 18 så kom en tjej för att köpa 4 par skor av mig. Jättetrevlig och söt var hon!
Sen tog vi en tripp till systemet innan vi gjorde oss iordning för att gå till Johanna som hade fest.
Det var jättetrevligt, men gick därifrån vi 1-tiden eftersom jag inte fått så mycket sömn på det senaste dygnet. Önskar att jag hade orkat stanna längre dock.

Idag har det varit en riktigt slö dag. Sov till 13 och sen kom Åsa, Pascal och Engla för dom skulle hjälpa till att sätta upp ett par hyllor på väggen.
Ingen av oss orkade laga middag så Daniels mamma kom över och lagade mat och åt med oss. Jättegulligt verkligen.

Nu ska jag och älskling kolla på film innan det blir sängdags (ganska tidigt eftersom vi båda är dötrötta). Imorgon fyller Åsa år så det blir till att fira henne!

Puss på er

Här har...

7d4f8cbdf88249d286f4d056ae33c3b3.png

Här har ni den underbart snygga bilden på Dregen. Grr haha!


Tåget

Hej hej. Sitter på tåget nu. Carin sover så jag passar på att använda datorn lite, hehe.
Jag är förövrigt bakis om någon ville veta. Var ute i förrigår och igår och idag ska jag på hemmafest hos Daniels syster Johanna. Men men, man är bara ung en gång i livet ;)

Finns inte så mycket att säga om igårkväll tycker jag inte. Träffade Dregen och lyssnade på ett band som heter Silly Season. Dom är riktigt bra. Efterfestade med två utav bandmedlemarna i lördags. 
Sen att vissa människor blir sjukt otrevliga av alkohol är ju lite tråkigt. Men men, finns inte mycket man kan gör åt det.


Har inte fixat någon usb-sladd till min nya mobil än, men fick ett kort på Dregen igår så jag kanske mmsar in det till bloggen sen. Ska snart sätta mig och skriva av alla mina kontakter från min gamla mobil till min nya. Kan man ha roligare? Haha.

Trött

God morgon. Jag har fått 2 timmars sömn och är jävligt trött. Mår illa och är hungrig på samma gång. Men det gör inget, för snart får jag träffa min älskling igen. Får sällskap av Carin på vägen ner, som ska på bröllop i helgen. Trevligt. Vi åker 1 klass så det är skönt iallafall. Nej, snart ska jag börja bege mig till bussen. Får se om jag uppdaterar något på tåget.

Puss på er

Födelsedagen

Puuh. Äntligen får jag en lugn stund tycker jag. Men snart är det slut på det. Om 10 min ska jag ut till tvättstugan.
Tänkte passa på att berätta om min födelsedag.
Jag och Carin vaknade vid 11. Så vi gick upp, jag fick presenter och frukost. Den ena presenten var från min lillebror och det var ett par jättesöta salt- och pepparkar. Och av pappa fick jag 500 kr och en iPod-docka som det heter. Alltså en högtalare till min iPod. Den är sjukt cool!
Lite senare åkte jag och Carin ner på stan för att göra lite ärenden. Gick till arbetsförmedlingen, banken och Belle Shoes. Där köpte jag en liten födelsedagspresent till mig själv. Får lite ångest över att jag egentligen inte har råd.. Men men. Det var faktiskt min födelsedag och en bra investering.
Vid 18 så gick jag och åt på restaurang med mamma, pappa, lillebror, storebror, farmor och farfar. Kan kännas lite obehagligt när hela familjen är tillsammans. Man märker liksom när mamma och pappa smågnabbar med varandra fast dom kanske inte själva tänker på det..
Men men, efter det så åkte vi hem och fikade och jag fick mer presenter. Då fick jag 400 kr av min storebror, 1000 kr av mamma, 500 kr, shimmering bodylotion och en parfym av farmor och farfar. Blev jättenöjd! Pengarna jag fick var till att köpa en ny mobil, så nu är den här påväg hem till mig!


Och den här parfymen fick jag:

Är ute...

455e491abe785e56fc9ff8005a3fe70e.png

Är ute på stanleys här i Södertälje och har sjukt kul!


Wish me luck

Fan, nu skjuter jag upp allting. Ska ta en tripp ner på stan med Marre nu. Kanske kan hitta ngt att ha på mig ikväll? Wish me luck!

Dålig

Var lite dålig med uppdateringen igår. Jag fyllde ju år, så jag hade fullt upp hela tiden ;)
Jag berättar om mina födelsedag senare plus lägger in bilder på det jag fick (om jag hittar min kamera som är spårlöst försvunnen).

Ha en fortsatt trevlig dag!

Har precis...

67478893b279ef353f3e07c0ff957bbf.png

Har precis ätit på restaurang med mamma, pappa, bröder, farmor och farfar. Den här fina blomman fick jag av mamma. Ska hem och äta tårta och öppna presenter nu!


19

Idag fyller jag 19.. Wihoo..!


18 ett år till?

Hej hej.

Igår kväll kom Carin hit och sov hos mig. Eftersom det var så sent så kunde jag inte hämta extrasängen hos farmor och farfar så vi fick dela på min säng. Det var lite trångt, men det gick bra :)
Hon stack ganska tidigt i morse till jobbet, men jag sov vidare.
Jag vaknade av ett sms från ett utav mina ex. Han påstår att jag varit otrogen mot honom, men han verkar lite snurrig i bollen. Jaja, jag skiter i vad han tror, huvudsaken är att jag vet att jag inte har gjort något fel. Orkar inte hålla på att gräva i gammal skit, jag har det bra nu och är otroligt lycklig med min pojkvän så det är bara onödigt :)


Var ju även hos min mamma idag och hämtade lite saker. Passade även på att städa till mina små firrar. Skulle egentligen ner till banken och arbetsförmedlingen, men pappa ville att jag skulle vara hemma och vänta på ett samtal åt honom. Så jag får ta det en annan dag. Hoppas att jag hinner innan jag ska ner till Skåne iallafall.

Imorgon är det min 19-åriga födelsedag, och jag ser inte fram emot det så mycket. Jag skulle lika gärna kunna vara 18 ett år till, det gör liksom ingen skillnad. Jaja, jag får fira att det bara är ett år kvar till 20. Alltid något haha.

Nej, nu ska jag ta något att äta.

Det här...

0-7c24f4c7ef794d4426b5d167f8c1b316.png

Det här har jag på mig idag. Så skönt väder! Är just nu på väg till min mamma för att hämta lite saker. Ha en bra dag!


<3

Behöver jag nämna att jag saknar honom?


Smiling

Just nu känner jag ett lyckorus. Allt känns så himla bra! Jag vet inte varför. Kanske det beror på det fina vädret som kommit tillbaka? Eller den otroligt roliga och spontana natten/morgonen? Eller kanske att jag vet att jag snart kommer åka ner till Skåne igen?
Jag ska försöka att sluta tänka så mycket på alla problem och fokusera lite mer på nuet istället. Allt löser sig. På något sätt.


Bakis!?

Det är helt sjukt. Jag har mått bra hela dagen, förutom att jag varit lite trött. Tog en promenad ner på stan med Marre och käkade på Nancy's. När jag kom hem la jag mig och vilade ett tag. När jag skulle gå upp för att äta så märker jag att jag har blivit bakis!? Liksom typ kl 18! Jag blev riktigt förvånad, brukar inte så ofta bli bakis, men när det händer så händer det alltid direkt när jag vaknar, inte typ 11 timmar efter att jag slutat dricka. Helt sjukt.
Tänkte bara uppdatera er om det om ni ville veta ;) Haha.

Lugn kväll?

Lugn kväll IN MY ASS. Jag började festa vid klockan tolv igår och kom hem strax efter sex i morse. Behöver jag säga mer? Vaknade nyss, jag menar hallå? Sen när började jag festa såhär hårt? Senaste tiden var min singelperiod i december - då jag försökte trycka undan min depression över att mitt ex var otrogen mot mig - med festande.
Jag säger bara gud vilken ångest jag hade när jag var påväg hemåt i morse vid sex. Solen sken och fåglarna kvittrade, det var inte ens kallt. Kul, tänkte jag. Kommer sova bort halva dagen som jag typ gjort. Men det spelar ingen roll, har ändå inget vettigt för mig idag.
Nej, nu ska jag äta lite frukost/lunch, sen ta bort gårdagens smink för att sen ta en liten prommis med Marre för att gå igenom gårdagkvällens bravader, haha.

Det blir aldrig som man tänkt sig när vi är i farten, hehe

Enhörna

Puh, idag har jag haft fullt upp hela dagen.. Började med att pappa sa att vi skulle åka till enhörna, direkt när jag vaknade. Så det blev till att hoppa in i duschen och göra mig iordning.
Vi åkte ut till Norrlöts handelsträdgård där vi tittade lite på loppisen (och handlade lite) och sedan fikade. Efter någon timme där så åkte vi bort till vår sommarstuga som ligger alladeles i närheten. Pappa ville visa hur våran stuga såg ut efter att fuktskadan där blivit fixad. Det var nytt golv, nymålade väggar och nya köksskåp. Riktigt fint blev det. Och mer luftigt eftersom de slängt våningsängen som jag och min lillebror sov i förut.
Efter att ha roat mig med att plocka smultron och kastat pil ett tag så åkte vi in till Södertälje igen. Det blev ett besök till ÖB där det inhandlades lite saker. Om det är av intresse så kan jag visa bild sen på vad jag köpt idag. Inga roliga saker kanske, men alltid något :)



Nu sitter jag i vardagsrummet och är sjuuukt hungrig. Hoppade över lunchen idag eftersom det blev en fika där borta. Annars blir det en lugn kväll idag igen, så att jag blir frisk någon gång.. Om det inte blir lite partaj hos de nyinflyttade i huset bredvid ;) Haha.

Nu ska jag tjata på pappa. Mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat....

Är på...

4dc5fd00fa20d29a09b4d3cc761c7059.png

Är på loppis i enhörna och hittade den här bamse-tidningen. Rasistisk? Mjo, ganska.


Dåligt humör

Ikväll är jag inte på mitt bästa humör.. Det är fredag, jag är sjuk och så tänker jag på hur kul jag kunde ha haft istället.. Samtidigt så tänker jag på hur kul andra har. Gah.. Kan ingen muntra upp mig?

Tråååkigt

Det är inte alls roligt att vara sjuk en fredag! Det finns absolut inget roligt på internet. Inga är inne på msn. Pappa tittar på någon tråkig film på ettan och jag vill inte vara i mitt rum för det ser rent ut sagt förjävligt ut. Har bara slängt allting på golvet. Jag ska ju ändå packa snart så då är det ingen idé att plocka undan, hehe.

Veckan blir inte som planerad. Jag kommer nog fira min födelsedag här hemma.. På måndag måste jag ner på banken för att lösa in en check och eventuellt skriva in mig på arbetsförmedlingen. Sen är det födelsedag på tisdag.
Sen kom Marre på den braiga idén om att jag kunde åka med henne ner till Skåne på torsdag, för hon ska till Falsterbo då :) Blir trevligt med lite sällskap på vägen isåfall!

Nej, nu ska jag faktiskt spela The Sims 3. Ha en trevligare fredagskväll än jag!

Tillbakablick

Satt vid våran andra dator nyss, det är en mac och jag använder den inte särkillt ofta. Men så tittade jag på gamla bilder och tänkte dela med mig av de bästa godbitarna från och med jag var 13 år tills nu. Haha, det är tillåtet att skratta ;)

Haha, jag tror det är julen 03. En utav mina snygga outfits som ni kommer att få ta del utav.


Januari 2004, haha jag diggar mina kängor ;)


Här tyckte jag tydligen att det var snyggt med uppsatt hår och två slingor hängades åt sidorna


HAHAHA! Det här är jag efter en dansföreställning våren -04


Jag fyller 14. Notera att väggen (och snetaket) är fyllda med bilder och artiklar med Miachel Jackson


Sommaren -04. Min favoritoutfit typ, haha.


Ett år senare konfirmerade jag mig. Kolla vad smal jag var! Här träffade jag även min första pojkvän. Kanske därför jag började bry mig mer om hur jag såg ut?


Öland -05. Jag var beroende av min mobil. Där ser man också hur smal jag var!


Hösten -06. Det var strax efter det här som min "dansperiod" på 6 år slutade.. (Jag till höger i rött)


Februari -07. Testade någon ny slags frisyr. Det var ingen hit...


Tänkte bara avsluta med bilden som fick mig att skratta mest. Här exprimenterade jag med min lillebrors hår. Hahaha. Stackars barn. (2004)

Fixare

Har suttit ett tag och fixat med Marres bloggdesign. Tycker att det är riktigt kul att hålla på och fixa :) Så om det är någon som vill så fixar jag gärna er design om jag har tid.

Annars då? Har jävligt tråkigt, för jag sitter hemma och är sjuk. Väntar på någon gubbe som ska komma hit och sätta persienner i ett utav våra fönster. Han skulle egentligen komma mellan 15-16 och han har inte kommit än. Hantverkare alltså.. Dom kan man inte lita på ;)

Nej, nu ska jag göra något annat onödigt. FB typ.. hehe.

Puss

Veckan som kommer

Hej hej.

Natten var inte så rolig för mig. Drömde typ 5 olika drömmar och vaknade efter varje. Jag hostade och snorade och var täppt i näsan så att jag inte kunde andas. Sen vaknade jag av att pappa ringde på min mobil..

Egentligen skulle jag och Carin ha filmkväll här ikväll och laga lite middag och sådär, men pappa och min lillebror kommer hem från landet idag och ska sova här i natt, så då blir det lite svårt.. Får höra med henne om det går bra på söndag istället, då är jag förmodligen ensam hemma igen.

Annars är mina planer för nästa vecka att åka ut till landet på måndag för att fira min födelsedag där som är på tisdag. Funderar på om vi kanske kan åka till Mariefred och äta middag på kvällen då, det är så himla fint där!
Sen åker jag väl hem på onsdag, för jag klarar inte av att vara där hur länge som helst, hehe.
Någon dag måste jag även träffa Rebecka, min kusin. Torsdag kanske? För på fredag eller lördag så åker jag ner till Skåneland igen ;)

Hittade ingen bild på min sommarstuga utan det fick bli en bild på vägen till min sommarstuga, haha

Nej, nu ska jag göra lite frukost, för det har jag inte ätit än.
Ha det bra!

Kladdkaksmuffins

Kladdkaksmuffins

Det här behöver du:


Smält 100 g margarin på spisen eller i mikron


Vispa 2 ägg och 2,5 dl strösocker poröst


Häll i det smälta margarinet


Tillsätt 4 matskedar kakao


Häll sedan i 2 teskedar vanillinsocker

Och sedan 1 dl vetemjöl


Och sist men inte minst (eller jo, minst) ½ tesked salt


Häll smeten i muffinsformar och ställ i mitten av ugnen på 175 grader i 15-20 min


Låt svalna och strö över vanillinsocker eller florsocker


Baka

När man är sjuk får man faktiskt unna sig. Så nu ska jag baka kladdkaksmuffins! Mums!


Ny design

Vad tycker ni om min nya design? :D

Foton























Funderar på att göra en ny design till bloggen med en utav bilderna som header.. Får se hur jag gör :)

Onsdagen

God morgon (iallafall för mig)

Tänkte berätta om gårdagen.

Jag och Carin åkte upp till Sthlm för att fotograferas på The Studio. Vi kom lite tidigt så vi gick till bland annat Sturegallerian. När vi sen kom till The Studio ångrade vi oss att vi inte gick dit på direkten, för då fick vi vänta två timmar på att bli sminkade och fixade med håret. Jag valde en festsminkning med mörka färger och lockat hår.
Sen fick vi vänta en stund till innan vi fick gå in i fotostudion. Vår fotograf var jättetrevlig och hjälpte oss med allting. Hon bestämde vilka skärmar vi skulle stå framför och hur vi skulle posa, så det ver riktigt skönt. Ett tag efter att vi fotograferats så fick vi kolla på bilderna och bestämma oss för vilka vi ville ha. Både jag och Carin köpte ett bildpaket med 10 bilder plus en bonusbild för att vi skrivit upp nummer till folk som också kommer få det här erbjudandet.
Vi fick alla bilder på en CD, väldigt smidigt, och sen åt vi middag på Donken.


Sen kom vi på att eftersom vi var så fint sminkade så var vi ju tvugna att passa på att gå ut. Det var ju lill-lördag! Så vi gjorde oss iordning hos mig innan vi tog bilen ner till stan. Vi körde förbi Oleary's men det var typ inte en kotte där. Så vi gick till Stanley's istället. Träffade på lite roligt folk, även mitt ex som inte verkade vara så förtjust över att jag var där. Men who cares liksom? Jag kom dit för att ha kul och det hade jag verkligen! Blev bjuden på två drinkar, och det säger man ju inte nej till, hehe (tack Jonatan och "okänd man"). När dom stängde så drog vi hem, regnade som fan då.
När jag kom hem så ringde jag min älskling och han blev väldigt förvånad över att jag ringde vi den tiden (han visste inte att jag skulle ut). Vi pratade lite grann om framtiden, och jag blir så glad när vi gör det, liksom varm i hjärtat.
Innan jag gick och la mig så drack jag en kopp varm choklad och tog en varm dusch, så idag mår jag prima! Förutom att jag är förkyld då..

Idag tänkte jag höra med Carin om hon har lust att komma över och titta på film ikväll. Är ju ensam hemma så då gäller det att hitta på saker :)

Nu ska jag ta och äta någonting. Resten av bilderna från fotograferingen kommer lite senare.

Krogen

Ska nu ställa mig i en varm dusch. Kom hem från krogen för någon timme sedan. Ska bli så skönt att få krypa ner i sängen sen. Men skönare vore det om Daniel låg bredvid mig. Jag saknar dig älskling <3

Berättar om min dag imorgon.

Gammal gubbe

God morgon (fömiddag?)

Ska strax åka iväg till Sthlm för fotograferingen. Har hunnit bli riktigt hes nu så jag låter som en gammal gubbe med slem i halsen när jag pratar, hehe. Hoppas jag inte behöver hosta under plåtningen. Lite pinsamt kanske.

Jag tar med kameran, så jag får se om jag kanske kan ta lite bilder när vi är där :)

Pusshej


Jag älskar dig


Tårar

Jag sitter och tittar på Michael Jacksons minnesstund på Tv4. Har bara slötittat lite, lyssnat på låtarna som sjöngs och sådär. Men när hela hans familj kom upp på scenen så fastnade ögonen på skärmen. Jermanie höll tal, och det var väldigt fint. Sen ville Michaels dotter Paris säga något. Dom sänkte micken till henne och det hon sa var "Min pappa har varit den bästa pappa som någonsin funnits." Sen kunde hon inte hålla tillbaka tårarna, utan efter en paus sa hon "Jag vill bara säga att jag älskar honom". Sedan kastade hon sig i famnen på Janet. Då kände jag att tårarna var nära att rinna.
Sedan började introt till Man in the mirror att spelas samtidigt som Michaels kista rullades ur lokalen. Då rann tårarna för fullt. Min största idol finns inte längre på jorden, men han kommer alltid att finnas i mitt hjärta..


Outfits

Jag ska fotas i alla de här outfitsen. Men vilken tycker ni är snyggast?




Shorts

Puh, idag har jag varit igång hela dagen.
Började med att jag gick upp kvart över sju. Packade det sista och gjorde mig iordning. Sen åkte vi till Malmö Centralstation. Tog tåget hem, gick smidigt. Kollade på film på datorn hela vägen så det gick snabbt.

När jag kom hem fick jag värsta rycket och började rensa ur min garderob. Vissa grejer har jag nu lagt ut på tradera. Såhär såg det ut på min säng just då:



Sen när jag fotat allt och lagt ut det på Tradera så började jag fundera över kläderna till morgondagens fotografering. Jag tog ett par av de jeans jag fått av Åsa och så gjorde jag om dom till shorts. Blev riktigt snygga tycker jag. Tänkte lägga ut bild på de tre outfitsen jag ska ha med mig så kan ni få säga vilken ni tycker är snyggast. Om ni vågar, för det är ju inte så att kommentarerna flödar här ;)

Just nu ligger jag och hostar och slötittar på en film om Michael Jackson. Jag har blivit sjuk bara över en dag!!! Jag kände inte av något igår och inte i morse, och nu ligger jag och har skitont i halsen och hostar. Konstigt.. 

Jaja, nu ska jag fortsätta med slötittandet ;) 

Ändrade planer

Hej hej.

Har varit lite dålig med uppdateringen i bloggen nu när jag varit här nere. Ska nog bli bättre när jag kommer hem.

Det blev lite ändrade planer. Jag åker hem imorgon bitti istället. Jag skulle nämligen beställa sista minuten i morse, så vid 11 i morse kollade jag att det fanns plats kvar. Det fanns det, men eftersom jag skulle ringa pappa för hans kortnummer så tänkte jag vänta tills Daniel vaknat. Vad tror ni händer när han vaknat? Jo, det är slutsålt.. Så det blir hemfärd tidigt imorgon bitti. Men jag klagar inte, får ju en hel extra natt med min älskling :)



Läskiga ögon? :P

Sista kvällen

God kväll

Just nu sitter jag och väntar på att mina mackor i ugnen ska bli klara. Mums. Sen ska jag och älskling kolla på film.
Det här blir våran sista kväll tillsammans, för imorgon åker jag hem :(
Men blir bara hemma drygt 2 veckor innan jag kommer ner hit igen. Och då vet jag inte hur länge jag stannar :)

Men men, tänkte bara uppdatera lite kort. Ska hämta mina mackor nu.

Pusshej

Hängig

Heej

Som ni såg i inlägget nedan så har jag inte mått så bra idag. Hade svårt att somna igår då jag var täppt i näsan och knappt kunde andas. Min nässpray var inte till stor hjälp heller kan jag säga..
Var helt hängig i morse, men det var bara att pallra sig upp till tvättstugan för att slänga i första maskinen med tvätt. Så jag spenderade största delen av dagen till att gå fram och tillbaka till tvättstugan.

Lite senare åkte vi ut till Åsa och Pascal och badade i deras pool som de köpt. Det var ganska kallt, men svalkade skönt eftersom det var riktigt varmt ute.
Lite senare så åt vi grillad korv innan vi begav oss hemåt. Skulle egentligen gå ut idag, och jag har verkligen lust, men eftersom jag känner mig hängig och är ganska trött så hoppar vi det. Vi får ta det någon annan dag :)

Hoppas ni har en fortsatt trevlig lördagkväll!

Ingen bra kombo

Jag är bränd + förkyld = ingen bra kombination..

Kortis

Hej hej.

Idag har vi varit och badat. Var riktigt skönt. Förutom att jag nu efteråt ser att jag bränt mig rejält i ansiktet och på ryggen. Inte så skönt kan jag lova.

Snart ska vi åka till Åsa och Pascal och grilla. Ska bli mums.

Blev en kort uppdatering. Orkar inte skriva mer just nu.
Snart åker jag hem härifrån :(

Pusshej

Kycklingcurry

Idag måste det ha varit den varmaste dagen på länge. Höll på att ta på mig jeans, men halvvägs upp på benen så kände jag på mig att det skulle bli för varmt. Såå, det fick bli shorts idag. Även det var för varmt, men man kan ju liksom inte gå runt naken, hehe.
Idag har vi inte gjort så mycket. Vi lämnade tillbaka Åsa och Pascals bil idag som vi har lånat. Åkte bil med Emma och Engla bredvid mig. Haha dom är så sjukt söta båda två.

Lite senare gick vi för att handla. Sen lagade jag mat. Kycklingcurry. Det blev förvånansvärt gott faktiskt. Det måste jag laga fler gånger.



Nej, nu ska jag kolla lite andra bloggar.
Pusshej

Aq-va-kul

Hallå!

Tänkte berätta lite om gårdagen.
Vi åkte och badade på Aq-va-kul (ett badhus) med Daniels lillebror Niclas och hans två kompisar. Det var ganska coolt för deras äventyrbad ser till en del nästan exakt likadant ut som vårat badhus Sydpoolen i Södertälje. Det här var bara lite större och hade lite mer annorlunda saker.
Mot slutet så kom även Åsa och Engla. Engla var så söt när hon plaskade och hoppade med sina uppblåsbara kuddar på armarna.



När vi varit där i nästan 7 (!) timmar så begav vi oss hem. Då åkte jag och min älskling och handlade lite, och på vägen hem så öste regnet ner, bara sådär! Hade varit relativt fint väder hela dagen, och påvägen till bilen från badhuset så kommenterade jag till och med hur skönt väder det var ute. Så vi blev något blöta på vägen från bilen och hem.
Lite senare så delade vi på en pizza och tittade klart på filmen vi inte såg klart i måndags.

RSS 2.0