Skola, skola, skola

Är nyss hemkommen från skolan. Min älskling hämtade mig, jättesnällt!
Hade Foto A som sista lektion  och jag kämpade på med min idéskiss. Vi ska nämlige fota de sju dödssynderna. Och jag har fått ordet "dygd". Assvårt, men kom tillslut på vad jag ska göra :)
Kanske lägger upp bilden här sen när jag framkallat den och så.

Nu blir det till att plugga hela kvällen. Har religionsprov imorgon och svenskaprov på fredag. Gaah. Tiden räcker inte till.

Bowling

Hej bloggen!

Är precis hemkommen från Heron City. Var där med Erik, Jonatan och Thomas. Vi åt, spelade biljard och sen bowlade vi, och då joinade även Jontans kompis Emil oss. Jag behöver väl inte säga något om mina resultat de två serierna, men jag vann över alla den tredje serien med 134 poäng. Och det var bara för att jag slutade bry mig om mina poäng.
Men men, det var trevligt iallafall!



Igår blev det ingen utgång till O'learys med Carin. Hon mådde inte bra, så vi struntade i det. Hoppas att hon hinner träffa mig en liten stund imorgon bara, för hon pluggar ju i Växjö, och då träffar jag inte henne så ofta.

Nu ska jag och min älskling kolla på film, eller något vänneravsnitt. Myyyz <3

...

Jag tycker så jävla synd om mig själv, och det har jag all rätt att göra.
Jag skulle inte ens vilja låta min värsta fiende gå igenom det jag gör nu..

Knorr Vie Kidz

I onsdags så fick jag hem en låda med Knorr Vie Kidz. Det är nämligen så att jag är medlem i Buzzador (ska ändra färg på länken så att den inte är vit). Och vad är då det?

"Som Buzzador får du testa nya produkter och tjänster. Du kommunicerar sedan med dina vänner. Skälet till att företagen vill att du ska prova produkterna och kommunicera med dina vänner är att företagen vill marknadsföra sina produkter och att budskapen ska spridas. Man får inte dölja att det handlar om marknadsföring av produkterna."

Det är då så att jag ska de dessa produkter till barn mellan 6-12 år och se vad de tycker. Nu har jag inte hunnit bjuda någon mer än min bror (12 år), plus att jag, en kompis, mamma och pappa smakat. Men jag tänkte göra en liten utvärdering iallafall.


Banan-passionsfrukt-morot & banan-persika-pumpa



Först lite fakta om produkten.

"Knorr Vie Kidz är en läcker blandning tillverkad av minst 200g frukt och grönsaker . Knorr Vie Kidz är tillverkad av juicekoncentrat, frunkpuré och fruktkött. Knorr Vie Kidz ersätter inte färsk frukt och grönsaker utan är ett komplement som på ett gott och bekvämt sätt hjälper till att öka intaget av frukt och grönsaker."

Och vad tycker vi då om denna frukt-och grönsaksblandning?
Smaken: Något för söt tyckte de flesta. Speciellt smaken Banan-passionsfrukt-morot. Det kan nog ha att göra med passionsfruken som är en väldigt söt frukt.
Så de flesta tyckte att smaken Banan-persika-pumpa var godast
.
Konsistens: Det var som en dryck. Inga bitar eller fruktkött i. Det är bra, då kan man även ha det som dricka.
Övrigt: Locket var svårt att få av. Om man inte orkar dricka hela så kan man inte sätta tillbaka något lock. Små och därför lätta att ha med sig till skolan t.ex.


Lördagens

Bättre sent än aldrig säger man ju. Här slänger jag iallafall en dålig bild på min outfit från i lördags.



Tröja - Lindex
Skärp - Gina Tricot
Skinnjacka - New Yorker (i Amsterdam)
Skor - Skopunkten

Praktikplats

Har haft ett helvete med att fixa praktikplats! Men nu är den funnen. Min snälla mamma tog kontakt med mediaavdelningen på sitt jobb, och idag var jag på intervju, och jag fick det! Som den bästa chefen på hela Huddinge sjukhus så har man nog lite makt, jag är stolt över min mamma!
Jag ska alltså praktisera på Huddinge sjukhus medicinsk bild.
Jag kommer få göra lite vad jag vill. Gå ut och ta egna bilder, fixa dom photoshop och sen skriva ut dom, t.ex. Jag kommer få använda mig av alla deras specialprogram, och deras experter ska lära mig lite grejer. Sen kommer jag få sitta i receptionen när det blir stressigt, eftersom dom inte har någon receptionist.
Första veckan ska jag vara i Huddinge, andra i Solna. Det blir lite jobbigt, eftersom det är 30 min längre tågfärd. Men det lär ju inte vara så jobbigt. Då har jag perfekt tid för att plugga!



Yes, jag är så himla positiv! Och jag ska börja leva efter en sak som jag och Marianne kom på idag "Jag ska inte se alla jobbiga händelser som en börda, utan som en utmaning mot mig själv ". Det var fan riktigt bra sagt!

Nu ska jag försöka hitta en outfit som passar för ikväll. För då ska jag ut med Carin till O'learys! Kommer bli såå trevligt!

Lunch på stan

Goddag.
Kom precis hem från stan. Jag var och åt lunch med Carolina, Marianne, Lisa och Sarah. Trevligt trevligt.
Snart, om ett litet tag, när jag får lust, så ska jag plocka undan i mitt rum och börja packa saker. Det gäller bara att jag tar tag i det.

Lite senare ska jag kanske träffa Erik. Det vill säga om han har tid. Han har så mycket för sig nu för tiden. Träningar, jobb, kompisar. Det blir inte så mycket tid till mig. Men jag ska inte klaga. Det är hans val och prioriteringar.

Acoustic Guitar


Hittade den här videon för ungefär ett halvår sen, och av någon
konstig anledning så får den mig alltid att börja gråta..

Mitt liv nedpackat i lådor

Hela vårt hus är kaos. Svarta sopsäckar med saker vi ska slänga, flyttlådor fulla med delar av mitt liv.
Jag ska börja packa ner sakerna i mitt rum, men jag drar ut på det hela tiden. Det känns lite som att om jag väntar så kanske, kanske, det här inte händer.
Har allt sjunkit in? Har jag accepterat att min familj kommer splittras? Jag tror att jag vill tro det. Men innerst inne så gråter jag varje gång jag tänker på det.


Dagen idag och veckan framåt

Dagen har bestått av skola, plugg och vila.
Är fortfarande seg efter i lördags, konstigt eftersom jag sov 4 timmar på dagen igår och 8 timmar i natt.
Men men. Imorgon har jag ett test/prov i Foto A. Inte så svårt kanske, men jag måste nog plugga lite mer innan jag går och lägger mig.
Det har inte hänt något mer speciellt i min tråkiga vardag.
På onsdag har vi temadag, eller "studiedag" som jag sa till min pappa. Det betyder alltså att jag tänker stanna hemma.
På torsdag ska vi ut i skogen hela dagen. Hagaparken i Stockholm. Jag undrar vad den skogen har som inte andra skogar i Södertälje har. Ska iallafall dit för geografin. Fattar inte riktigt vad vi ska göra bara.

Det betyder alltså att den här veckan kommer gå fort, och på torsdag kommer Carin! Jag har inte träffat henne sen hon åkte till Cypern i somras. Ska bli skönt att få träffa henne. Det har ju hänt en del sen dess, så jag hoppas att hon orkar lyssna på mitt tjat :)

Nu ska jag försöka plugga lite till.


Carin och Johan på min 18-års fest i somras




Bilder














Gårdagen

Gles uppdatering, jag vet.
Igår hade Erik fest. Det var kul, men jag blev väääldigt trött framåt natten.
Som tur var så sov jag där, annars skulle jag nog inte ha klarat mig hem.
Men men, det var kul att träffa lite nya och även bekanta folk.
Bilder kommer senare då jag väntar på att Jonatan ska skicka dom till mig. Jag glömde liksom bort min kamera igår :P


Jag och Erik igår. Tagen från Johannas bdb.

Dagens


Linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Cardigan - H&M
Nyckelhalsband - H&M

Jag hatar rubriker

Hallå gott folk.

Mannen som kollade på vårt hus gillade det, och nu väntar han på att få ett pris av min mamma och pappa. Det skulle vara bra om han köpte det, för då slipper vi dra in mäklarna och då sparar vi en massa pengar.
Och dessutom så slipper vi dra in elektriker och snickare, han sa att det inte behövs isåfall.

Men men. Sitter hos Erik nu. Det är najs.

Nu ska jag göra något annat.

Mitt hem

Hej hej.
Sitter i skolan nu och väntar på min sista lektion. Egentligen slutar jag 15:00 på fredagar, men de närmsta tre veckorna ska vi vara i grupper på sammhällen, och jag är i gruppen som ska vara där sista veckan. Så min sista lektion idag är Svenska, och då ska vi kolla klart på en film. Det är ganska skönt.


Idag kommer en man hem till oss som ska kolla på vårat hus. Det känns konstigt. Det är liksom mitt hus, mitt hem! Ska jag bara lämna det, alla 13 år jag bott där, och bara flytta in i ett nytt "hem"?
Det kommer ta ett tag innan jag kommer kunna kalla lägenheterna för mitt hem, och då mena det.
Det kanske aldrig ens hinner bli mitt hem, om ett år kanske jag flyttar hemifrån, vem vet?
Mitt hem kanske blir det sista hemmet jag delar tillsammans med någon i familjen..



Mitt hus klockan tre på natten innan jag åkte till Spanien förra sommaren.

Upp och ner

Mådde inte så bra förut, men nu är det bättre. Det går upp och ner ni vet. Det händer så mycket saker i mitt liv som jag tyvärr inte kan ta upp här. Det är jag och endast en person till som vet hela sanningen om mig. Det känns jobbigt att inte berätta för någon annan, men samtidigt så vill jag inte det. Jag vill att folk ska tycka synd om mig, men ändå inte. Men men. Som sagt, det går upp och ner, och jag får hoppas att det går upp snart.

Tack...

Tack Gud för att du gav mig ett så fucking jävla dåligt liv!

Nya färgen

Jaa, som sagt så färgade jag mitt hår idag. Är inte så nöjd faktiskt.. Det blev för mörkt. Bilderna ljuger, där är det brunt, på riktigt är det nästn svart. Men jaja, vad ska man göra? Jag får vänja mig helt enkelt.


Färgen jag använde

Lite ego får man vara

Jag i min snygga färga-håret-tröja

Före och efter

Som sagt så ljuger bilden. Nästan svart...

Idol

Ligger och kollar på Idol. Gud vad tondöva vissa människor är. Att dom ens tänker tanken på att söka. Det är sjukt! Men i för sig, vad skulle Idol vara utan dom?


The day so far

Hej hej.
Dagen har varit helt okej. Idag på svenskan så skulle vi lära ut någonting på 10 min, och jag lärde alla att vika tre olika servetter.
Det har inte hänt något mer speciellt idag faktiskt. Förutom att jag nyss färgade håret :) Ni får se hur det blev sen.

Bye


Kortspel, Lisa trollade på Svenskan, så hon hade en kortlek med sig :)

Tröjan

Tyvärr är den tagen i dåligt ljus och smutsig spegel..


Lindex - 99 kr


Shopping

Jagh drog med Erik på stan, vilket han inte tyckte om. Hittade en tröja, lite orange-färgad sådär. Tycker inte riktigt om orange, men själva designen var snygg, och den enda i min storlek var orange. Kan lägga upp bild på den sen.
Köpte även hårfärg. Det börjar bli höst, och en lite mörkare färg i håret behövs tycker jag. Hårfärgen jag har nu ser ju inte så rolig ut, med tanke på att jag och min klasskompis Carolina slingade håret på varandra i somras.

Men men, nu ska jag surfa vidare, och kolla lite bloggar!
Ha det bra.


Jag och min klasskompis Marianne påväg hem efter en lunch på Nancy's efter skolan

Bob Hansson

Är hemma hos Erik nu en snabbis. Ska snart ner på stan för att hitta något till på lördag, för då är det partaj för fulla muggar ;)
Föreläsningen var rolig. Har aldrig sett någon så konstig männsika. Antingen var han drogad eller full. Det är svårt att beskriva hur han var, men jag kan ju berätta att han visade sin mage för oss. Hur normalt låter det? Men det var iallafall roligare än en vanlig föreläsning!


Bob Hansson

Dagens

God morgon!
Som jag trodde så vaknade jag innan 11:00 :P
Men jag är utvilad, och det är ju det som är huvudsaken!

Och eftersom jag ska på föreläsning så är det mjukisbyxor som gäller idag. Jag orkar inte sitta i Aulan i jeans.
Så idag går jag klädd såhär (förlåt för min skitiga spegel).


Mjukisbyxor - Cubus
Blommigt linne - H&M
Luvtröja - H&M

Nighty night

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag får sova ända till 11:00 imorgon om jag vill, men det kommer jag inte göra. Jag kommer antagligen att vakna tidigare än så. Vi börjar nämligen 13:00 imorgon, eftersom vi ska på en föreläsning som någon Bob Hansson ska hålla i. Vad det handlar om vet jag faktiskt inte. Jag tror att han var författare eller något.

Idag köpte min mamma en lägenhet.
Det är nämligen så att mina föräldrar ska separera, så nu har både mamma och pappa varsin lägenhet, vilket känns skönt. Båda är jättefina också.
Med mamma flyttar jag den 10 oktober och med pappa den 30 november.
Det kommer bli konstigt att inte bo i det här huset längre. Jag har ju faktiskt bott här i 13 hela år. Men jag kommer väl vänja mig med tiden.

Nej, nu ska jag lyssna på lite lugn musik och bara slappna av tills jag somnar!

God natt på er


Första inlägget i nya bloggen

Ja, så är det.
Jag tog en paus från bloggandet i somras, men nu känner jag mig redo igen. Med en ny fräsh blogg!

Och vem är då jag?
Jo, Jag heter Ellinor och är 18 år. Jag bor i en håla utanför Stockholm kallad Södertälje.
Jag går mitt sista år på gymnasiet. Jag går Samhälle-Media på Wendela Hebbegymnasiet som ligger här i Södertälje.
Jag har en helt underbar pojkvän, Erik, som jag älskar att spendera tid med!
Ja, om ni har några frågor så är det bara att lämna en kommentar :)


RSS 2.0