Städtant

Hej på er!

Idag har jag varit riktigt duktig. Daniel var tvungen att jobba lite idag, så medan han var borta passade jag på att städa lite i lägenheten. Jag diskade, slängde skräp, torkade kaklet i köket, diskade ljusstakar, torkade av vardagsrumsbordet, bäddade och plockade iordning på skrivbordet. Jag = hemmafru, haha. Nej, men när jag är uttråkad så händer det ibland att jag börjar städa, och sen kan jag inte sluta. Men nu var det så varmt så jag svettades som en gris, så var tvungen att hoppa in i duschen.

Nu sitter jag och tittar på The Hills. Typ världens bästa serie. Har sett de två första säsongerna 3 gånger. Säsong 3 har jag på datorn så det kan jag titta på när jag vill ;D

Nej, nu ska jag käka lite kalaspuffar. Mums.

Det här visste ni inte om mig



Jag älskar att titta på antik-program.

Typ Antikrundan, Första andra tredje, Antikdeckarna, Dickinsons real deal m.fl. Vet inte varför, men jag kan sitta fängslad framför dem programen. Det är intressant att se saker från förr och vad de användes till, och vad de är värda idag. Riktigt kul tycker jag att det är!

Bad

Hej hej.

Gårdagskvällen var trevlig. Jag var med Daniel och Jonte och vi åt pizza och kollade tv/film. Gick och la oss lite sent dock. Typ mellan fyra och fem.. Inte braa.

Idag var vi och badade med Åsa, Engla, Daniels mamma, Niclas och Alex. Det var skönt, för det var så otroligt varmt. Fick damp på två ungar som typ stänkte hela tiden. Hade smink på mig, så smart som jag var, så jag gjorde allt för att undvika vatten i ansiktet. Lyckades faktiskt ganska bra ;)
När badet stängde så åkte vi hem till Åsa och åt middag. Spagetti och köttfärssås. Jättegott var det!
Nu sitter vi hemma och tittar på någon film på 5an. Den är ganska bra faktiskt.

Nej, nu ska jag pussa lite på min älskling :)
Hoppas att ni också har haft en skön avslutning på veckan!
Puss

Dåligt sällskap?

Två killar. Den ena fiser och den andra vill tända eld på fisen. Vad har jag hamnat i för sällskap? Haha.

Kläder

Lördag, och det är hett som fan. Skoja inte.

Grillnigen igår var jättetrevlig. Det var god mat, trevligt sällskap och bus med Engla som gjorde kvällen :)
Fick dessutom massa kläder av Åsa som hon inte kunde ha längre. Jeans och toppar. Alla jeansen passade jättebra förutom att de var lite långa, men det är ju bara att sy upp. Så nu har jag en hel drös med nya kläder :)
Var dock lite jobbigt att prova, eftersom Daniel inte äger en helkroppsspegel. Så jag fick dra in köksstolen till badrummet och gå upp och ställa mig på den för varje nytt plagg jag provade. Eftersom det var så varmt kan ni ju då gissa om jag blev svettig? Haha. Not nice.



Nej, nu ska jag ta ett glas "coca" som man säger här nere. Har dessutom kommit på mig själv med att ibland säga vissa ord med skånsk dialekt! Omg, så kan vi ju inte ha det ;)

Grillning, igen

Hallå.

Hittills har det varit en ganska seg dag. Vi har bara varit här hemma och nu tittar vi (läs: jag) på My Super Sweet 16 på MTV. Sjukt program. Bortskämda ungar som får precis vad dem vill (jag, avundsjuk? Åååh nej ;)).

Om ett tag kommer Daniels syster Åsa och hämtar oss, för vi ska grilla med henne, hennes man Pascal och Engla. Ska bli trevligt. Hoppas det slutar blåsa så mycket :/


The King of Pop

Alla som känner mig väl vet att Michael Jackson är min största idol, och har varit ett bra tag. När jag i natt fick veta att han hade dött så visste jag inte riktigt hur jag skulle reagera. Det kändes inte verkligt. Han har liksom alltid levt. Ibland brukar jag faktiskt sitta och fundera och fråga mig själv "jag undrar vad han gör just nu i det här ögonblicket".
En del av mig ville gråta, den andra delen var mer chockad. När jag skulle sova så låg jag helt klarvaken och bara tänkte på döden.

Under natten så hann jag få 4 sms där det stod ungefär samma sak. Att han hade dött.
Jag uppskattar att det här personerna bryr sig. Det gör jag..

Här är en utav mina favoritlåtar av The King of Pop:


Studsmatta

Hallå.

Hinner med en uppdatering till idag :)
Förutom att gå emellan tvättstugan och soffan idag så passade vi ju Emma. Hon är så otroligt söt. Vi hämtade henne på dagis, lekte lite i lekparken och sen var vi här. Lite senare kom Daniels mamma med mat fån McDonald's som vi åt framför tvn.

Daniel och Emma


Min och Emmas nalle


Sötunge!


Min sötunge ;)


Och så jag


Lite senare åkte vi med Johanna och Emma till Daniels andra syster Åsa, för Engla - hennes dotter - hade fått en studsmatta. Så där var vi ett tag och tittade på när dom små (och Daniel) hoppade. Dom såg så söta ut där dom studsade.
På vägen hem körde vi förbi Hemmakväll och köpte lite godis. Så snart ska vi sätta oss och titta på Seven Pounds, äta godis och mysa :)

Älskar verkligen att vara här nere. Det är bara andra gången, men känner mig verkligen hemma här!

Deal

Hej hej.

Idag är vädret inte lika bra, lite mer blåsigt.. (Varför inleder jag mina två senaste inlägg med vädret?)
Just nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Jag och Daniel gjorde en deal, att om jag tvättar så går han och köper mjölk och lägger på två brev åt mig på brevlådan. Varför inte liksom. Jag tycker att det är ganska soft att tvätta, haha.

Lite senare idag ska vi passa Emma, Johannas dotter. Hon är hur söt som helst. Älskar barn (om de inte sitter längst bak på 753-bussen och lyssnar på sin schallamalla-musik).

Nu ska jag ta och ringa min mamma.
Ha en fortsatt trevlig dag.
Puss


Onsdag

Hallå på er!

Idag har vädret varit lika bra som igår. Galet varmt.
Älskling var tvungen att köra ett bud från sin syster Johannas blomsterbutik i "morse". Alltså vid kl. 12. Typ då vi brukar gå upp :P Så medan han var borta så passade jag på att duscha och göra mig iordning i lugn och ro.
Sen när han kom hem så hade han med sig en fin liten bukett från Johanna till mig med ett fint kort :)



Nallen fick jag av Daniel när jag kom i måndags. Det står "Jag älskar dig" över hela tröjan :) Sött. De båda har nu fått en plats bredvid tvn.
Lite senare åkte vi och handlade mat med hans mamma på Willys. Sen fikade vi och åt middag hos henne. Fläskfilé och potatisgratäng. Sjukt gott och jag blev jättemätt. Efter att ha ätit en bit tårta till efterätt så åkte vi med hans mamma och Johanna till Jysk, och efter det åkte vi hem.

Sen vi kom hem har vi bara chillat och ätit lite "kvällsmat" och nu ser det ut såhär hos oss:



Sitter vid varsin dator. Vi är så sociala ibland. Om vi vill något så är det ju bara att skriva på msn ;)
Btw så har han (eller vi som han tvunget påpekar) världens bästa soffa. Armstödet är så brett så att man kan ha laptopen där på. Asbekvämt!

Nu ska jag försöka slita min älskling från datorn, om det går ;)

Grillning

God kväll.

Tänkte börja med att säga att jag försökt mobilblogga två gånger, men tydligen så funkar inte det.. Måste kolla upp vad som är fel.

Är iallafall i Skåne nu. Resan igår gick bra, och det gick relativt fort eftersom jag hade datorn med mig och kollade på film. Sen roade jag mig med att smygtitta på två fjortisar som satt på andra sidan av mig också, moahaha.

Idag har det varit en slapp dag. När vi gått upp så satte Daniel sig vid datorn och jag vid tvn, haha. Vadå sociala?
När vi gjort oss iordning, typ vid fem-tiden (haha) så handlade vi lite grejer, och sen grillade vi med hans syster och lite fler människor. Första riktiga grillningen för mig i år tror jag :) Men det var mysigt och vädret var på topp.
När vi varit där ett tag så gick vi och hälsade på Daniels mamma på hennes jobb. Sen gick vi hemåt igen.

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, förutom att vi ska äta middag hos hans mamma. Sen var det snack om att vi skulle gå på premiären av andra Transformers-filmen med några stycken. Har inte sett ettan och har typ ingen aning vad det handlar om, men bio är alltid trevligt :)


Skåååne

Det blir så att jag åker till Skåne idag! Tar tåget kl. 18.00 och är där ca 22.00.
Ska bli så skönt att få träffa Daniel. Har inte setts på 2 veckor och har knappt pratat med varandra under den tiden heller.
Såå, jag har lite att packa nu. Ska åka om 2 timmar. Hihi. Tar med datorn på tåget, men kommer inte ha något internet. Får se om jag mobil-bloggar.


Ingen lust

Har inte haft någon som helst lust att blogga idag. Har bara suttit hemma. för jag har inte haft något bättre för mig.
Imorgon ska jag till tandläkaren, och kanske, om jag har tur, så åker jag även ner till skåne imorgon. Det får jag veta imorgon. Hoppas verkligen att jag kan åka, för jag saknar min älskling något så otroligt! Längtar så mycket tills jag får vara i hans famn igen. Jag vet inte hur länge jag stannar den här gången. Får se helt enkelt. Har ju inget att göra hemma ändå, förutom den 8e då.

Nej, nu ska jag skriva en lista med saker jag måste komma ihåg att göra.


...

Ibland blir jag bara så trött..

If I colud turn back time

Ibland önskar jag att det aldrig hänt


Home sweet home

Hej hej.

Är hemma i Sverige nu, och det är sol :O Har regnat hela veckan då jag varit borta och så blir det sol när jag kommer hem, är det inte underbart? Så vad händer nu då? Ska börja med att flytta till mamma idag. Tandläkaren på måndag. Sen ska jag försöka hinna ner till Skåne innan jag och Carin ska fotograferas hos The Studio den 8e. Sen fyller jag år också. A lot is going on.

Ikväll då. Det är lördag. Antingen blir det utgång eller lugn hemmakväll. Skulle vara skönt att vara hemma faktiskt. Äta midsommarmat och mysa framför tvn, men är samtidigt sugen på att gå ut. Får se hur det blir :)

Lite senare om jag har tid så kommer det upp lite bilder från semestern. Om inte alla som jag är med på ser förjävliga ut ;) Hehe.

Nu ska jag fortsätta att packa för att åka till mamma. Hörs eventuellt senare!

Puss

Sista dagen

Blir ett kort inlagg. Imorgon ar det sista dagen har i La Manga. Aker harifran vid fyratiden.

Idag ar inte min basta dag. Funderar over framtiden bland annat. Far lite panik. Dessutom saknar jag min Daniel sjukt mycket. Carin ocksa. Nu har hon flyttat hem till Sodertalje igen! Sa vi kommer deffenitivt att traffas mer nu an vad vi gjort de tre aren hon bott i Vaxjo. Om du laser det har Carin sa vill jag (om jag kan) paxa dig pa lordag, moahaha.

Nej, nu ska jag fortsatta surfa vidare de 13 min jag har kvar av min internettid har.

Imorgon lamnar jag soliga Spanien och kommer hem till regniga Sodertalje. Men det ska bli skont, faktiskt..

La España

Hola!

Skriver fran ett internetcafè har i Spanien. Har hort att det regnar som fan hemma, men har ar vadret sa bra som det kan bli. Sitter i shorts och linne just nu.

Idag var vi i ett kopceter som ligger strax utanfor Cartagena. Det blev lite shopping at mig sjalv, och kopte aven en liten grej till min alskling som jag saknar saaaaaa mycket!

Imorgon ska det tydligen bli storm, men vem vet. Idag skulle det regna och bli aska men det har varit sol och varmt hela dagen. Har bara hunnit sola en dag, och det var igar. Har blivit lite brun iallafall :D

Nej, nu maste jag kolla facebook bland annat. Har bara 20 min kvar att surfa pa.

Ha det bra hemma i regniga Sverige!

Bye bye

Nu drar jag! Är tillbaka om en vecka!


Älsk <3

Kan man göra något annat än att älska honom?
Jag kommer sakna dig sjukt mycket älskling <3

Det här visste ni inte om mig



Jag har stått på politikertorget i Södertälje i endast tröja och string.

Yes, det är sant. Det var på den tiden då jag dansade och vi skulle uppträda där en dag. Jag och en kompis gick och gav ut lappar om vår förening emellan pauserna. Helt plötsligt så ser vi vår dansgrupp vid scenen, ombytta och klara. Vi rusar dit, jag får panik, för jag ville ju inte missa uppträdandet. Så precis vid scenen drar jag ner mina byxor och byter om, något osmidigt. En klasskompis kom fram till mig efteråt och skulle hälsa från två utav hennes killkompisar att dom tyckte att min rumpa var snygg. Något pinsamt ja!

La Manga

Jahapp. Då åker jag imorgon då. Förstår det inte ens själv. Har haft alla tankar på studenten så jag har helt glömt bort att jag ska till Spanien. Men det ska bli skönt, men kommer sakna min älskling så sjukt mycket. Gör det ju redan nu..
Men det kan vara bra att sakna också. Kommer bli så glad sen när jag får träffa honom igen.

Ska iallafall till La Manga som ligger i östra Spanien. Min farmor och farfar har en lägenhet där som vi ska bo i. Det blir andra gången jag är där. Är riktigt bra läge då lägenheten ligger mitt emellan medelhavet och kanalen Mar Menor. Gångavstånd till båda. Har dessutom utsikt över kanalen från ena balkongen (finns två stycken).
Ska ta en massa bilder som jag kanske bjuder på här i bloggen. Dom kommer iallafall komma upp på facebook.


Vårat lägenhetshus från andra sidan av Mar Menor

Sol!

Såhär kommer resten av min vecka, och början på nästa vecka se ut. För imorgon åker jag till Spanien!



Man ska ju inte klaga. Ser dock inte så roligt ut på måndag eftermiddag. Får väl åka och shoppa då eller någonting ;)

<3


Kärlek

Ibland undrar jag om man verkligen kan må såhär bra. För ett halvår sedan trodde jag att jag skulle dö av sorg, att jag aldrig skulle kunna bli kär eller älska någon igen. Nu är det bevisat att jag kan. Och jag är så lycklig att just han har blivit min. Varje sekund jag är ifrån honom så saknar jag honom. Jag vill att han alltid ska vara här, och om han inte är här eller om jag inte kan prata med honom så vill jag prata om honom. Även fast vi har varit med varandra i nästan två veckor så tröttnar jag inte på honom, jag vill bara ha mer.
Som mamma frågade mig i bilen idag; "Är du fortfarande lika kär?". "Mer" svarade jag då. Ju mer jag är med honom desto mer älskar jag honom. Vi har inte varit tillsammans så länge, men den tilliten och tryggheten vi känner hos varandra har jag aldrig känt förut, i hela mitt liv.
Vi båda ser en framtid med varandra, och jag vet att det kommer bli bra, även om jag måste offra en del. Men det gör inget, så länge vi är tillsammans.

Jag älskar dig Daniel Nyberg <3


Studentbilder




























God morgon.

60ba7c9b2ff91e69de9d1466db3cd5d1.png

God morgon. Sitter just nu i aulan och lyssnar på musikklasserna som sjunger. Snart är 12 års skolgång över..


Hej hej.

-80edf8f2e8934a78d186c292d4a6ad4.png

Hej hej. Just nu är vi i Linköping. Är hemma om lite mer än 2 timmar. Försöker få reda på när vi ska vara i skolan imorgon, men har inte fått något säkert svar.. Kommer iallafall bli jättejobbigt när jag ska säga hej då till Daniel.. Har inte varit ifrån varandra mer än 3 dagar sen vi träffades för första gången. Och nu har vi sovit tillsammans i nästan 2 veckor. Han är underbar. Finns ingen bättre än honom..


Bye bye

Tjaa.

Idag är det hemfärd som gäller. Typ 9 timmar i lastbil, yeey.. :P
Men har ju älskling med mig, så det kommer nog inte gå så långsamt :)

Eftersom jag packat klart så kan jag sitta här, moahaha. Daniel håller på att packa sitt för han var osmart nog och satt vid datorn innan han började packa. Mer datortid till mig, så jag klagar inte, haha.

Nej, nu ska jag kolla fejjan (facebook) och lite bloggar. Jag slänger väl iväg lite mobilbloggar på vägen kan jag tro. Hörs då!

Pusshaaj (som man säger i skåne)

Var precis...

0-190024f59cc283aa993b632c958b7763.png

Var precis och tittade på Turning Torso. Moahaha, coolt va? ;-)


I'm walking on sunshine

Glest mellan uppdateringarna, jag vet. Så blir det tyvärr när jag är med Daniel. Han kommer faktiskt i första hand ;)
Igår körde jag gokart för första gången. Fett läskigt i början men i slutet vågade jag gasa på lite mer och ta ut svängarna. Det ska jag absolut köra igen.
Sen fikade vi hos Daniels mamma tillsammans med Daniels syster Åsa (som vi är hos nu) och hennes barn Engla.
Efter det åkte vi och hyrde tre filmer, två av dem såg vi igår. Båda var riktigt bra faktiskt.
Vid halv elva åkte vi till Daniels lägenhet för att jag skulle få se den (han ska göra om den, så det är därför vi bor hos hans syster). Vi sov över där, och idag vid 1 så åkte vi tillbaka hit. Får se vad vi hittar på resten av dagen.

Imorgon åker jag hem.. Vill inte :( På fredag åker jag till Spanien och då kommer jag vara borta från min älskling jättelänge. Kommer sakna honom..

Den lilla skiten ligger utslagen på luftmadrassen bakom mig. Hur ska jag väcka honom? Med en puss? Eller ska jag slänga mig på luftmadrassen så att han flyger av? ;) Haha. Evil...


Vi för någon vecka sen <3

Hej! Jag...

0-3037f4a8daa440c64fce8ad002ffdc4c.png

Hej! Jag provar att mobilblogga, eftersom jag inte har något internet just nu då jag sitter på en buss. Tänkte köra en kort uppdatering. Studenten blev lyckad. Var något kallt och kom några korta regnskurar, men annars var allt bra :-) Fick fina presenter av släkten och massa blommor!
Kvällen blev dock inte som tänkt. Men jag var nöjd med dagen i stort sätt, så det gjorde ingenting. Fick ju dessutom somna med min älskling <3
Idag var vi tvugna att gå upp tidigt, för vi skulle ju till Göteborg. Tog 6 timmar att komma dit. Inte så farligt. Allt som allt är jag nöjd med dagen. Sitter på bussen till Malmö nu. Längtar tills jag ska få krypa ner under täcket med min Daniel. Världens mest underbara kille <3


Det här visste ni inte om mig



För ungefär tre år sen så valde jag att sätta in ett implantat i min kropp.

Både jag och min kompis Carin funderade på det ett tag. Så vi gick och pratade med en läkare som berättade lite om vade det innebar. Så när vi pratat med henne så bestämde vi oss för att göra det. Jag gjorde det här i Södertälje medan Carin gjorde det i Växjö. Jag fick ju självklart bedövning, men det gjorde ont ändå. Såg sjukt äckligt ut dessutom. Men nu sitter den där den sitter, och i spetember ska jag byta ut den. Har hört äckliga historier om det så jag är lite rädd, men det kommer nog att gå bra.


Busy girl

Hej på er. Det går lite segt här på bloggen. Men jag har faktiskt anledningar. Förutom att Daniel är här så tar jag ju faktiskt studenten imorgon. Då är det mycket som måste fixas. Är uppe såhär tidigt för jag kom på att jag måste hinna tvätta, för idag måste jag packa inför Göteborg. Har nog inte så mycket tid till det imorgon. Hehe.

Funderar på att flytta min mottagning från min mormors stuga till mammas lägenhet. Det är så sjukt trångt inne hos mormor, och om det regnar så är det ett litet problem..

Nu sover min älskling och jag ska snart hjälpa mamma att göra pajer till imorgon. Gaah, måste gå upp kl. 5 imorgon bitti om jag ska locka håret. Får se, eftersom det kanske regnar. Känns lite onödigt om lockarna ändå blir förstörda.

Vi ska iallafall samlas kl. 7 hos min klasskompis Anni, där ska vi ha champangefrukost. Sen bär det av till skolan för fotografering och lunch. Efter det ska vi gå till kyrkan (funderar starkt på att ha flip flops med mig) och sen till Marenplan. Sen blir det lite flakåkning och sen bär det av till studentmottagningen dit släkten kommer :)

Kommer bli super!


Måndag

Hej hej. Nu är måndagen här igen och en av de tre sista skoldagarna är avklarade. Och sista uppgiften i skolan gjorde jag klart idag. Hur skönt som helst!
Vi åt glass med klassen idag på klassrådet. Våra lärare bjöd :) Gott.
Nu sitter jag hemma. Måste göra lite grejer idag som ska vara klara innan studenten. Håller på att bränna skivor till flaket där klassen har fått välja ut låtar. Sen måste jag över till pappa och hämta lite grejer. Fullt upp.

Imorgon är det "sista måltiden". En middag som alla treor har med lärarna. Vi får inte veta vart vi ska, men har fått veta att det inte är i Södertälje och att det är ladgårds-miljö. Hmm..

Måste tvätta och packa också. Ska nämligen till Göteborg med Daniel på lördag <3 Får det som studentpresent av honom. Det är ett stort gäng som ska till Liseberg som vi ska med. Sen på kvällen åker jag med ner till Malmö och är där till antingen måndag eller tisdag. Ska bli jättekul!

Finns det någon mer underbar än honom?


RSS 2.0