Måndag

Måndag, en ny vecka. Om exakt en vecka så sitter jag på ett plan mot Fuerteventura! Ska bli så skönt.
Innan jag åker har jag en del saker jag måste göra också. Måste nog lista upp det så att jag inte glömmer något.
Annars händer det väl inget speciellt roligt i veckan.

Tänkte bara skriva att det är sjukt tråkigt att inte få några kommentarer. Jag vet ju trots allt hur många det faktiskt är som läser min blogg. Så det skulle vara kul om ni bara kunde säga hej eller något. Eller kanske skriva något om vad ni vill att jag ska skriva om, om jag skriver bra eller dåligt. Vad som helst!

Nu ska jag koka lite nudlar.



Bildvägg

I torsdags bestämde jag mig för att sätta upp lite tavlor på min vägg. Hade två ramar uppe på väggen redan och fem ramar liggandes i byrån. Så jag skrev ut några bilder, satte in dem i ramarna och spikade upp dem på väggen.
Såhär blev det:



Sen när jag ändå var igång så flyttade jag på klockan, satte upp en annan tavla över sängen och satte upp en krok där jag kan hänga kläder.




EMD

I lördags kom EMD till Södertälje, jag och J åkte dit för att titta på dem. Dock var det ett kort uppträdande då de bara sjöng 3 låtar.

Här är en film som jag filmade när jag var där:



Utgång

Igår var jag ute med Marre och Jennifer. Vi skulle göra en "comeback" på O'lerays efter att ha haft ett uppbehåll därifrån i ungefär 2 månader.
Vi förade lite hos mig eftersom jag var ensam hemma. Jag och Jennifer tog en varsin shot av någon konstig 35-procentare som pappa köpt i Italien. Den luktade mint, men eftersmaken var vidrig! Men den blev man lite snurrig av så det var kul, haha.
Sen drog vi oss mot stan och O'learys och där visades tydligen matchen Sverige-Portugal. Så hela olearys var fyllt med fotbollsfan. Så vi fick sätta oss ner och vänta tills matchen var klar.
Vi hade iallafall roligt hela kvällen. Det var några läskiga finnar som var på mig hela kvällen, usch. Och jag och Marre startade dansgolvet *stolt* för ingen började dansa när vi hade lust, så vi ställde oss i mitten och körde några moves haha ;D
Kvällen slutade på kebaben, och jag åt kebabtallrik, mums! Sen fick vi skjuts hem, så det var skönt. Var hemma strax efter 3, 4 sommartid. Det var så skönt att däcka i sängen. Sov till klockan 14.30. 

Tre bilder från kvällen:







FN-rollspel

I fredags hade vi ju den sista dagen i FN-rollspelet. Sköönt. Dagen var ganska lång med mycket onödig ledig tid. Skulle kunna sluta mycket tidigare om vi bakat ihop allting utan de onödiga pauserna. Men det är skönt att det är över nu iallafall.

Här kommer lite bilder från dagen:

Jag på morgonen, redo för en lång dag i stadshuset


Marre väntar på att det ska börja


Jag meeed


Anni och Stina


Presidiet


Porrbilder på toan haha


Generalförsamlingen


Marre cheeekar


Avslutar med en bild på snygga Tyskland!

Dålig uppdatering

Hej hej. Det har varit dåligt med uppdatering i helgen. Har inte haft tid att sitta vad datorn. Men nu kommer det några inlägg om helgen.

Ört ower

Eller earth hour som man kanske säger ;) Tur att datorn går på batteri, hihi.

Studentmössan!


Eftermiddag

Dålig uppdatering idag, men jag har varit så trött.
Har bara legat hemma och tagit det lugnt, vill att min förkylning ska släppa till helgen. Men jag kom ut lite iallfall när jag gick till solariet med mamma.

Dålig mobilbild. Jag nysolad.


Efteråt så skulle mamma köpa pizza till henne och Daniel, så hon erbjöd sig att köpa en till mig också, eftersom jag är ensam hemma hos pappa. Så när jag kom hem satte jag mig och tittade på slutet av Grey's Anatomy-reprisen och åt den. Det var riktigt gott för jag var jättehungrig eftersom jag inte hade ätit på typ 8-9 timmar.

Det fick bli en barnpizza, för den är alldeles lagom stor :)


Nu är jag sjukt trött. Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. Ska kolla på Stockholm Arlanda och sen ska jag duscha. Efter det tror jag att jag ska gå och lägga mig. Känner att jag är lite bränd om kinderna också btw.

70

Nu är jag lite sur. Idag fick vi tydligen studentmössorna i skolan, men jag gick därifrån tidigt så jag missade det. Fan, jag som längtat så länge, nu blir jag bara irriterad över att den ligger där och väntar på mig. Och eftersom vi inte ska vara i skolan imorgon utan i stadshuset så måste jag vänta tills efter helgen.. Jippi!


FN-rollspel

Hade ju FN-rollspel idag, och det var roligare än vad jag trodde faktiskt! Man sätter sig in i en roll och är inte riktigt sig själv, och det är kul :) Så idag gick det bra, och vi fick sluta 2½ timme tidigare än beräknat.
På fredag ska vi dit igen och disskutera våra resolutioner som vi ska skriva på imorgon, och då ska jag försöka komma ihåg att ta med mig kameran, för mobilkameran är inte den bästa som ni kanske ser nedan.


Jag i morse innan jag gick till bussen


Jag passade på att ta lite egobilder när M var på toa ;)


Nykissad Marre


Talarstolen och presidiets plats


Min plats


En liten del av generalförsamlingen

Troende

Nej, vi är inte troende även om man tror det ;) Men vi hade lite roligt med våran lovsångsbok från konfirmationen igår när vi egentligen skulle göra klart projektet. Och att vi kan sången även utan boken behöver vi inte prata om ;)


Häftiga bilder








The real me


Nu har ni fått se mig osminkad, det händer inte ofta ;)
Är redo för sängen nu iallafall, så god natt!

72 days

Skoldagen idag var kort. Slutade strax efter tio och då drog jag och Marre hem till mig för att göra klart projektet, men vi började fokusera på annat som var mycket roligare, haha. Så vi bestämde oss för att göra klart det imorgon.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, förutom att jag var och solade med mamma.

Ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigt för jag har inte sovit så bra de senaste nätterna. Eller jag ska försöka lägga mig tidigt. Vill ju prata med älsklingen innan jag går och lägger mig, men han är och spelar biljard med Adde :(

Jaja, nu ska jag ta en dusch! Imorgon är det FN-rollspel i Stadshuset. Läääskigt.


Hissa & Dissa

Tänkte börja med en liten ny grej här i bloggen. Nämligen hissa och dissa!


Vårvädret med sol och fågelkvitter! (Dock ett minus för den kalla luften)


Skolstressen. Allt plugg kommer på en gång. Vet lärarna om att vi faktiskt har andra ämnen också?

Synd

Det sorgliga är att både du och jag vet att jag har rätt. Synd bara att du inte kan tala sanning..

Sommar

Nu vill jag ha sommar! Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli annorlunda än alla andra. Eller, jag är säker på det. Snart tar jag studenten, och då är jag vuxen på riktigt! Mitt eget liv ligger i mina händer.
Jag vill egentligen inte jobba i sommar, men jag måste ju, för utan inkomst kan man ändå inte göra några roliga saker. Men det finns så mycket jag vill hinna göra i sommar!

Jag ska ju till Spanien en vecka, och så ska jag till Hultsfred med bästaste Marre! Längtar såå sjukt mycket! Men sen vill jag hinna göra andra saker, som gröna lund, skansen, allsång, åka till landet, bada med kompisar, grilla på stranden, äta glass vid maren, segla och framför allt, krogen! Det är så otroligt skönt att gå ut när det är sommar! Man behöver inte betala någon garderob, och man kan sitta utomhus på terrassen och bara njuta.


Nu drar det igång

Idag började FN-rollspelet i våran skola. Eller förberedelserna rättare sagt. För er som inte vet vad det innebär så ska tre klasser i min skola (fofi3, spme2 och spme3) delas in i olika länder (jag är Armenien) och vi ska skriva resolutioner om fyra olika sakfrågor som vi sedan ska disskutera i stadshuset under veckan. Jaa, det är ungefär så kul som det låter.

Men fick sluta tidigt idag iallafall så det var ju skönt. Vi i Spme3 hade tydligen kommit längre än de andra klasserna även fast vi hade minst tid på oss att förbereda oss. Det måste ju betyda att vi är snäppet bättre än de andra ;) Haha, skojade bara.

Så efter skolan åkte jag och M ner på stan och åt, sen åkte vi hem och fixade med projektet. Ska bli skönt när FN-rollspelet är över och projektet är inlämnat. Sen är det bara en skolvecka kvar, sen är jag ledig i två veckor. Åker ju utomlands veckan innan påsklovet så jag får ju dubbel så lång ledighet som alla andra ;) Men det blir ju till att plugga på lovet då för att inte komma efter i skolan. Annars kan jag ju ligga på playan och plugga om det är mycket, hehe.

Nej, nu ska jag lägga mig och titta på Eva & Adam. Älskar nostalgi!


Film

Jag och Marre lånade en kamera från skolan i fredags och vi hade lite tråkigt på "rasten", så vi filmade lite. Här kör vi en dagens outfit, men jag gjorde om den så den blev lite roligare ;)


Natti

Nu har jag suttit uppe och gjort en blogg till J och designat den. Ska försöka få honom att börja blogga förstår ni ;)
Mår lite illa känner jag nu, hoppas inte att jag håller på att bli sjuk. Det kanske är för att jag är trött. Hoppas det iallfall.
Jaja, skola imorgon tidigare än vanligt så måste sova nu. Natti natti!

Vänskap


Du är min kompis, du är min vän


 

Vi möttes en dag för länge sen


 

Den dagen vi möttes ligger kvar inom mig


 

Jag kommer aldrig att glömma dig


 

Vad som än händer så finns du alltid inom mig


 

Varför? Jo, för jag älskar dig


Ny design

Puuh, nu har jag hållit på att testa fram och tillbaka med bloggdesignen och nu är den lite vårigare.

Såå, vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Torekällberget

Igår tog jag och J en långpromenad då vi stannade till vid Torekällberget. Här kommer lite ointressanta bilder på djuren som jag tog innan kameran dog.

Vi stannade vid Maren på vägen och matade änderna och gässen med bröd


Men sen kom en familj med skitmycket bröd och då var vi inte intressanta längre


Ett ägg


Äckelgås som väste åt mig


Skitstor gris

Fredagens outfit



77

Just nu är jag inne i en period då jag inte har lust alls att blogga. Så kanske blir det lite glest mellan inläggen, men det får ni stå ut med. Hellre att jag skriver många gånger då jag faktiskt har något att skriva, än att jag ska sitta här och krysta fram alla inlägg.



Nu är det bara 2 veckor kvar. Ska bli skönt att få komma bort och glömma skolan ett tag.

Tisdagens inköp

Det här linnet köpte jag på H&M i tisdags. Jag köpte i storlek 40 för det fanns bara 40 och 42, men 40 tyckte jag passade riktigt bra. Tycker inte om tröjor som sitter för tight så den här blev finemang!




78

Hej. Förlåt för dålig uppdatering, men vi har hur mycket som helst i skolan nu. Snart blir det lite lugnare hoppas jag.

Men men. Det har inte hänt så mycket i mitt liv just nu på grund av allt i skolan. Men idag ska jag träffa min älskade kusin Rebecka ♥
Hon kommer hit vid 18, och tills dess ska jag plugga och kanske ta något att äta.

Måste bara påpeka det fina vädret vi haft de senaste dagarna. Man blir på såå mycket bättre humör. Snart är det vår!

Helgen

Helgen då..

Fredag:
Var bara hemma som jag skrev förut. Var riktigt skönt. Kollade på Let's Dance och sådär. Väldigt behövligt.

Lördag:
Åkte upp till Stockholm för att träffa J. Vi kollade lite i affärer. Sen åkte vi till ett mysigt café vid götgatan någonstans som hette Chokladfabriken. Hade sjukt god varm choklad som är gjord på riktig choklad.
Vi satt där en stund, innan vi gick lite i affärer på götgatan. Sen tog vi tunnelbanan in till stan igen där vi bland annat gick till Lagerhaus (*älska*).
Sen åkte vi hem till mig. Vi lagade lite mat och sådär, men älsklingen skar sig :( Det var lite läskigt.
Sen kollade vi på Melodifestivalen och efter det tittade vi på film.

Söndag:
Seg dag som vanligt. Kommer ärligt talat inte ihåg vad vi gjorde de första timmarna, men vid 16 hade jag tvättstugan (kom på nu att vi kollade på Smala Sussie innan det). Så jag tvättade, sen spelade vi lite Wii. När jag tröttnade så bestämde vi oss för att ta en promenad. Gick till Weda och kollade på Willys och ICA. Sen gick vi till Moraberg och sen hem. Var ute i lite mer än en timme, det var riktigt skönt. När vi kom hem var vi så himla hungriga så vi beställde pizza från pizzerian som ligger precis mittemot. Medan vi åt kollade vi på Wipeout och sen kom Beck. Älskar den Beck-filmen. Det är den bästa.


Sådär, det var min helg. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag lägga mig i sängen och ringa J.

Trött..

Är så sjukt trött att det inte är sant. Åkte hem och pluggade efter skolan och sen åkte jag som sagt med Marre till stallet. M är en riktig pusher där asså ;) Men det var trevligt.

Sen åkte jag hem och åt, bakade en kladdkaka som jag och M åt sen. Men vi gottade oss bara inte, utan vi jobbade lite på projektet också. Som snart ska vara klart.. Suck.

För er som vill veta vad jag gjorde i helgen så kommer ett inlägg om det strax efter det här. Men har tyvärr inga bilder att bjuda på.


At school

Hej hej. Sitter i skolan nu och ska snart åka hem. Har inte blivit av att blogga i helgen då jag haft fullt upp hela tiden. Men en uppdatering om helgen kommer kanske lite senare idag.

Efter skolan idag så ska jag hem, plugga lite och sen ska jag med Marre till stallet. Blir mycket promenad idag. Sen ska jag hem och äta, och lite senare kommer M till mig och vi ska äta lite kladdiskaka samtidigt som vi jobbar med projektet. Mumma.



Schnygg blid på moi ;)

Jag som student?

Något sånt kanske? Haha, här visar jag mina skills i paint ;) Nu kan man ju önska att man hade den kroppen också bara, haha.

Fredagkväll

God kväll.

Äntligen fredag! Ska inte göra något speciellt ikväll och det känns jävligt skönt. Ska bara ligga hemma och ta det lugnt. Har laddat ner lite filmer som jag kan se också. Var ett tag sen jag bara var hemma så..
Ska försöka läsa lite i en bok som jag ska redovisa om i skolan på torsdag..

Imorgon ska jag möta J i Stockholm kl.12.00. Han har tydligen en överraskning till mig. Har inte mått sådär jättebra den senaste tiden p.g.a. allt plugg och sådär, så han ska väl försöka muntra upp mig. Får se hur det går. Ska iallafall hem till mig sen på kvällen. Är ensam hemma till på torsdag, för pappa ska till Sardinien och spela golf. Ska bli skönt att få vara ensam ett tag.

Nu ska jag fortsätta att titta på Let's Dance. Hoppas att Elisabeth Höglund åker ut ikväll!


Ge mig vår, ge mig min skinnjacka!



Studentklänning?

Den?



Eller kanske...



den?

Gårdagens inköp..

.. var dessa små krabater!




Det börjar närma sig..






Dagens outfit



Skitdåliga mobilbilder, jag vet. Men men, dem får duga.
- Svarta jeans
- Vita tygskor
- Lila tunika
- Den nya lilla svarta jackan

Inköp

Kommer ni ihåg att jag handlade på H&M för ett tag sen? Jag tog iaf bilder, men la aldrig upp dem. Så här kommer dem.


Plånbok - 98 kr



Ring - 49,50 kr



Jacka - 298 kr

Pics

Nu blir det några inlägg på raken.. Men här kommer tre bilder från i tisdags.






Ångestattack

Idag har det inte varit någon bra dag..
Igår blev det lite "fest" i Nykvarn. Det var kul och trevligt men slutade inte lika bra. Vi skulle sova där men det blev bråk så vi åkte hem. Kom hem vid 3 och då däckade jag i sängen. När jag vaknade var jag bakis och var rejält trött. Tänkte skita i skolan men M övertalade mig att gå ändå.

På stationen började jag känna smärta i lungorna och hjärta. Jag visste vad som skulle komma. Det var början på en ångest/panik-attack. Jag hoppades att det inte skulle bli värre så jag hoppade på bussen till skolan. Men halvvägs så blev det allt svårare att andas, så jag var tvungen att gå av.
Jag har aldrig varit så rädd som då. Jag kunde andas in, men inte ut. Jag blev helt skakig och svag i benen så jag kunde knappt stå upp. Marre fick hålla i mig för att jag inte skulle falla ihop. Jag trodde verkligen att jag skulle dö, och då får jag ju ännu mer panik. Jag kunde inte ens gråta..

Efter ett tag lugnade det ner sig. Men jag visste att jag inte kunde ta mig hem själv då. Så jag ringde mamma och pappa, men ingen svarade. Då kom paniken igen, över att jag inte kunde ta mig hem. Som det var just då så skulle det vara omöjligt att åka buss ända hem. Men så kom jag på att andra gången jag fick en attack så spydde jag, och då blev det bättre. Så jag försökte att spy, men det kom bara luft. Men det hjälpte ändå, för smärtorna i lungorna, hjärtat och ryggen blev bättre, och då blev det lättare att andas. Då kände jag att jag nog kunde ta mig hem själv ändå.

Varför ska det här hända mig? Det är en hemsk känsla och smärtan är så fruktansvärd att det inte går att beskriva.. Och jag har mina misstankar om att det nu är på grund av skolan och framtiden. Vi har väldigt mycket plugg nu, och jag vet inte vad som kommer hända efter studenten.. Kan inte någon bara komma fram till mig och garantera mig ett bra jobb? Då skulle jag må så mycket bättre..

Tack M för att du hjälpte mig <3

Fetto eller överdrivet smal?

Vad passar jag bäst i? ;)

 

Fonky Fresh - Tack för tiden



Från botten av mitt hjärta,
till toppen av ett isberg.
Försöker sätta mina spår,
fastän jag går på ett minfält.

Saknad..

Måndag, måndag, måndag..
Början på skoldagen var inte den bästa, men det blev bättre mot slutet.
När jag kom hem däckade jag totalt i soffan. Sov i kanske 1 ½ timme. Sen dess har jag inte gjort så mycket.



Föressten så saknar jag Carin. Men det är inte långt kvar tills hon flyttar hem igen! <3

God natt

Avslutar helgen med den här låten

Helg med J

Hej hej. Har varken haft tid eller ork att blogga i helgen. Så det får bli nu :)

I fredags var jag ju som sagt ensam hemma. J kom hit, och då gick vi och handlade mat och sen åkte vi hem till mig. Vi lagade lite mat, sen åt vi och sen kollade vi lite på Let's Dance. Jag ville göra kokosbollar men vi hade varken kokos eller havregryn hemma så vi gick till Axens och köpte det.
När jag gjort klart kokosbollarna och vi kollat vem som åkte ur Let's Dance så kollade vi på House of wax. En riktigt äcklig film asså.
Vi gick och la oss vid fem. Hade inte alls någon koll på tiden så ja blev lite chockad när jag fick veta vad klockan var, haha.

Här ser ni lite utav fredagens outfit



På lördagmorgonen segade vi bara. Sen bestämde vi oss för att laga mat åt mamma som skulle komma hem från kryssningen. Vi gjorde lasange :) Sen när den var klar så åt vi och efter det kollade vi på melodifestivalen. Ingen utav dom som jag ville gick vidare. Sugigt.
Efter det kollade jag och J på Säg att du älskar mig. Hemsk film det med. Jag tycker om hemska filmer ;)
Sen låg vi bara och pratade. Riktigt mysigt :)

Idag vaknade jag inte med världens bästa humör. Söndagsångest blandat med rädsla inför framtiden. Jag måste verkligen hitta ett jobb. Så J föreslog att vi skulle kolla på någon film så att jag skulle bli på lite bättre humör. Så vi såg Mean Girls.
Efter det hjälpte han mig att plugga lite filosofi. Nu är jag nästan helt klar. Tack <3
Vid 17.45 skulle han ta bussen till stationen, men när vi stod vid busshållsplatsen så kom han på att han glömt sin mobil. Så vi fick gå tillbaka och hämta den, men min mamma var snäll och erbjöd sig att skjutsa istället för att han skulle få vänta på bussen i en halvtimme.

Min fina J


Resten av dagen har jag bara degat. Jag och mamma åt pizza till middag, sen kollade jag på Wipeout som var hur kul som helst! Roligast var ju Felix Herngren, haha så jävla skön!
Och nu kollar jag på Beck :) Ska bli skönt att gå och lägga sig sen, är riktigt trött...

Föressten. Jag funderar på att inom en snar framtid kanske visa en riktig bild på J ;)

Helgens planer

Nu ligger jag och kollar på Lyxfällan. Hon som är med är värsta bortskämd. Askul att titta på.

Imorgon är det äntligen fredag! Mamma ska på kryssning så jag är ensam hemma. J kommer hit då, och vi ska laga lite mat tillsammans och sådär. Mysigt :)
Jag vet ännu inte hur lördagen ser ut.. Får se hur det blir helt enkelt. Om jag inte hittar på något med någon så är det ju alltid skönt att vara hemma med familjen ibland också :)

Nu ska jag fortsätta att titta på tv, sen ska jag antingen ta ett bad (det var länge sen) eller en dusch.


Carpe diem

Jag valde att stanna hemma idag. Har försökt plugga lite filosofi, men det går inte så bra. Jag ska argumentera för tvångsvård och vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Sen är det median också.. Jag måste komma på något som jag kan göra ett reportage om. Jag vet bara inte vad. Måste tänka..

Det är så mycket i skolan nu, men det känns som att jag inte kan göra något åt det.. Och det är inte nu man ska ge upp, det är nu i slutet man ska kämpa, men det känns som att jag inte bryr mig längre. Bara jag får G i alla ämnen.. Jag får ta varje dag som den kommer. Carpe diem, fånga dagen..


Tävling

Vill du vara med och tävla om fyra 3-mobiler? Gå in på KENZAS blogg för att se hur du ska göra!



HÄR är länken till 3:s facebook-grupp!

H&M

Klickade nyss hem en bikini och nya flip flops. Nu är jag redo för Kanarieöarna!



Den 6/4 åker jag!

Fonky Fresh - Dabbe

Det bästa kommer vid 0:51


God kväll

God kväll.

Nu ligger jag i soffan och småkollar lite på tvn. Arga Snickaren. Har aldrig sett det förut, men mamma tycker att det är bra, så jag har inte mycket till val, haha.

Fick sluta tidigare från skolan idag, för vi hade eget arbete på filosofin. Och imorgon har vi eget arbete på median, och jag har bara psykologi då, så jag får se om jag hoppar över den och stannar hemma och pluggar imorgon.

När jag kom hem idag så la jag mig i soffan och läste en tidning, och då däckade jag. Det är någonting med mig som gör att jag somnar så fort jag läser, haha. Spelar ingen roll om det är plugg eller för nöjes skull. Och jag som hade tänkt träna idag, men nu är jag så seg, så jag får göra det imorgon istället.

Ska snart lägga upp en video från YouTube med en låt som jag lyssnar väldigt mycket på nu.


The City - Trailer


Today

Skoldagen idag var kort. Hade psykologi 8.20 och sen slutade jag. Eller det tror jag iaf :P Hörde att vi hade eget arbete på Median men vet inte om det stämde eller inte, men jag gick iallafall inte. Så jag och Marre åkte till Donken och satt där i mer än 2 ½ timme och planerade projektarbetet. Det är ju typ bara 4-5 veckor kvar tills det ska vara klart så vi måste skynda på lite.
Sen gick vi till H&M och provade lite kläder. Det ni ser på bilderna. Köpte den svarta lilla jackan men inte den röd-randiga tröjan, för det kändes inte riktigt jag. Sen köpte jag även en ring och en ny plånbok (det var verkligen på tiden) som var jättesöt. Är verkligen nöjd med dagens inköp.
Sen åkte vi hem till mig och fortsatte med projektarbetet och hade kul med lite annat, men det är en hemlis ;) Haha.

Lite bättre bild på jackan och de andra grejerna kan komma ikväll. Får se vad jag orkar.



Resten av videobloggarna

Här kommer de två sista videobloggarna från i lördags.

Videoblogg 4: Vi har gått från The Grind och är på väg till Viper. Men då stöter vi på den fulla killen.


Videoblogg 5: Av någon anledning filmar jag mest våra fötter när vi står och pratar..

Söka jobb

Nu är jag i full gång med att söka jobb. Eller, jag har inte börjat söka än. Men jag har skrivit klart mitt CV och hela eftermiddagen/kvällen så har jag suttit och skrivit upp ställen jag kan tänka mig att jobba på, och sen sökt adresserna. Jag kom på 46 ställen, i Södertälje, Stockholm och Skärholmen. Hoppas bara att de behövar några nya till sommaren. Men jag får nog räkna med många nej.

Videobloggar från i lördags

Eftersom YouTube är så himla segt så lägger jag upp tre filmer nu, och två sen. Enjoy!

Videoblogg 1: På toaletten. Marre är väldigt frispråkig ;)

Videoblogg 2: På toa igen. Marre kissar ;)
 

Vidoeblogg 3: På toa ännu en gång. Jag kissar och sen porrar vi oss lite, haha.

Och till slut söndagen

Vaknade vid 10 någonting, alltså sov jag i ungefär tre timmar. Jag kände mig tung i huvudet och i hela kroppen, så jag och J låg kvar på madrassen på golvet ett tag innan vi gick upp.
Marre åkte hem tidigt på morgonen för hon var tvungen att åka till stallet. Så det var bara jag, J och B där.
Jag var hur trött som helst, så det enda jag gjorde var att ligga i soffan och kolla på tv. Lite jobbigt utan glasögon bara, men det funkade. Sen bestämde sig pågarna för att gå ut och grilla kött. Så det gjorde dem medan jag låg kvar inne under filten. Efter ett bra tag så kom dom tillbaka, för det gick inte att grilla. Så dom fick steka köttet istället, men det var gott det med :)

Jag slappar under filten medan männen sliter med maten ;)


Sliten tjej med gårdagens smink, yummie!


Kände mig bara lite lat eftersom jag låg där och var bakis och gjorde ingenting medan dom flängde runt och fixade. Men jag skyller på J som gav mig en stark "drink" innan vi gick och la oss ;)
Vid fem-tiden så åkte jag och J därifrån. Han följde mig till Centralen där jag tog tåget hem.
Min snälla mamma kom och hämtade mig vid stationen sen eftersom det skulle dröja 25 min innan bussen kom.

Sen har jag inte gjort så mycket. Ätit middag, uppdaterat bloggen, kollat andras bloggar, ätit semla, duschat och nu kollar jag på Beck :)
Imorgon börjar skolan, och det känns faktiskt inte allt för jobbigt. Vet inte varför. Ja borde tycka det?
Men nu är det faktiskt bara 5 veckor kvar tills jag åker till Kanarieöarna. Och när jag kommer hem från det har jag påsklov. Sen är det bara 6 veckor kvar till studenten. Jag blir fan lite chockad.. 11 skolveckor. Det är ju ingenting. Verkligen ingenting. Jag måste söka jobb!

Och så lördagen..

Filmerna från igår som jag nu laddar upp på YouTube går sjukt segt, så jag tar det i ett separat inlägg imorgon.

Men jag tänkte berätta om min lördag då.
Jag och J segade lite på morgonen. Vid halv tre gick vi ner till stan en snabbis innan han tog tåget hem.
Då åkte jag också hem och lite senare började jag göra mig iordning lite smått. Efter middagen gick jag hem till pappa för att hämta ett par skor jag skulle ha. Men väl där kom jag på att dom faktiskt ligger i källaren hos mamma. Smart där.
Så jag lunkade över till Marre som bor några fjuttiga meter från min port.
När Jennifer kommit dit så började vår färd mot Sthlm. Det tog väl lite mer än en timme att komma dit vi skulle. Väl där fick vi veta att inträdet kostade 200 spänn. Skitdyrt.

Stället var väl trevligt, men kände inte riktigt att jag passade in där. Men musiken var riktigt bra.
Jag och Marre drog därifrån vid tvåtiden och på tunnelbanestationen stöter vi på en riktigt full kille som ville låna mobil. Han hade tappat bort sin och vi ville vara snälla och hjälpa honom. Sen hamnade vi på donken med honom där han bjöd på mat. Jag åt en cheeseburgare ;)

Sen kom J och hans vän B och mötte upp oss, och då åkte vi hem till B:s lägenhet där vi kollade på Hot Chick. Så jävla rolig film, haha. April är min favvo ;)
Vi gick och la oss vid 6-7 någon gång, inte bra inte bra.


Min fredag

Puh, äntligen hemma från Sthlm.
Tänkte dela upp helgen i två inlägg, så i det här börjar jag med i fredags, och i nästa så berättar jag om igår och idag. Nästa inlägg kommer bli långt då jag och Marre körde ett visst antal videobloggar ;)

Men men. Fredagen då.
Jag bytte från pappa till mamma, så pappa skjutsade mig till mamma så att jag kunde lämna mina väskor och sånt där. Sen skjutsade han mig vidare till stationen där jag tog tåget till Sthlm.
Där mötte J upp mig. Vi tog först en liten promenad i stan innan vi åkte till hans mamma. Där var det riktigt trevligt, och vi åt väldigt god mat som dom lagade.
Vid klockan åtta så började vi bege oss hem till mig. Vi fick dock trängas på bussen eftersom tåget inte gick till hamn och centrum.
Hemma hos mig satt vi med min mamma och pratade, och drack vin (yes, jag drack vin, eller jag smakade lite och det var inte gott så jag fick lite Baylies, hehe)
Sen resten av kvällen myste vi bara innan vi somnade. Jättetrevlig fredag!


J sitter och maler kaffe-bönor ;)

RSS 2.0