Gårdagen

Gårdagskvällen blev lite av en besvikelse. Jag hade sett fram emot att gå ut, men det slutade med att jag inte gjorde det. Jag hade ju mina anledningar..

Satt och tjurade resten av kvällen eftersom hela min helg var förstörd. Men vid 02.30 åkte jag hem till Martin och tittade på film med honom, Jonas och Jacob. Så hela helgen var iaf inte åt helvete. Sov där, typ 4 timmar så jag är något trött nu.

På vägen hem från Martin gick jag förbi en typ mördad and. Den låg på rygg och någon hade käkat upp inälvorna och skit. Såg hela skelettet. Blä.
Sen såg jag en mås som hade fastnat i en taggbuske och dött. Usch på det också.



Nu vet jag iaf hur du känner och vart du står. Men du kunde ha varit lite snällare igår. Du verkade inte bry dig ett skit om mig. Om inte Martin hade ringt så vet jag inte vart jag hade varit idag, antingen där uppe eller här nere. Tack.

Ge upp

Det lättaste nu skulle vara att bara ge upp.. Vad skönt det skulle vara att inte kunna känna någon smärta, ingen sorg. Inte känna någonting.

Och du, du ljög. Du sa att jag kunde ringa när som helst. Och så kan du inte ens svara på ett ynka sms. Då vet jag vad jag betyder för dig. Ännu en anledning till att ge upp.

Don't wanna wait no more

Utgååååång! Tagga tagga tagga!!!

Tack

För första gången på ett tag så vaknade jag och mådde bra. Hade en jättebra dröm och den höll mig på bra humör hela dagen!

Vi var på Södertörns Högskola idag. Vi fick reda på det på morgonen när vi kom till skolan. Känndes ganska onödigt då jag inte har några planer på att plugga vidare just nu. Men gratis fika fick man ;)

Imorgon ska jag luncha med Marre på stan, ska kanske kolla på lite julklappar också om jag orkar. Kanske köper något att ha på mig på kvällen för då blir det (om det blir som planerat) utgång! Känner mig taggad, och det ska bli kul :)

På söndag ska jag och Carro till friskis igen. Ska gymma lite. Sen ska jag baka pepparkakor, det är ju första advent!

Jag vill bara säga tack till alla som bryr sig om mig och stöttar mig genom det här. Det här är bland det svåraste jag någonsin tvingats gå igenom, men med hjälp av er så har jag insett att livet inte tar slut. Tack <3

<3

Vad som än händer så kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.. <3

Now you're gone..

Now you're gone
I realize my love for you was strong
And I miss you here, now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall
Is this the way it's meant to be
Only dreaming that you're missing me
I'm waiting here at home
I'll go crazy, now you're gone


Missing you, lite som våran låt..

Det är precis såhär jag känner..



Missing you like
Missing you like crazy
Wish you were here right by my side
Missing you like
Missing you like crazy
Cant let you go
My heart wont lie
Now please dont cry
Im not gonna let it die
You are the one
You are the one
I never will say goodbye
You are the one
You are the one
Never will say goodbye
Kissing you like
Kissing you like crazy
You got me right here with a smile
Kissing you like
Kissing you like crazy
Remember all of our desires
Oh please dont cry,
Im not gonna let it die
You are the one
You are the one
I Never will say goodbye
You are the one
You are the one
I never will say goodbye x3
Now youre away and we have spent so little time
You gotta show me just enough to make you mine
You think you make it up with roses and some wine
Dont worry babe, i know you
You are the one
You are the one
I never will say goodbye x4

Min dag

Hej på er!

Dagen har varit ganska lugn. Hade samhällskunskap på morgonen. Då fick vi se en film där typ utlänningar ståuppade i USA. Svårt att hänga med utan text.
Vi fick även tillbaka kartografiprovet, och jag fick MVG! 1 poäng från full pott, så jävla irriterande, men jag är nöjd ändå :)

Hade hål i 3 timmar efter det, så då åkte vi ner och åt på Nancy's. Så jävla gott. Det var ett tag sen jag åt där.
Åkte tillbaka till skolan sen för att ha religion, men det gick snabbt så det var inte jobbigt.

Efter skolan gick jag och Carro till Friskis. Vi gymmade ett tag, sen begav vi oss hemåt.

Ska äta middag nu, så mitt inlägg tar slut här.

Ha en bra kväll.

Grattis

Grattis på dagen som skulle ha varit våran 3-årsdag..


Kort skoldag och träning

Hej hej.

Idag hade jag en kort dag i skolan. Började kl.12 med TV, och efter det skulle jag egentligen ha Foto, men jag hoppade över det. Kände att jag hade en dålig dag och hade inte lust alls att stanna kvar till fem.

Gick och tränade med Carro på kvällen. Värmde upp lite i gymmet, sen körde vi ett core/spinning-pass. Sjukt jobbigt med spinningen. Kommer garanterat att ha träningsvärk i benen i morgon. Mer än vad jag har haft idag.

Imorgon ska vi dit igen, men då ska vi bara köra armar, rygg och mage i gymmet. Benen får vila lite.

Idag när jag skulle kolla mailen så såg jag ett mail från Eriks mamma där. Det var jättejobbigt att läsa. Om jag inte suttit i vardagsrummet med mamma så hade jag nog börjat gråta. Hon är så himla gullig som bryr sig så mycket om mig. Jag vill inte förlora hans familj också.. Det var som min andra familj. Jag älskar dom...

Ifred

Jag intalar mig själv, att om jag älskar honom så lämnar jag honom ifred.. Men det är så svårt. Flera gånger har jag varit och pillat på mobilen för att skicka ett sms, men sen ångrat mig..

Friskis


Kort skoldag idag, som alla andra måndagar. Slutade vid 12, åkte hem och sen gick jag och Carro till friskis. Köpte månadskort, och sen gymmade vi lite. Det var riktigt skönt, och jag känner redan av lite värk i kroppen. Ska dit fyra gånger till den här veckan, haha.
Eriks kompis Jonas var där. Kändes lite konstigt, jag vet liksom inte vad jag ska säga.. Vill ju inte låtsas att allt är som vanligt och att jag mår bra, för det gör jag ju inte.. När vi skulle gå så vinkade han tydligen, såg inte det, och nu kanske han tror att jag är värsta bitchen.. Hoppas att han inte läser det här bara, lite pinsamt då.

Jaja. Slutar 17.00 imorgon, och kl 18.30 ska vi på core/spinning. Hektiskt schema kan man säga :P



Fin

Såg den här på Nanthins blogg, och låten är ju hur fin som helst. Sitter och lyssnar på den samtidigt som jag än en gång plågar mig igenom alla gamla bilder. Och jag ljuger om jag skulle säga att jag inte gråter..


Saknar

Jag saknar när du skrev och sa det här till mig..


Julklappar

Jag har blivit utmanad av Marianne att skriva ner några önskeklappar inför julen!

Tre hårda klappar:
1. Stegräknare
2. Träningskort
3. Presentkort massage

Tre mjuka klappar:
1. Underkläder
2. Pengar (sedlar är inte direkt hårda)
3. Stickad kofta

Tre viktiga klappar:
1. Att Erik ångrar sig (kan ju alltid önska)
2. Att jag blir lycklig igen
3. Att nästa år blir ett bättre år än det här året

Jag utmanar Josephin

(länkarna är vita, ska fixa det snart, om jag orkar..)

Spa

Idag var jag på spa med mamma. Fick helkroppsmassage i 40 min. Hur skönt som helst. Blev lite yr efteråt, med det var tydigen vanligt. Efter massagen så badade vi bubbelpool och bastade. Var helt mör i kroppen efteråt, men det kändes skönt, för jag kände mig så ren i kroppen.



Nu ska jag titta på säsongsavslutningen av Ensam mamma söker. Ha en trevlig söndagskväll.

Bilder

Har kollat igenom alla mina gamla bilder av någon anledning. Jag är dum i huvet. Jag plågar ju bara mig själv..




Jag vill vakna upp och inse att allt bara är en jävla mardröm..

Bättre

Jag mår lite bättre, långt ifrån bra, men bättre.
Jag har för stora förhoppningar..

Måndag

Alla saker vi gjort tillsammans, allt vi gått igenom.. Och du har inte ens viljan att försöka. 3 jävla år! Till vilken nytta?
Visst, det har varit dom bästa 3 åren i hela mitt liv, men när jag mår såhär dåligt så önskar jag att det aldrig hade hänt.
Jag trodde att det skulle vara du och jag för alltid. Du brukade säga "det finns inget annat för mig.."
Och nu visar det sig att det gjorde det.. Jag ljög iallafall inte..

Kvällen

Kvällen är som värst. Då saknar jag dig som mest.. Tanken på att aldrig mer få sova med dig, aldrig mer få känna din hud mot min.. Det skär i mig inombords.. Jag vill inte ha någon annan! Jag vill ha dig, bara dig! Fan då, att allt skulle gå precis åt helvete nu när det började bli bra igen..
Du finns ju precis överallt. I mitt rum, i mitt hus, i min dator, i östertälje. Du ploppar upp överallt, vart jag än går.
Jag såg 50 first dates igår. Jag valde ut den. Jag vet inte varför. Jag visste att jag skulle börja tänka på dig. Det var dig jag såg den med. Tänker på dig när jag hör den där beach boys-låten. Jag hade luva på mig, och grät genom hela filmen när ingen såg på. Jag önskar bara att det fanns något jag kunde göra.. Men det enda jag kan göra är att ge dig det utrymmet du behöver, och hoppas att du någon gång (snarast möjligt) kommer komma på att du faktiskt älskar mig. Det är så jag tänker att det kommer bli. Jag är övertygad. Men någonstans i bakhuvudet är det någon som talar om för mig att det faktiskt kanske inte blir så.. Och när jag hör det, är det som att jag dör inuti...

Andra dagen..

Andra dagen utan den jag älskar mest i hela världen. Saknaden är oerhörd. Jag står inte ut.. Om jag någonsin skulle ta livet av mig så skulle det vara nu, men det tänker jag inte göra.. Hoppas bara att han ändrar sig. Men jag får inte hoppas på för mycket, men jag gör det ändå. Min hjärna är forfarande inställd på att det alltid ska vara du och jag <3

Måste gå nu, för jag ska ta en powerwalk med Carro och rensa tankarna lite. Kan vara bra att få lite luft eftersom jag suttit ganska mycket instängd i helgen.

Massa kramar till er som bryr sig!

...

Hur ska jag någonsin komma över det här? Det var dig jag levde för. Nu har jag ingen livsglädje längre..
Jävla skit, hur kunde det bli såhär? Jag gör vad som helst för att det ska bli som förut..



Känslan går inte att beskriva. Man vet inte vad man ska göra av sig själv. Det känns som att någon håller mitt hjärta i handen och pressar så hårt att det nästan spricker. Tårarna har runnit konstant sen igår natt..
Jag älskar iallafall dig...

Tröjan

Här är en bild på min tröja jag köpte igår.



Haha, min hals är lika vit som väggen. Solarium kanske?

Hittade en annan bild på kameran. En blomma jag fick av Eriks mamma för typ två veckor sen. Hon är så söt :)


Sitter och väntar på att Erik ska hämta mig. Har packat allt som ska med till pappa imorgon också. Skitjobbigt att behöva packa hela tiden..

Mössprovning


Då är det bara 2-3 veckor tills den kommer då :)

Lång dag

Dagen har gått segt idag. Började dagen med att trängas på bussen. Träffade på Elin där, roligt att ha någon att prata med istället för att stå där och vara irriterad över att någon kör armbågen i sidan på en.
Hade foto, betygssnack. Eftersom alla som går i min klass ligger efter (läs: inställda lektioner), så hade han inte så mycket att gå på. Så han satte G på mig, men han tyckte inte att jag skulle vara nöjd med det eftersom han trodde att min ambition var hög.
Sen var det TV. Redigerade bara. Inget speciellt hände.
Avslutade skoldagen med geografi, som förövrigt går jättebra för mig just nu! Satsar på ett högt betyg på provet, om man nu kan få högre än G.

Efter skolan åkte jag ner på stan. Köpte en stickad lång tröja på H&M. Är väldigt nöjd. Lite synd att den bara fanns i svart, hade velat ha en i en annan färg.

Åkte hem, kollade på tv, lagade middag, tränade, och ja, nu sitter jag här. Ska ta en snabbdusch, sen ska älskling ringa mig <3

Ha det bra allihopa!

Saknar dig

Du är så nära, men ändå så långt borta.
Jag vill ha dig nära hela tiden.
Jag saknar dig.

H&M

Dom här mysiga tröjorna är påväg hem till mig. Dock kommer den röda inte förrän i mitten av december. Men som man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Blir perfekt att ha på julafton dessutom :)

 

<3


...

Kan inte allt bara bli bra igen..? Har jag gjort något för att förtjäna det här??

Packar

Hej hej.
Har packat nu en stund. Det är bara två veckor tills vi flyttar med pappa. Om vi får lägenheten en vecka tidigare alltså.
Det känns jättejobbigt att lämna huset. Det jag är mest ledsen över är ifall jag skulle gå förbi någon gång, och se en annan familj sitta vid köksbordet i mitt gamla kök och äta middag. I för sig så har jag flyttat en gång förut, men då har jag fem år och jag kommer knappt ihåg något av det. Det enda minnet av flytten jag har är att jag satt i ett utav hörnen i det tomma vardagsrummet. Bredvid mig stod en blomma och jag lyssnade på min freestyle. Det var sista gången jag såg det huset. Den här gången kommer jag nog inte att sitta i ett hörn och lyssna på min mp3. Men det kommer bli svårt att gå härifrån och inse att jag aldrig mer kommer att leva i det här huset mer..

Men men, nog talat om det.
Imorgon är det fredag, äntligen helg. Då ska jag och Marre ha "chill-kväll" och bara fetta oss. Ska bli nice.
På lördag ska jag och älskling gå på bio. Vi ska se Saw 5. "Känsliga tittare varnas" stod det. Folk hade tydligen svimmat i salongen också. Hoppas inte jag gör det bara, haha. Men det är bara att blunda om det blir äckligt eller läskigt.



Nu ska jag fortsätta med min packning.
Ha en skön kväll allihopa.

Pics från i lördags




















Födelsedagsmiddag

Hejsan!
Nu har jag äntligen lust att blogga. Tog ett tag innan lusten kom fram.
Sitter och tittar på "första andra tredje", det där antikprogrammet med Ernst. Tycker att det är ganska intressant faktiskt.
Ska snart pallra mig till Axéns för att handla. Måste bara få upp mitt feta arsle ur soffan. Okej, mitt arsle är inte så stort. Men men. Sen ska jag ta en dusch för att sedan förbereda mig för Carolinas födelsedagsmiddag ikväll. Det ska bli riktigt trevligt. Vi ska till O'learys sen, det är ju halloweenparty idag. Jag ska inte klä ut mig värst mycket. Ska bara ha ett par lysande horn på skallen, som blinkar dessutom..



Igår var jag hemma hos Erik. Hans mamma kom och hämtade mig vid två, och då åkte vi hem till henne och fikade. Det var trevligt och skönt att få prata av sig lite. Hon är så söt som bryr sig om mig.
Sen kom Erik. Vi gjorde inte så mycket, lagade lunch. Då kom hans mamma hem efter att ha varit och handlat, och då hade hon köpt en blomma till mig och choklad till mig och Erik, så söt hon är!
Lite senare åkte vi och hyrde film. P.S. I love you och The eye. Jag hade för höga förhoppningar på P.S. I love you, och det gjorde att den inte var bra. Men The eye var riktigt bra faktiskt.

Nej, nu ska jag kolla lite andra bloggar innan jag ska gå och handla. Ha en riktigt bra och skön lördag allihopa. Vad ni nu än ska göra :)

RSS 2.0