Utgååång, taggaaa

Idag är det valborg och mösspåtagning och det beyder utgång på 550. Ska ner och titta lite på brasan hade vi tänkt, hehehe. Sen bär det som sagt av till 550. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, har inga som helst förhoppningar, vilket är bra. Då blir det som bäst. Hoppas jag, :P


puss på mina lovers


Kort skoldag

Hej på er! Hur är det med er?

Med mig är det bra. Har varit en kort skoldag idag, som alla andra dagar den här veckan.
Imorgon är det mösspåtagning i min skola. Jag längtar. Mösspåtagningen innebär att vi tävlar, alla som går i trean, mot varandra. Vi kommer få uppdrag som vi ska utföra inom en viss tid. Den klass som vinner slipper betala den så kallade "Sista måltiden", en middag som lärarna och eleverna har tillsammans några dagar innan studenten. Annars kommer det nämligen kosta 3000 kr.
Sen ska vi typ sjunga och ta på oss mössorna i slutet av dagen :P
Kommer ta med mig kameran imorgon så jag bjuder på lite bilder imorgonkväll.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och plugga lite. Ha en bra dag!



Nutrogena Visibly Clear

Idag var jag på posten och hämtade ut ett paket från Buzzador. Såhär beskrivs det på hemsidan vad en Buzzador innebär:

"Som Buzzador får du testa nya produkter och tjänster. Du kommunicerar sedan med dina vänner. Skälet till att företagen vill att du ska prova produkterna och kommunicera med dina vänner är att företagen vill marknadsföra sina produkter och att budskapen ska spridas. Man får inte dölja att det handlar om marknadsföring av produkterna."



Jag fick hem en låda med två av Nutrogenas senaste produkter som rengör huden, porerna och förhindrar att nya finnar uppstår. Den första produkten som heter "oil-free make-up remover" skriver de såhär om:



"Oljefri makeup-remover för ansikte och ögonär en lätt, uppfriskande och fettfri rengöringskräm som fungerar på två sätt. Den tar enkelt bort alla spår av smink, till och med vattenfast mascara, från ansikte och ögon utan att lämna någon fet hinna eller oljig känsla. Den rengör porerna på djupet och avläsnar överflödigt fett som annars kan leda till finnar. Huden blir ren och fräsch utan spår av smink."

Den andra produten heter "oil-free facial wash" och på baksidan av den praktiska pump-flaskan står det såhär:

"Oljefri ansiktstvätt är särskilt utformad för att avlägsna smuts, fett och orenheter som kan täppa igen porerna och orsaka pormaskar och finnar. Den innehåller dessutom en effektiv ingrediens som bekämpar finnar, hjälper till att avlägsna döda hudceller och förebygga uppkomst av framtida finnar. Vid regelbunden användning blir resultatet en renare hud med ett fräschare utseende. Skonsam nog att användas varje dag. Utan tvål och utan alkohol."


Som ni ser på bilden ovan så har jag fått hem en massa prover, så ni som vill vara med och prova de här nya produkterna kan få ett par stycken prover och sedan berätta för mig vad ni tyckte. Det skulle vara till stor hjälp. Som ni ser har jag ganska många att dela ut.

Med dessa prover får ni också en brochyr med Nurogenas alla nya produkter.



En liten rapport om hur produkterna fungerade kommer om några veckor.

Skriv i kommentarerna om ni vill vara med och testa!

Jag ska pissa på din grav, tillsammans med min nya

Det här kanske var bra. Jag fick panik där ett tag, men nu är de över. Jag känner mig nästan lite glad. Faktiskt.
Är glad att jag har Marre som orkar lyssna iaf <3

Idag var det en kort dag i skolan. Eller, jag valde det. Orkade inte gå på median. Så jag och Marre åkte ner på stan och åt, sen drog vi till Skärholmen. Fittja-bussen is typ the place to be, hehe.
Kollade lite i affärer och sådär, trevligt. Men blev jävligt trött.

Nu sitter jag här och ska strax lämna över datorn till min lillebror. Min dator fungerar nämligen inte här hos mamma. Eller ja, den fungerar ju, men internet krånglar.

Btw, vet ni vilken låt texten i min rubrik kommer ifrån?

Ha en bra dag allihopa!

Ordspråk

Hittade det här ordspråket på en hemsida, och jag tyckte det var fint

Kärlek handlar om att ständigt förlåta - och bli förlåten

School

Nu sitter jag i skolan. Har kort dag idag eftersom vi inte har Svenska B längre.
Jag satt på balkongen och åt frukost i morse, fast vi inte har några möbler där än, haha. Så jag satt där på golvet och lutade ryggen mot väggen med glajjerna på ;)
Pratade lite om studenten på klassrådet idag, och jag och Marris har ansvaret för att fixa musiken till flaket. Det kommer bli asbra ;)
Nu har jag förövrigt Samhällskunskap, men sitter och lyssnar på studentsånger på YouTube, hehe. Buuusigt.
Nu ska jag snart dra mig härifrån, har inget plugg som jag måste göra hemma nu tror jag. Så det är najs. Ska nog ta en promenad senare idag, det är ju så skööönt väder idag.
Ha en wonderfull day everybody.


Popcornfest

Här är lite blandade bilder från igår


Slut

Jag hatar att såra folk. Det är det värsta som finns. Men jag hade tyvärr inget val. Jag var tvungen, för både hans och min skull. Det skulle inte vara rättvist om jag bara gick runt och låtsades att allt var okej. Men det här är en del av livet antar jag. Det man inte dör av stärker en har jag iallafall hört.

...

Just nu är jag i en känslomässig bergodalbana, och det finns inget jag kan göra åt det..

Mobilbilder

Här kommer lite bilder från min mobil som jag inte har laddat upp.

Här färgade jag håret förra veckan, hehe.


Inte så bra bild, men förra fredagens outfit.


I torsdags var jag och Marre på en 1 ½ timmes promenad när vi stannade vid vattnet ett tag och busade, hehe ;)


Jag hade mina nya vita skor på mig.


Solnedgång.


Den här är tagen igår, då jag fick komma ut en stund i värmen med Marre efter att ha legat hemma sjuk hela dagen.


Vi upptäckte nya promenadvägar i Södertälje.


Efter middag hos mamma igår så kom jag tillbaka till pappa. Då hade han köpt det här till mig.

03:03

För ungefär en halvtimme sen vaknade jag av en ångestattack. Gjorde ont i bröstet och i ryggen. Så jag fick ställa mig upp och göra mina andningsövningar som de på vårdcentralen har sagt att jag ska göra. Det blev värre så jag gick på toa, drack lite vatten och sköljde av ansiktet. När jag kom tillbaka in i mitt rum så provade jag att andas in och ut i en plastpåse. Det funkade ganska bra, och mestadels av smärtan försvann. För att försöka tänka på lite annat så satte jag på datorn, så nu sitter jag här och gör mina andningsövningar. Kan inte gå och lägga mig förrän det har släppt helt, för jag vill gärna inte vakna upp med andnöd.
Det här är liksom andra gången på två dagar. Kanske dags att gå till vårdcentralen igen? Men dom kan ju typ inte göra något förutom att skicka mig till en psykolog för att reda ut vad problemet/n är. Det jobbiga är ju att jag får de här attackerna när jag inte mår dåligt. Eller asså, igår när jag fick det så var jag glad, inte orolig över någonting, och så pang, så kommer det. Därför är det så svårt att veta vad det är jag har ångest för.

Nu har smärtan släppt helt nästan, så jag ska passa på att försöka sova. Igår fick jag bara 3 timmars sömn p.g.a. förkylningen, så det blir nog till att sova ganska länge imorgon.


Sjuk

Nu är det fredag igen! Tiden går så fort känns det som. Tar studenten om exakt 6 veckor! Känns greeeeeat.
Ligger hemma just nu och är sjuk.. Inte kul.. Men jag ska försöka ta det lugnt idag, för jag måste ut imorgon, jag måste. Skiter i om jag får ligga hemma och vara mer sjuk nästa vecka. Det kommer vara värt det, jag lovar.
Nu ska jag strax lägga ifrån mig datorn och fortsätta läsa min bok Bryta om av Åsa Anderberg Strollo. Den är riktigt bra. Jag fick den av min moster när vi var utomlands och jag rekomenderar den verkligen.



Klicka här för att läsa vad boken handlar om!

Finbesök

Har ingen lust att blogga idag egentligen. Men har inget annat för mig, så jag gör det ändå.

Idag var jag nära att få en ångestattack igen. Sist var för kanske 1 månad sen. Jag kände verkligen att den var påväg att komma. Det var precis innan jag skulle ha psykologiprov och jag ville verkligen inte missa det, så jag försökte att "få bort den" eller vad man nu ska säga. Jag lyckades inte helt, så under provet så satt jag och hade ont i ryggen och lungorna. Kunde inte riktigt koncentrera mig, men jag hoppas att det gick bra.

På väg ner till stan efter skolan så gick allt över som tur var. Jag och Marre skulle lämna böcker på bibblan och då stöter vi på världens jobbigaste ungar. Dom håller på och kaxar så till slut pekade jag fuck you till en utav dem. Då jävlar blev det liv i dem ska ni veta! Shit asså. Och deras "lärare" eller vad man nu ska kalla henne frågade oss vad vi höll på med. Man ba VA!? Vad VI höll på med??? Håll koll på vad dina jävla ungar håller på med istället! Kärring.
Jaja, skit samma.

Nu har jag helg kan man säga. Har ingen Svenska B längre, så det har vi inte imorgon. Läraren i filosofi är borta och vi har eget arbete i geografi, så man kan säga att jag är ledig imorgon :)
Men jag längtar nog mest till lördag, när jag och Marre ska ut. Kommer blir hur kul som helst. Som vi alltid har i och för sig ;) Men nu är jag taggad till tusen!

Nej, snart ska jag bege mig mot matbordet och äta fläskfiléwok, för idag har vi nämligen finbesök. Min bror är och hälsar på ;)


Jag och min storebror när vi var små

Lenka - The show

Henne ska jag se i sommar!


Tankar..

Idag satt jag och tänkte. Tänkte på mitt nya jag. För ni vet, jag har förändrats ganska mycket på kort tid. På ett halvår har jag blivit en helt annan människa. Ni som kände mig för ett halvår sen känner mig inte längre, inte alls. Marre kan till och med säga att hon inte känner igen mig ibland. Men är det bra eller dåligt? Har jag blivit en bättre eller sämre människa? Gillar jag mitt nya jag? Jag tror att jag gör det, ibland iallafall. Jag tror att mitt nya jag är bra för mig själv, men är det dåligt för andra? Det skiter jag i om det är egentligen. Just nu är jag bara mig själv, och om andra inte tycker om det så kan dom dra. Just så är det, tyvärr. Jag tänker inte ändra på mig själv för någon.


Osthyvel

Vad kan man göra med en oshyvel? Jo, man kan, samtidigt som man hyvlar ost, passa på att hyvla av en bit skinn av tummen också. Det är jätteskönt.


Det blödde skitmycket kan jag berätta. Det kan ni ju se på den tredje bilden, att det har blödit igenom. Tur att man har en mamma som jobbar inom sjukvården.

Popcorn

God kväll kära läsare.
Idag har jag varit en riktig pluggis och har bara suttit och fokuserat på plugg i flera timmar. Känner mig riktigt duktig!

På lördag är det popcornfest på Ollan och jag ska dit med bästaste Marre. Är så jävla pepp så det är inte sant!!! Hoppas det håller i sig till helgen, men det lär det göra :D Förut hade jag inte råd att gå ut, men lämnade tillbaka en tröja igår, så nu har jag lite mer pengar! Det var ett tag sen jag drack så det här ser jag fram emot :D Hehe, som det fyllo jag är ;)
Jaja, vi ska iallafall äga O'Learys. Det är ju lite som våran hemmaplan, hehe.


Inbjudan

Nu har jag suttit och knåpat ihop en inbjudan till min studentmottagning. Fin va?



Flitig

Idag har jag varit flitig. Har suttit i typ 2 timmar och bara sökt en massa olika jobb. Känner mig riktigt duktig. Nu får man ju hoppas att jag får komma på intervju också.

Idag i skolan på klassrådet planerade vi inför studenten, och jag blev typ nervös. Det är ju fan snart! 45 dagar.. 37 skoldagar.. Och nu har vi ingen Svenska B längre. Fett skönt.
Jag vill bara att all skolskit ska vara över och att vi står där på flaket fulla som fan och skriker sönder våra halsar! Ska bli så jävla skönt att veta att jag aldrig mer behöver plugga om jag inte vill. Äntligen blir jag vuxen, på riktigt! Får nästan tårar i ögonen när jag tänker på det. Men samtidigt blir jag rädd. Vad händer om jag inte får jobb? Då kommer jag vara pank typ hela sommaren. Jaja, något skitjobb lär jag väl hitta iallfall.

Nu ska jag nog försöka plugga lite. Hur nu det kommer att gå, hehe.

Pusshej

Överraskning

J överraskade mig med en flaska mousserande vin som vi drack igårkväll samtidigt som vi åt jordgubbar. Mycket mumsigt. Försökte ta lite fina bilder med hans kamera, hehe.



Helgen är över..

..och jag har tid att blogga igen!
Helgen har jag spenderat med min älskling. Vi fick låna hans mammas lägenhet i Sundbyberg över helgen, så vi har bara myst och tagit det lugnt.
Igår gjorde vi pizza till middag och då passade jag på att ta lite bilder.



Thank God it's friday

Eller, egentligen spelar det inte så stor roll om det är fredag eller inte, för jag har ju lov :)
Idag har jag varit nere på stan en snabbis. Jag tycker att det kan vara så skönt att gå själv ibland, ingen som tjatar om man snart är klar. Hittade iaf en vit tunika på KappAhl. Tror att det är första gången på typ 10 år som jag köper något där.
Sen åkte jag hem till mamma och lämnade en väska som hon skulle låna av mig. Passade på att hämta lite grejer då också.
Snart ska jag äta frukost/lunch för jag har inte ätit något idag. Är ganska hungrig, hehe.
Vid fyra så ska jag bege mig mot Sthlm där min älskling ska möta upp mig. Vi ska låna hans mammas lägenhet i helgen, för hon och hennes sambo är bortresta. Ska bli mys.

Nej, nu måste jag verkligen äta. Magen skriker åt mig!



Inköp

Idag åkte jag till Skärholmen tillsammans med Marre och Jennifer. Detta var vad jag fick med mig hem.


1. Väska - New Yorker
2. Rockig t-shirt "Black Thunder" - Gina Tricot
3. Hårfärg - Åhléns
4. Ljusa jeans-leggings - Gina Tricot

4 outfits

Här är fyra stycken outfits jag hade under semestern. Vilken tycker ni är finast? 1, 2, 3 eller 4?



Älskling.. eller Calle?

Måste bara visa hur stilig min älskling är idag då han ska på studentskiva med temat "S". Han och hans kompis A ska vara bröderna Schulman ;)


Barnvakt

Idag var jag barnvakt åt min kusin Filippa. Vi tog en tripp till Torekällberget för att titta på killingarna som föddes igår :)








Fuerteventura

Jag låter bilderna tala för sig själva

                           

Promenix

Hej hej. Nu har jag äntligen tid att blogga. Det kommer kanske bli runt 3 inlägg idag, om jag orkar lägga upp bilderna från resan. För idag måste jag även läsa alla 12 bloggar som jag normalt läser varje dag som jag nu inte har läst på 1 ½ vecka. Kan ta ett tag :P
I det här inlägget tänkte jag lägga in lite bilder från min och J's lilla promenix igår :)

(Notera fetaste utväxten på mig!)

















Hemma

Hemma igen! Hinner inte skriva nu, för ska göra mig iordning och sen ska jag och J ut på en promenad. Bilder från veckan kommer snart, förhoppningsvis ;)


Hej då

Det blir ett kort hejdå-inlägg för snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i sängen. Ska upp 04:45 imorgon, yes. Jag kommer verkligen vara så trevlig imorgon bitti känner jag ;)

Men men, ni får ha det så bra här hemma, så "syns" vi om en vecka (om jag nu inte får internet-abstinens och måste hitta ett internetcafé, hehe). Puss puss


80

Hej hej. Just nu sitter jag hemma hos pappa. Min farmor fyller 80 idag, så vi har ätit lite middag och sådär :)
Snart blir det fika. Får se om jag orkar någon för jag är proppmätt efter maten.
Imorgon åker jag, och har lite att göra när jag kommit tillbaka till mamma sen, men ett hejdå-inlägg ska jag nog lyckas ta mig tid att skriva!
Nu ska jag gå ut i vardagsrummet och vara litte sosse (alltså inte socialdemokrat, utan social)!
Hörs lite senare.

Pusss

Hemma

Nu är jag hemma igen. Mamma sover borta så jag är alldeles ensam hemma :( Vill att min älskling ska vara här och sova med mig. Men det får han göra imorgon, för på måndag morgon ska han skjutsa oss till Arlanda :)
Men iallafall. Jag var sjukt hungrig när jag kom hem så nu sitter jag och dricker sprite och äter på ett winerbröd. Mumsigt. Snart ska jag gå och lägga mig, det ska bli skönt!


Redo

Sådär, då var man redo ;)


Lördag kväll

Kom precis ur duschen. Är hur trött som helst, men ska ändå ut idag. Det blir en nykter utgång, för snart är jag pank.. igen.. Men som tur är ska Carin också vara det så jag blir ju inte ensam :) Det blir då ingen galen fylle-utgång utan en trevlig och förhoppningsvis rolig kväll.

Nu ska jag gå och föna håret. Hoppas att ni gör något roligt ikväll!

Studentgrejer

Förutom studentmössan så fick jag även med det här i mitt paket!


Solig dag

Idag har det ju varit hur fint väder som helst! Jag och J åkte ner på stan för att köpa strumpor till min lillebror, sen köpte vi glass och satte oss vid Maren en stund. Sen gick vi faktiskt hem, och det var ju fan stekhett i solen. Typ svettades ihjäl? Haha, nejdå ;)
När vi kom hem så åkte jag och J med min mamma som moraliskt stöd när hon skulle tvätta bilen för första gången i sitt liv (det var alltid pappa som fixade med bilen förut). Haha, det var så jävla komiskt när vi satt där i bilen, mamma hade hörlurarna i öronen och böjde sig framåt, typ som man ska göra när ett flygplan störtar, haha. Och jag satt där bak och tyckte att det var som att åka i en karusell. Sjukt roligt.

Sen åkte iaf J hem och jag åkte hem jag med och började packa. Är nästan klar, nu är det bara såna saker som jag måste använda idag och imorgon som ska ner. Ni vet typ smink, glasögon och sånt där.
Lite senare fick jag ett mindre roligt samtal av J. En sak som har hänt hans kompis. Tycker synd om dig A.


Jag såg så jävla ful ut på bilden, så mig får ni tyvärr inte se, men jag tror att ni klarar er ;)

Maren <3

Efter skolan idag (eller efter och efter, under våran svenskalektion som vi egentligen skulle ha haft) så satt jag och Marre vid Maren och åt glass. Hur härligt som helst! Älskar våren! Här kommer lite bilder.












Inköp

Igår köpte jag en kjol, och idag köpte jag en ganska enkel randig top från H&M som jag kan ha när jag ska åka till Kanarieöarna :) Dock jag jag nog byta kjolen till en större storlek då jag knappt kan sitta i den för den sitter så tight i midjan. Men nöjd är jag med mina inköp iallafall!


Mobilbilder

Tänkte bara lägga in lite bilder från mobilen som jag tog idag.


Egobild i Indiskas provrum


Marre-smarre


Vi gör samma min, hehe ;)


Gick och solade med mamma


Kolla! Visst har jag fått färg?

Jävla skitskola

Heej. Änligen orkar jag blogga.

Kan börja med att klaga på skolan. Igår kom jag till skolan 08.10. Vi skulle börja 08.20, men 08.30 så såg jag att läraren var sjuk. Då väntade alltså ett 3½ timmars hål tills nästa lektion.

Idag kom jag och M till skolan vid 08.40.Vi skulle börja 09.00. När vi kommite fram så börjar jag fundera. Ingen i våran klass var vid våraskåp, inga i cafeterian och inga åkte med samma buss som oss. M messar L och frågar om vi har lektion. Men tydligen har vi ingen samhälle eller geografi alls 2 veckor framåt p.g.a. FN-rollspelet!

Hur stor är chansen!? 2 jävla dagar i rad! Kan inte skolan på något sätt kontakta oss när något sånt här händer? Eller iaf skriva det på tvn? Eller så kan ju någon snäll i min klass kanske meddela det på något sätt typ igår? Men nej nej. Det är inga alternativ..

Jaja, slutade vid 12 iaf, då drog jag och M ner på stan. Där åt vi på Nancy's och sen shoppade vi, som vi egentligen inte skulle. Jag köpte en kjol på H&M. Jag behöver lite mer somriga kläder nu. Jag har bestämt att jag inte får köpa något svart, om det inte är ytterst nödvändigt då.

Bild på kjolen kanske kommer up ikväll. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och vila i soffan ett tag. Pusspuss!

RSS 2.0