Sunday morning wakeup

Good morning sunshines!

Idag är det söndag, ingen tråkig söndag som det brukar vara :) För min älskling är fortfarande här, och det ska han vara enda fram till min student vilket är om 5 fucking days!!! OMG.

Idag ska vi till min mormors stuga för att fira hennes födelsedag och mors dag. Ska bli trevligt. Men innan det så ska vi följa med mamma och handla, för jag ska förbi skopunkten och köpa nya ballerinaskor. Sen måste jag baka en kladdkaka till mormors kalas. Hon börjar bli lite för gammal för att baka själv.

Men men. Blir inte så mycket uppdatering när Daniel är här uppe, men det får ni stå ut med tyvärr :)

Ha en bra söndag!

Min snygging

Min snygging är på väg hit för att spendera helgen med mig <3


Torsdag

Halloj.

Är inte i skolan idag heller, moahaha.
Nej, men jag ska iväg på en grej idag, så jag tog ledigt, typ. Vad jag ska göra kanske jag berättar lite senare. We'll see.

Nej, nu måste jag börja dra mig.

Ciao!

Det här visste..



Ibland när jag har tråkigt så går jag in på funplanets chatt för att driva med puckade killar. Att det finns så korkade killar som går på så mycket, haha. Askul. Rekomenderas när du har tråkigt.




Host

Hello!

Idag är det onsdag och jag är inte i skolan. Busigt. Känner mig lite... sjuk... *host*. Hehe.
Min mobil funkar inte. Jag ska byta till abonnemang den här veckan och det nya SIM-kortet kommer till pappa, och nu är jag hos mamma. Så jag kan tänka mig att det har kommit och att mitt gamla SIM inte funkar längre. Jobbigt.

Just nu sitter jag och väntar på att min kusin Rebecka ska komma hit. Skickade sms till henne från gratissms.se men kom på att jag inte kan ta emot några sms heller. Så jag får se när hon dyker upp.

Imorgon så kommer älskling hit igen, längtar. Även fast vi bara har varit ifrån varandra två dagar sen vi senast träffades så saknar jag honom så mycket. Känns som att det var en evighet sen han åkte härifrån. Det är väl så det känns när man är kär :)

Har en endaste bild på Rebecka, och det är den här fina, muahaha.


Furbee

Kommer ni ihåg leksaken Furbee? Jag och Marre började prata om dom på msn. Jag hade en vinröd/orange. Dom var fett dyra och man fattade typ inte vad dem sa.
Vi kom iallafall fram till hur man såg skillnad på könen på dem. Furbee-nörden Marre kommer ihåg att tjejen hade svans och killen stump. Vem fan kommer ihåg sånt? Haha.
Deras röst lät typ som en gammal gubbe på crack. Typ när man matade dom så sa dom "mmm.. yummie" med robot-röst och om man klappade dom så sa dom "mmm.. me like". Haha så jävla fula. Kommer ihåg att man kunde leka kurragömma med dom också. Hur fan det gick till, den kan ju inte gå och gömma sig själv haha.


Vad är det för djur egentligen? Typ blandning mellan kanin och uggla?

Daniel


Så länge jag lever
Så länge jag finns kvar på denna jord
Så länge mitt hjärta slår
Vill jag leva, leva för dig




Får man vara såhär kär..?


Bildspecial

Såhär snygg var jag när jag kom till skolan. Fanns ingen dator till mig, så fick sätta mig på golvet och ta lite kort istället, höhö.


Grodperspektiv, underlägsen tjej


Egobild på toaaan


My preciouuuuuus!


Shoooes


Lingonsnarre


Marre siktar bra när hon ska fota mig haha


Lite bättre kanske, hehe


Ego


Modell, haha


Modell jag med moahaha

Balkongen

Sitter på balkongen och pluggar. VAAARMT!


Försov

Hej. Idag försov jag mig.. Jag tänkte att för en gångs skull så ville jag vakna av min sollampa som jag aldrig använder. Vad tror ni händer på morgonen? Jo, vi har ingen el. Vaknade av ett mess från Marre som undrade var jag var.
Såå, jag missade första lektionen, som inte var nödvändig alls. Men ändå.

Nu ska jag bara fixa klart en uppgift till median, sen kan jag gå hem. Jippi!

Imorgon blir det typ inte någon skola för mig. Vet inte varför egentligen, hehe. Och på torsdag så ska jag vara ledig. Så det blir en långhelg igen, för tredje gången. Men man ska inte klaga.
Kom på att vi har ju drakbåtsrodd på fredag, men jag ser det inte som ett måste, utan en kul grej liksom.
Dessutom kommer Daniel hit i helgen igen. Fattar inte att han orkar.. Typ 9 timmar i en lastbil hit, och sen hem igen. Sen ska han förmodligen hit nästa helg igen då jag tar studenten.

Shit.. Jag tar studenten nästa helg.. Sjukt. 3 skoldagar kvar för mig.. Det är typ konstigt. Nästan så att man blir lite tårögd ;)

UPDATE: Det här skrev jag vid 10, det är alltså fel på tiden!

My day

Tänkte berätta lite om min dag om det nu intresserar någon.

Vaknade bredvid älsk <3 Sen blev det bråttom, för han skulle bli hämtad och jag skulle ner och luncha med Marre.
Kom iaf ner på stan vid 11, och då var Marre inte där. Väntade typ aslänge. Men hennes mobil hade dött, och jag var lite sen så hon såg inte smset om det. Så hon trodde typ att jag inte skulle komma så hon drog hem, haha. Men hon kom ner till slut iaf.
Vi satte oss på Nancy's med en varsin frukost M. Mums! Satt där ganska länge och spekulerada kring saker och ting.
Sen gjorde vi stan, haha. Köpte grejer till drakbåtsrodden då vi ska vara princessor, haha.



Detta är då en del av min utstyrsel, haha. Kjolen var dock lite lite. Men klippte ett hack i den och då fixade det sig.
Men iallafall. Vi fortsatte våran stadsvandring, höhö. Försökte hitta halsband till studenten, men hittade inget..
När vi var inne på H&M så träffade vi på Jennifer. Så vi hänkade på henne och gick på stan lite till.
Vi tog en liten paus på Donken då vi tog oss varsin glass, mums. Inget slår Donkens chokladsås säger jag bara.



Vi var på stan typ 5 timmar. Det måste fan vara rekord. Vad fan gör man i Södertälje Centrum i 5 timmar på en måndag? Haha. Sjukt. Var helt slut när jag kom hem iallfall. Helt jävla slutkörd i fötterna..

Helgen

Helgen har varit otroligt mysig för min Daniel kom upp hit igen.
I lördags var vi i Sthlm. Jag skulle titta på saker till drakbåtsrodden och smycken till studenten. Jag hittade ingenting, men älskling köpte två jättefina tröjor.
På kvällen satt vi och tittade på tv tillsammans med mamma och Daniel (alltså min lillebror).
I söndags var planerna att åka gokart. Vi ringde och frågade om min storebror skulle med, men han var pank. Så vi tänkta samla ihop ett gäng och köra nästa helg istället. Ska bli kul :)
Ska även till mormors sommarstuga på söndag då hon har fyllt år, plus att vi firar mors dag också. Det negativa är att man alltid kommer därifrån och känner sig som världens fetto. Finns hur mycket fika där som helst.

Nu ska jag smsa älskling och se om han kommit hem än. Det är ju trots allt 60 mil emellan oss, så det tar ju ett tag.


Söndag

Hej hej.
Dålig uppdatering under helgen som vanligt..
Sitter hos bror nu tillsammans med Daniel gånger 2.
Har ätit cheebab. Sjukt gott. Mums.
Ska väl snart dra oss hem tror jag. Imorgon åker Daniel hem, men han kommer hit nästa helg igen :)

Uppdaterar mer imorgon. Pusshej.

Studenten


To ride a train can be fun


Ny grej

Tänkte börja med en ny grej. Varje vecka så tänkte jag avslöja något om mig själv som alla kanske inte vet. Tänkte att det kanske kunde vara en kul grej..



När jag tittar på den tecknade figuren Salad Fingers så börjar jag gråta och blir rädd. Han måste vara det läskigaste och äckligaste som finns!

Här är den läskigaste filmen av alla. Fy!

Golf

Det gick snabbt att ladda upp på YouTube idag. Räknade med att det skulle ta minst 15 min som det brukar göra.

Det roliga är ju att jag skäms när jag har slagit, haha


RMK - I väntan på bussen

Hej.

Som ni säkert förstår så har det hänt lite grejer i mitt liv, och då kommer bloggen i andra hand, tyvärr. Men så fort allt är löst så kanske jag delar med mig av vad som hänt. Får se, beronde hur det slutar.

Snart ska jag iallafall lägga upp en liten rolig film från när jag var på golfbanan i tisdags.

Fuck you

Jag tycker så synd om er fyra som snackar en massa skit om mig. Det visar bara vilka tråkiga och patetiska liv ni har så att ni måste förstöra mitt. Orka lägga ner så mycket energi på att förstöra för en människa som inte ens har gjort någonting. Jag är dock inte klar med er. Nej nej. Ni har ingen aning om vad ni har gett er in på..


Videoblogg


PS

Såhär snygg skulle jag kunna vara om Photoshop fanns i verkligheten ;)



Före-bilden finns lite längre bak i bloggen om ni är intresserade ;)

Skolan

Hej hej. Sitter i skolan nu och diggar till Bag In Da Box som går på högvarv i min iPod, hehe.
Jag är klar med allt arbete i media nu, vilket betyder att jag inte behöver gå på lektionerna förrän 28e. Fett med najs! Fyfan.

Eftersom jag typ pluggat klart allt så har jag absolutley nothing to do när jag kommer hem. Tråkigt eller vad?
Ska typ inte till skolan imorgon, för Janne är i Bryssel och då kan vi inte ha Samhälle, och om jag går på filosofin så måste jag ha redovisning, vilket är typ omöjligt. Sååå, får se vad jag hittar på istället, hihi.

Funderar på en tripp till huvudstaden då. Måste hitta skor, väska och ny BH till studenten. Kanske lät lite konstigt att jag skrev att jag ska köpa en ny BH? Typ som att jag bara har gamla? Nej, det är nämligen så att jag ska ha en axelbandslös klänning, och eftersom att jag inte är något fan av att gå utan BH så måste jag köpa en utan band. Så ere.

Bara 7 skoldagar kvar nu. That's sick maaan! Byee.


Najs pic som jag hittade på google

Natti natti


Fredagens outfit


Truth

Gaah, har suttit några timmar och pluggat nu och är äntligen klar med inlämningsdelen till samhällskunskapen! Känns otroligt skönt.

Som vissa kanske sett som är vän med mig på facebook så har jag bytt relationsstatus. Egentligen borde jag inte bry mig om vad andra tycker, men jag känner att jag ändå borde förklara mig.
För typ 3 veckor sen gjorde jag slut med "J". Jag hade inga känslor för honom, men jag ville ändå försöka. Men så kom mina panikångestattacker, och jag kom fram till att dem berodde på att jag inte mådde bra i vårat förhållande. Jag kände att jag inte ville ha något förhållande alls just då. Så för både hans och min skull så avslutade jag det hela.


Men nu har jag faktiskt träffat en annan. Jag måste understryka att det var efter att jag gjorde slut. Jag skulle aldrig vara otrogen mot någon, för jag vet hur det känns.
Ni kanske tycker att jag hoppar från ett förhållande till ett annat, men så är det inte.. Nu känns det verkligen rätt.
Jag ska inte behöva sitta och sörja över mitt gamla förhållande för sakens skull. Jag hade inga känslor, men nu har jag det, för en annan.
Nu vet jag inte om "J" fortfarande läser min blogg, men jag kan tyvärr inte ta hänsyn till honom nu. Det här är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Funderar på om jag ens ska publicera det här inlägget.. Men jag gör nog det ändå. Det känns skönt att få lätta på hjärtat lite.


Mitt snyggaste jag

Lever

Hej hej. Vill bara säga att jag lever. Har varit upptagen hela helgen och då kom bloggen i kläm. Har ingen ork att skriva just nu heller, men jag uppdaterar någon gång lite senare kanske.

Ha en bra dag!

Still up

I'm still up! Varför? Jo, jag väntar på att mitt "besök från Skåne" ska komma hit. Blev lite krångel på vägen hit, det är därför det blir så sent. Men men, jag är snäll och stannar uppe för att öppna porten och sådär. Portkoden funkar ju liksom inte efter nio, och annars skulle det vara lite svårt att komma in ;)
När som helst borde jag få ett samtal.. jag väntar och jag väntar.. Egentligen skulle jag kunna lägga mig ner på kudden och somna på fläcken. Kanske ska ta och vila ögonen lite bara ;) Haha.
Natti natti!

Soool

Heeej igen.
Nu ligger jag i min säng som vanligt. Har städat mitt rum och ska snart byta lakan och dammsuga. Jag hatar att dammsuga..
Jaja, tänkte bara lägga upp två bilder från idag när jag och Marre stekte i solen, hehe..




School

God morgon.
Just nu sitter jag i skolan på min första lektion som är Geografi. Fetingtråkigt. Får ändå VG i slutbetyg vilket som, men vad gör man inte för gruppen? ;)
Slutar tidigt idag iallafall. Om jag får bestämma själv, hehe. Sköönt. Då måste jag hem och fixa och städa lite. Jag hatar att städa. Finns det något tråkigare än att städa? Då tvättar jag hellre. Det är mycket skönare.

Igår var jag på apoteket och köpte ny linsvätska och allergitabletter. Jag blir konstig när jag är på apoteket. Jag får sån lust att bara plocka på mig en massa grejer. Duschtvål, shampo, balsam, lotion, tandkräm, lipsyl, bamseplåster, tuggummi, ja massa. Men som tur är så köpte jag bara det jag skulle ha. Annars skulle jag vara ganska jättepank just nu, hehe ;)

Nu ska jag dra, c ya later alligator!

SATC

God kväll.

Jag sitter just nu i min ensamhet och tittar på SATC. Har sett alla avsnitten, för jag har boxen. Men man tröttnar fan aldrig!
Imorgon är det skola igen. Börjar 09.00. Vi måste bli klara med kartläggningen av vårat land för jag och Marre är ju borta på fredag. Eller ja, hon jobbar och jag ska göra annat, hihi. Får nämligen besök från Skåne imorgon kväll. Skulle egentligen bli på torsdag, men det blev lite ändringar. Så det ser jag fram emot :)



Nej, nu ska jag fortsätta att titta på tv och sen ska jag ta en snabbdusch.
God natt!

Strawberries

Hej hej. Sitter i skolan och har hål just nu. Men har börjat jobba lite med median för att kanske kunna gå lite tidigare idag.
Efter skolan ska jag ner på stan och hämta ut en allergimedicin och köpa ny linsvätska. För det är nämligen så att jag misstänker att den linsvätskan jag har nu inte är bra för mina ögon. Vaknade nämligen upp med helt blodsprängda ögon och det sved som fan. Inte bra inte bra. Så Smarre kom på den braiga idén att jag skulle spruta nässpray i ögonen (för det lindrar röda ögon) och det blev faktiskt lite bättre. Men är fortfarande röd och det svider i ögonen som det gör när man går upp jättetidigt.
Så, jag får hoppas att den andra linsvätskan fungerar bättre.

Nu ska jag och Marre ut i skolans vimmel och ställa enkät-frågor. Funny.  Sen ska jag fortsätta med min "artikel" om jordgubbar, hehe.

Puss


Fixat

UPDATE: Det har fixat sig med mailen och min facebook. Jag kom in på mailen, men alla mina mail som jag fått och skickat var borta, plus att alla mina kontakter på msn var borta. Hur orkar man sitta och radera något sånt?
Facebooken är det inget problem med, allt är som vanligt som tur är.
Jag har iaf kontaktat facebook för att få ip-numret som var inne på mitt fb-konto idag vid klockan tolv. För då skrev dem ett meddelande till en utav mina vänner. Ett väldigt roligt meddelande borde dom ha tyckt. Det tyckte inte jag. Som tur är så fattade personen att det inte var jag som hade skrivit det.

Jaja, nu ska jag kolla lite tv med pappa. Ciao.


Haha, mig blir ni inte av med så lätt ;)

Då jävlar..

Jag finner inga ord.. Hur lågt kan man sjunka egentligen? Ni har trängt er på mitt privatliv genom att hacka er in på min mail. Inte nog med det så har ni även loggat in på min facebook, skrivit saker till människor från mitt konto, och sedan raderat den. Jag menar, går ni i lågstadiet eller? Väx upp för fan och prata med mig om ni har något problem med mig!
Det var länge sen jag var såhär arg, så ni ska fan passa er. Jag ska ta reda på vilka ni är, och då.. Ja då jävlar är det synd om er...

CP

VILKET JÄVLA CP ÄR DET SOM HAR BYTT LÖSENORD PÅ MIN MAIL OCH FACEBOOK!? ÄR DU HELT STÖRD I HUVUDET ELLER NÅGOT??? SKAFFA DIG ETT LIV FÖR FAN!!!

15

God kväll på er. Jag ligger just nu i sängen och tittar på en romantisk komedi som går på trean. Har sett den förut och den är lite smårolig.
Det känns konstigt att klockan redan är 22. Kanske beror på att jag gick upp klockan två? Jag har vänt på dygnet.. Inte bra.

Igår kom jag och Marre på att vi inte har en endaste hel skolvecka kvar. Vi kommer aldrig att gå en fredag till i skolan. Hur sjukt är inte det? Nu den här veckan ska Marre jobba på fredag, och på torsdag får jag besök från Skåne, så jag måste ta ledigt :)
Veckan efter det går vi bara tre dagar, eftersom det är kristihimmelsfärd-helgen. Veckan efter det har vi drakbåtsrodden på fredagen och sista veckan tar vi studenten! Såå jävla sjukt.. Totalt 15 skoldagar kvar.. Det är två veckor.. Shit.. Två veckor..


Fjorton suger

Jag verkligen älskar filmen Fjorton Suger, och jag skäms inte över att säga det. Handlingen är så himla fin, och jag gråter varje gång jag ser den. Jag kan komma på mig själv att jag sitter och ler vid vissa scener.
Så en kväll när jag inte hade något att göra så klippte jag lite i filmen och la till låten som är med i filmen. Men jag blir tokförbannad över att den blir så ihoptryckt och att halva rutan är grön. Någon som vet hur man ska göra för att undvika det?



Säg gärna vad ni tycker om den :)

Mååånga bilder

Nu funkar mitt tangentbord igen! Är såå skönt. Tack D!
Så istället för att bara visa bilderna så kan jag ju faktiskt berätta lite om dem också :)


Jag och Marre förade lite hos henne. Chillade lite och lyssnade på musik.


Jag sjöng som vanligt.


Sen fjortisposade jag ;)


Vi kom till Oleary's vid halv tolv.


Och där träffade vi bland annat på de här filurerna.


Jag, påverkad? Typ.


Snyggo.


Snygg_tjej90


Egobild.


Kul, jag petar mig i ögat haha.


Fjortispose igen.


Hihi


Camilla på efterfest i brunnsäng.


Chill.


Snyggos.


ur funktion

tangentbordet ur funktion.. ska försöka fixa ikväll. ni får nöja er med bilder från igår som kommer sen. puss

Fredag, jippiii

Hej hej. Idag är det fredag. Jippiii.
Jag bytte nyss från mamma till pappa. Så nu sitter jag hos pappa och tittar på The Hills på MTV. Vet inte hur många gånger jag har sett just det här avsnittet, haha.
Är ensam här och kommer vara det till imorgon eftermiddag typ. Ska bli skönt.
Idag tänkte jag och Marre köra en lugn kväll på O'learys, men jag vet inte riktigt hur det blir. Inget är spikat än, vi får helt enkelt se vad vi känner för lite senare.
Nu har jag ingenting att göra.. Skulle må bra av att gå och sova en stund med tanke på att jag sovit i snitt 4-5 timmar per natt hela veckan av någon anledning.. :P Hehe.

Nu hade jag inte så mycket mer på hjärtat, så jag ska väl typ gå och äta eller något. Som man gör när man är rastlös ;) Hehe. Får se om jag uppdaterar mer lite senare.

Kom på att jag ska bjuda på en fyllevideo från valborg sen ;) Hehe.

Ha det så braaa!


...

Asså jag hatar mesiga människor! Finns det något mer irriterande? Stå för vad du har sagt om mig istället. Säg till mig vad du tycker om mig istället för att gå runt och snacka skit om mig till dina komipisar. Shit, gå vidare och skaffa dig ett liv..

Dagens citat

Marre: Fan vad snygg jag är!
Ellinor: Men kolla jag då!
Marre: Du är inte snygg..


Vem är bäst?

Jo det är jag! Eller typ 3:e bäst iallafall, hehe.
Jag gjorde ett test om Mysteriet på Greveholm och gissa vem som fick alla rätt och kom trea? Jag suckers! Så gratulera nu ;)







Bloggtorka

Har lite bloggtorka just nu känns det som. Har ingen som helst aning om vad jag ska skriva om.. Men det kommer väl antar jag. Tills dess får ni nog stå ut med mina musikinlägg ;) Haha.

Trött

Jag är så jävla trött. Trött på att behandlas som en jävla barnunge. Jag är snart 19 år och kan fan klara mig själv! Jag går fan ut gymnasiet om en månad. Hur hade dom tänkt när jag flyttar hemifrån? Ska dom fortfarande hålla på att kontrollera mig då? Jag ska fan sluta berätta saker för dem... Det dem inte vet lider de inte av..

God natt



Osminkad och jävlig, vad gör jag uppe nu? Måste sova, natti natti!

Jason Mraz - Sleeping to dream


Sleeping to dream about you
And I'm so tired of having to live without you
But I don't mind
Sleeping to dream about you and I'm so tired

No one wants forever

Sjukt fin låt från filmen "Fjorton suger"


Funderingar..

Angående inlägget nedan. Satt och funderade och kom på att det kanske är nu som Carin är i Barcelona. Är inte helt säker, men det är väl det mest troliga. Jag blev lite lugnare nu iallafall.

Just nu sitter jag ensam hemma. Mamma är ute på promenad med "K-A". Någon snubbe som hon typ dejtar eller något. Har ingen aning om vem han är, men jag gillar honom inte. Det blir liksom så att man automatiskt blir inställd till hot. Att han hotar våran familj. För helst vill man ju att allt ska bli som förut, även om man innerst inne vet att chansen till det är väldigt liten. Men men, jag ska väl ge honom en chans om det blir något seriöst.

Om mindre om 5 veckor så tar jag studenten. Och det jag helst vill göra då är att flytta härifrån. Ifrån den här jävla skitstaden Södertälje. Vad har jag egentligen att förlora? Kanske ska ta och bli Au Pair eller något? Får fundera. Men inte ska jag stanna här längre än nödvändigt iallafall.

Carin..

Carin, jag börjar bli riktigt orolig för dig. Du måste verkligen höra av dig till mig innan jag oroar ihjäl mig.
Jag börjar tänka på den där kvällen för några år sen då du var hemma hos någon och jag typ ringde dig sjuttielva gånger. Dessutom ringde dina föräldrar mig och var dödsoroliga, och det gjorde mig ännu mer orolig. Men tillslut så ringde du mig samma kväll när du var på väg hem, och det var som en sten som föll från hjärtat.
Nu är stenen tillbaka där igen.
Så snälla hör av dig. Jag behöver dig..


Meeer bilder

Det har blivit mycket bilder den här långhelgen känner jag. Så här kommer lite till.
Igår var jag ensam hemma så Marre kom över. Vi grillade, drack lite öl, kollade på film, och ja.. lite andra hemliga saker, haha ;)


















550

Igårkväll var vi på mösspåtagningen på 550. Det var mycket folk, nästan för mycket. Och jag blev trött ganska fort och hade ont i fötterna, så det var ju inte så roligt.
Kände inte för att sova hemma i natt. Ibland får jag den där känslan av att jag är riktigt ensam, det är inte roligt. Så en kompis mötte upp mig på stan och så gick vi hem till honom och sov.
Mamma var snäll och hämtade upp mig där idag. När jag kom hem däckade jag i soffan och sov kanske 2-3 timmar. Riktigt skönt.




















Mösspåtagningen

Här kommer lite bilder från mösspåtagningen












RSS 2.0