Truth

Gaah, har suttit några timmar och pluggat nu och är äntligen klar med inlämningsdelen till samhällskunskapen! Känns otroligt skönt.

Som vissa kanske sett som är vän med mig på facebook så har jag bytt relationsstatus. Egentligen borde jag inte bry mig om vad andra tycker, men jag känner att jag ändå borde förklara mig.
För typ 3 veckor sen gjorde jag slut med "J". Jag hade inga känslor för honom, men jag ville ändå försöka. Men så kom mina panikångestattacker, och jag kom fram till att dem berodde på att jag inte mådde bra i vårat förhållande. Jag kände att jag inte ville ha något förhållande alls just då. Så för både hans och min skull så avslutade jag det hela.


Men nu har jag faktiskt träffat en annan. Jag måste understryka att det var efter att jag gjorde slut. Jag skulle aldrig vara otrogen mot någon, för jag vet hur det känns.
Ni kanske tycker att jag hoppar från ett förhållande till ett annat, men så är det inte.. Nu känns det verkligen rätt.
Jag ska inte behöva sitta och sörja över mitt gamla förhållande för sakens skull. Jag hade inga känslor, men nu har jag det, för en annan.
Nu vet jag inte om "J" fortfarande läser min blogg, men jag kan tyvärr inte ta hänsyn till honom nu. Det här är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Funderar på om jag ens ska publicera det här inlägget.. Men jag gör nog det ändå. Det känns skönt att få lätta på hjärtat lite.


Mitt snyggaste jag

Kommentarer
Postat av: skåning, inte den du tror :P

Jag såg att du hade ändrat! :D och jag vet varför och med vem också ;D

2009-05-19 @ 19:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0