Mr. J







Berättar om gårdagen med J lite senare. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen för ikväll blir det utgång!

The City

Från början var det Laguna Beach. Sen flyttade Lauren Conrad till L.A. och det blev The Hills. Nu har Whitney Port från The Hills flyttat till New York för att göra karriär och serien The City har startat.
Jag älskar The Hills, så när jag fick veta att The City skulle komma blev jag överlycklig. När man i The Hills fick veta att Whitney skulle flytta så tänkte jag genast att man kanske inte får se mer av henne. Men det fick man!
Har tittat på de fyra första avsnitten och jag älskar det! Ni som gillar Laguna Beach och The Hills kommer GARANTERAT att gilla The City också. Det lovar jag.


Whitney Port

Update

Kul att det stinker brandrök i mitt rum nu. Då säger jag väl farväl ifall att jag dör av alla gifter i natt.

Mordbränder

Fyra mordbränder i Södertälje i natt.
- Willys i Weda
- ICA i Weda
- Tempus i Saltskog
- Willys i Södra (som tur var klarade sig)
Men de andra affärerna är totalförstörda. Willys och ICA som är de närmsta affärerna. Inte nog med det. Min bror skulle åka med sin katt och ta bort stygn från kastreringen, men eftersom Animalen ligger i samma hus som Willys så blir han skickad till Trosa. Suck säger jag bara.


Tänker flytta härifrån så fort som möjligt..



<3


Hemlig ort

Anledningen till att jag inte uppdaterat på några dagar är att jag befunnit mig på hemlig ort. Skoja bara. Jag har varit i Borlänge och åkt skidor och bara relaxat med min pappa och min lillebror. Orkar inte skriva om det, så dom här tre bilderna får ni nöja er med.


J

Jag och hemliga J ;)


Videobloggar

Jag och Marre var nog lite övertrötta i slutet på dagen. Vi filmade lite som jag tänkte kanske kunde roa er ;)

Första klippet: Vi är sena till filosofin och är påväg till klassrummet.



Andra klippet: Jag "smygfilmar" Marre på sista lektionen. Hon märker ingenting. Sen när vi slutat och jag har skrikit "looov!!!" så gömmer vi oss på toaletten för Lotti, haha.
 

Enjoy ;)

Kul..

Vad kul det känns att komma till skolan kl 09.30 och få reda på att första lektionen är inställd. Kul att ingen kunde smsa, ringa eller skriva på msn igår eftersom jag var hemma från skolan. Kul att vi börjar 12. Kul början på helgen. Har jag sagt att jag är trött?  

Ska iallafall ner på stan innan vi börjar. Marre ska hämta ut sitt nya leg. Jag ska typ, följa med.

Idag kommer J hit :) Han ska vara här till på söndag. Får se vad vi hittar på för kul.

Nu ska jag dra. Kiss kiss bang bang

Fonky Fresh

Ännu en fin låt


Snabb uppdatering

God kväll, eller god natt kanske snarare. Klockan är ju snart tolv ;)

Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering.
Försov mig idag. Trodde att vi började tio när vi egentligen började 08.20. Vaknade av ett sms från Marre som undrade vart jag var. Så jag missade första lektionen som var psykologi.. Jobbigt att behöva ta igen det jag missade bara.
Som sista lektion hade vi textkommunikation med Lotti. Började på ett nytt moment som heter Reportage. Vi ska alltså skriva ett varsitt reportage..... Tråkigt. Jag hatar att skriva reportage. Der är så mycket man behöver tänka på..

När jag kom hem bestämade jag mig för att plugga. Tror ni att jag kunde hålla mig vaken? Nej. Jag somnade i soffan och vaknade strax innan middagen.. Efter det har jag inte pluggat någonting. Men imorgon har vi ett ganska långt hål då jag kan plugga. Sen lär provet inte vara så svårt kan jag tänka mig.

Nu kliar det i ögonen så det kanske är dags att stänga av datorn.

Natti natti ♥

Missing you

Så jävla fin låt


Måndag

Hej på er!

Har märkt att läsarantalet blev väldigt många fler när jag la upp den hemliga bilden på J ;) Kanske några som är nyfikna på vem det är? Tyvärr får ni fortsätta vara det, iallafall ett tag.

Jaa, min dag skulle egentligen bestå av pluggande, men jag hann läsa 4 sidor i boken innan jag däckade totalt. Pappa kom och väckte mig när det var middag, och efter det har jag verkligen inte orkat plugga mer. Jag får plugga på imorgon istället.

Snart ska jag nog sätta på en film och äta min chokladboll som jag tog med mig från Nancy's. Jag och Marre råkade slinka förbi där idag efter skolan. Börjar fan bli pinsamt att äta där, för vi äter exakt samma sak varje gång, och dom känner ju igen oss. Förra veckan när vi åt där frågade Jan om jag hade nya glasögon. Haha, visste inte ens att han visste att jag hade glasögon.



Men men, nu ska jag kolla klart på "Charterhjältar" haha.

Puss & Kram

J

Detta är allt ni får se av J än så länge. Tänkte hålla honom lite hemlig ;)




Söndagsångest

Söndag idag då. Jobbigt!
Ska snart med pappa och övningsköra en stund. Sen kanske Carin kommer hit och hjälper mig med lite plugg.

Det är skönt att det nu bara är en skolvecka kvar till sportlovet. Det enda jag har planerat då är att åka till Romme måndag-onsdag.
Sen är det inte långt kvar till påsklovet, och veckan innan det åker jag ju till Kanarieöarna, så jag får 2 veckor ledigt! Det enda jobbiga är väl allt plugg jag kommer behöva ta igen. Men det gör jag nog på påsklovet isåfall.

Nej, nu ska jag kliva upp ur den varma sängen och klä på mig lite kläder innan vi åker. Kan ju liksom vara bra.

Puss på er

Nattblogg

Hej på er. Blir nattbloggning nu.

Tänkte berätta lite om min helg :)

J kom ju som sagt hit. Mötte honom vid stationen, och på bussen hem körde jag lite sightseeing ;)
Väl hemma kollade vi på "Are you smarter than a fifth-grader" och jag behöver inte säga något mer än att jag är jävligt puckad :P
Sen såg vi Let's Dance och sen Mamma Mia. Kan aldrig se den filmen för många gånger. Blir så glad av den.
Sen blev klockan tolv, och det blev alla hjärtans dag. Fick den finaste presenten!



Idag segade vi i sängen ett tag. Ingen av oss sov speciellt bra, så det var skönt att bara ligga och vila. Började kolla på Crossroads, men pausade efter typ ½ timme för att äta frukost.

Lite senare åkte vi ner till Centrum för att visa hur det såg ut. Finns ju inte direkt så mycket att se här i lilla Södertälje. Gick ganska snabbt att visa stan.

När J åkt hem så åt jag middag med Paps, och sen kom Carin över. Vi har bara suttit och segat. Kollade på melodifestivalen, var inne på datorn och kollade bilder och sådär. Det var trevligt :)

Nu sitter jag här, eller ligger egentligen, i min ensamhet och fryser. Funderar på att snart krypa under täcket.. Skulle vara riktigt skönt faktiskt.. Så det får bli snart.. God natt på er!

Fredag

Äntligen fredag! Skönt.
Skolan gick verkligen skitsegt idag! Sista timmen var jag övertrött och gjorde allt annat än att koncentrera mig på vad läraren sa. Jag gjorde ett alla hjärtansdag-kort till Marre. Sen tog vi lite roliga pics med hennes mobil. Sen klottrade vi ner hela kortet som hon fick av mig. Haha det var kul.
Var nere på stan en snabbis sen. Marre gick rätt in i en liten stolpe med knät, haha, har aldrig i hela mitt liv sett den dät stolpen förut. Kul var det iaf :D Men mindre kul för Marre som säkert kommer få fetaste blåmärket där :(
Gick in på H&M iaf, köpte hårmousse. Sen gick jag till ICA och handlade godis till mamma som ringde och bad mig att göra det. Köpte även lite godis till mig och J.

Jahapp. Den här fredagen ska jag alltså spendera med J hemma hos mig. Vi ska se Mamma Mia har jag bestämt. 6-7:e gången för mig, första för honom. Ska bli naaajs.

Om en halvtimme kommer pappa och hämtar mig, ska ju byta dit idag. Väl där ska jag försöka packa upp alla mina grejer, om jag orkar. Sen åker pappa och köper mat från någon sushi-restaurang. Jag ska dock inte äta sushi, utan det blir någon kyckling eller något.

Sen ska jag åka och möta J vid stationen :)

Så ser alltså min fredag ut!

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!
Puss



Jag vill kunna använda min skinnjacka, jag vill ha vår :(

Skitungar

Fyfan vilka skitungar det finns egentligen. På bussen från skolan idag satt det ett gäng ungar, kanske 10 år, längst bak i bussen och skrek. Blev jävligt irriterad så jag gick och bad dom att dämpa sig. Får dryga svar tillbaka, te.x. att jag ska skaffa en mikrofon (what?), sen frågar dom om jag inte har några ben, liksom, vad har det med saken att göra? Dom var jävligt dryga iallafall. Fick damp på dom. Såna skitungar borde ha övervakning dygnet runt.

Ansiktsbok

Nu sitter jag i skolan. Har textkommunikation som snart är slut. Är typ övertrött och skrattar åt allting. Typ facebook, vem faan kom på det namnet? Ansiktsbok liksom hahah. Askul.
Fick sitta och arbeta över lunchen så nu börjar jag bli riktigt hungrig. Men vi har hål innan nästa lektion så då kan vi gå och äta, om vi hinner. Matsalen stänger halv ett. Annars får jag väl köpa något i cafeterian.

Idag MÅSTE jag verkligen plugga. Göra instuderingsfrågorna till geografin, läsa i boken till Samhällen och försöka mig på uppgifterna i geografin igen. Hoppas mamma kan hjälpa mig, men hon är sjuk så hon kanske inte orkar. Annars har jag inget annat val än att skita i det helt enkelt.
Det känns verkligen lockande att lägga sig under täcket och titta klart på de sista avsnitten av playa del sol. Men jag ska försöka motstå den frestelsen ;)



Imorgon byter jag till pappa, så idag ska jag även försöka hinna med att plocka undan lite i mitt rum hos mamma, så att jag inte får sådär jättemycket att göra efter skolan på fredag.

Happy girl



Skoldagen idag var kass, men nu är jag haaappy :)

Grynet

Haha, finns det någon roligare? Älskar Grynet! Helt sjuuukt bra ;)





UPDATE: Hittade en till rolig, haha!


Ledig tisdag

Igår kom jag på att jag var ledig idag! En glad överraskning såhär i början på veckan.
Jag ställde klockan på 11, men kunde verkligen inte gå upp. Kändes som att klockan var 8 på morgonen. Så satte klockan på 12. Vaknade då igen, snoozade i 10 min, stängde av och somnade till typ ett, haha.

Sen skulle jag försöka vara lite duktig och plugga Geografi, men fattar nada av uppgiften vi ska göra. Helt omöjligt. Så jag kollade ett avsnitt av Playa del Sol istället. Haha så sjukt bra serie! :D

Vid halv fem så åkte jag till Sthlm. Mötte J vid bögringen, eller "spottkoppen" som han säger ;)
Vi gick till Sergelbion och köpte biljetter till "I taket lyser stjärnorna". Har hört att det är värsta fjortisfilmen, och eftersom jag älskar såna så är det ju bara bra :)
Sen gick vi och satte oss på ett café ett tag och pratade. Mycket trevligt. Men jag måste fan börja lära mig dricka kaffe eller ngt, måste börja bli lite vuxen ;)

Men filmen var iaf jättebra. Var roligt nästan konstant. Om jag inte skrattade så satt jag och smålog lite hela tiden :P



Efter filmen följde J mig till tåget där vi sa hejdå, och en 40 min tågfärd väntade mig ;)
När jag kom fram såg jag att bussen inte skulle komma förrän 25 min, så jag ringde mamma som hämtade mig. Förut när jag bodde i Östertälje så kunde jag ju gå hem, men nu kändes det lite långt att gå med en jacka jag inte kan stänga :/

Men kvällen var iaf jättetrevlig :)

Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket m.m. Sen ska jag kolla ett avsnitt av PDS innan jag ska sova :)

Natti natti

Dryga kommentarer

Haha, det är så kul. Loggade in på bloggen för att se om jag hade fått några kommentarer, och möts av en ganska rolig och puckad kommentar om det här inlägget. Jag skrattade till och mamma undrade vad det var, hon skrattade med och sa att jag borde skriva om det. Så hennes önskan är min lag ;) Haha, inte för att hon ens läser min blogg ens, men ändå.

Det roliga är att jag har IP-adressen och vet att samma person skrivit dryga kommentarer förr. Undrar bara varför personen läser min blogg när den stör sig på så mycket? Måste vara för att jag är bäst eller något, klart man är avundsjuk då ;)
Men jag tycker bara att det är otroligt töntigt och omoget att inte skriva namnet. Det man skriver ska man väl stå för? Eller?

Partaj

Jaa, vad ska man säga om gårdagskvällen. Har haft roligare :P Orkar inte ta upp hela kvällen här, så ni får nöja er med några bilder.









Alltid lika snygga ;)

Min kväll

Nu ska jag anstr'änga mig så att det här inte blir ngt jävla fylleinlähgg.
Tänkte bara informera er om var jag ska befinna mig ikväll. Jo, nämligen på O'Learys förstår ni!
Hoppas bara att Marre kommer in, för hon har ju tyappat sitt legg. Men det fixAr sig., Dom lär ju känna igen oss så många ggr som vi har varit där ;)
Ha en treeevlig lördag allihopa!

Pussisss

El

Haha, fan vad jag garvar! Jag känner mig sååå handikappad. Har nog aldrig gjort det såhär mycket förut.

Jo, såhär var det. Jag tänkte ställa mig och börja diska, och av ngn anledning så ville jag ha lite mer ljus så jag tänkte tända spisfläkten. POFF, sa det och all el gick. Kul, tänkte jag. Speciellt nu när jag är ensam hemma. Så jag ringde till mamma, hon visste typ inte heller vad jag skulle göra, men försökte förklara. Rätt som det är så tystnar det. Batteriet slut. KUL! Jag slår på mobilen igen, hon ringer, den lägger av. Jag slår på den, ringer pappa, lägger av. Skriver till min bror på msn att han ska ringa pappa och säga att strömmen har gått och att han måste komma. Det är upptaget hos honom eftersom han försöker ringa mig. Jag slår på mobilen, hinner prata med honom en stund. Han föreslår att jag ska sätta i laddaren i mobilen. "MEN JAG HAR JU IGEN EL!!!". Skitirriterad. Sen säger han att han kan komma om en timme..
Vadfan ska jag göra en timme utan el? Snart kommer väl datorn lägga av också. Det är mörkt och det är inte kul. Får tända några ljus.

Sen kom jag på.. FAN! Kläderna i tvättmaskinen... Då insåg jag hur kul allt är egentligen.




UPDATE: Pappa kom hit, tryckte på en knapp, sen var allt klart. Jag känner mig sååå teknisk ;)

Datanördar

Hej allihopa!

Denna fredag spenaderar jag med Marrebarre som sitter i soffan bredvid med en egen dator i knät. Vi har planerat att stanna uppe hela natten och bara nörda framför datorerna. Typ "lana" haha. Askul. Har en morotskaka i kylskåpet som jag snart ska plocka fram, mums!

Annars idag då? Jag stannade hemma från skolan, för jag tyckte att dagen var onödig. Hade en inställd lektion och en som man kunde arbeta hemma på. Så missade bara en lektion. Men det var skönt att sova ut till 14.00 ;P
Så dagen spenderades på att fixa lite här hemma. Diskade, plockade undan, gjorde morotskakan och förberedde middagen. Sen lite andra nödvändiga små saker. Kände mig riktigt vuxen, hihi.

Vi får se vad morgondagen bjuder på. Antagligen sover jag bort hela dagen,eftersom jag kommer gå och lägga mig imorgon bitti. Men på kvällen blir det utgång förmodligen. Marre har tappat bort sitt leg, men vi ska försöka fixa in henne ändå. Då blir det för och efterfest hos mig. Om vi inte kan fixa in henne blir det kanske en liten hemmafest istället. Någon som har lust att komma? Bara inte värsta gänget kommer och stormar mitt hem nu ;) Haha.

Men men, nu ska jag fortsätta vara så social som det går med varsin dator framför sig. Nu saknas bara Jolt-colan ;)



Dagen

Hej hej. Är lite seg med uppdatering, men har haft fullt upp idag.
Hade bara en lektion som började 12.44 som slutade 14.10, så det var riktigt skönt.
Då åkte jag hem till min far för att hämta lite saker. Ingen var hemma, så jag satte mig med gitarren en stund och plinkade lite ;) Sen, vid 16.20 kom Marre och vi gick tillsammans hem till min mamma.
Ikväll har vi ätit middag, kollat film och ätit paj, muuums. Nu sitter vi båda och nördar framför varsin dator, haha.



Imorgon blir det kanske bio med Marre, Björn och Jocke. Blir nog naaajs.

Nu ska vi fortsätta nörda ;)

Pusshej

Lång powernap

Hejhej!

Guuud vad trött jag var när jag kom hem från skolan. Gick och la mig en stund, tänkte sova typ en timme eller så, men det blev tre(!). Minns att pappa ringde, men kommer inte ihåg vad vi pratade om. Kommer bara ihåg att han sa att min bussbiljett till Hultsfred hade kommit. Sen ringde mamma också, och sa att dom kommit fram till Sälen. När hon väckte mig så gick jag upp. Fixade mat,och åt. Nyss diskade jag upp all disk som fanns också. Nu hade jag bara tänkt att ta det lugnt, hehe. Kanske plugga lite om jag orkar..

Pussheej

@ school

Hej. Sitter i skolan nu. Har haft hål och börjar min sista lektion om typ en halvtimme. Har textkommunikation. Kan äntligen göra något för nu har jag något att skriva om haha. Kan vaar skönt att ha ngt att arbeta med också istället för att bara sitta liksom.
Idag börjar min "ensam hemma-vecka", känner mig lite vuxen som måste bestämma vad jag ska äta, och när jag ska göra det ;) Haha. Tänkte laga spagetti carbonara idag, men funderar på att kanske äta spagetti bolognese istället. Svårt val det där ;) Får se vad jag är sugen på sen helt enkelt.

Nu ska jag göra något JÄVLA personlighetstest som Marre tvingar mig till ;) HAHA.

Utgång i Sthlm

Tänkte berätta lite om igårkväll.
Jag och Marre åkte upp till Sthlm och var där vid 22. Vi förade på Viper Room, men vi hann bara vara där i 40 min innan vi behövde gå. Sen åkte vi till Stureplan där vi mötte upp Sebastian. Vi gick till Laroy, och spenderade den mesta tiden där till att vänta. Vänta på att lämna jackan, vänta på toa, vänta på att få beställa dricka och vänta på att hämta ut jackorna. Suck. Jobbigt. Så vi drog vidare till Victoria i Kungsrädgården. Det var ganska bra, och mysigt med brasa utomhus där vi stod och värmde oss ett tag :)
En kille kom fram till mig och försökte ragga. Tyckte lite synd om honom som inte fattade att jag inte var intresserad. Så Marre sa till han att jag inte ville ha han för att jag inte var intresserad. Haha, lite hårt, men han fattade ju inte :P
Vi var där till strax innan tre. Då bagav vi oss hemåt. På nattbussen blev jag astrött, och dom hade dragit upp högsta volym på rösten som berättar vad alla stationer heter. Då blev jag lite ilsken, hehe ;)
Men men, kvällen var trevlig iaf, och det är huvudsaken :)

Lite bilder:









Haha, den enda bilden som blev någorlunda bra. Jag är för kort :( :P

God morgon/eftermiddag

Hallå! Vaknade upp och var inte så jättebakis. Känner mig inte lika seg som jag brukar, och har inte så mkt huvudvärk. Men sen slutade jag ju dricka vid 1 kanske. Ska ju övningsköra idag och då är det inte så bra om jag har alkohol i kroppen ;)

Var iaf jättehungrig när jag vaknade (vilket jag inte heller brukar vara. Brukar gå åtminstonde 5-6 timmar innan jag äter ngt), så jag gjorde en ganska onyttig frukost till mig själv ;)



Bilder och text om gårdagen kommer i ett annat inlägg när jag har övningskört!

RSS 2.0