Ingen lust

Jag tänkte precis skriva ett inlägg om vad som hänt de senaste dagarna, men jag känner att jag inte har någon lust alls. Så detta är allt ni får läsa idag tyvärr, om jag inte får lust att skriva lite senare.

Födelsedagsfika

Som rubriken lyder så har jag idag varit på födelsedagsfika, Carro fyllde 18! Grattis till henne. Även jag fick en present, en försenad 18-årspresent av Lisa och Sarah. Det var ett jättefint armband, och en tröja, som jag redan har, haha! Exakt samma färg också. Hur stor är chansen liksom? Haha. Men nu kan jag klippa och fixa lite i en utav dom :)

Här kommer lite bilder från fikandet:








Gårdagen

Sammanfattning av gårdagskvällen:
Förade hos Marre med henne och Malin från Älvsjö. Sen kom Jennifer ett tag innan vi skulle åka. Hade fett ont vid lungorna, typ som håll. Malin hade det också, så jag trodde att det inte var så farligt. När vi gått på bussen och har åkt en bit så känner jag att jag inte får någon luft. Vi plingar och går av vid Södertälje Sjukhus. Jag lägger mig på bänken vid busshållsplatsen och kan seriöst inte andas. Jag trodde att jag skulle dö. Det enda jag fick fram var ett hest "Marianne, seriöst". Jag kippade efter luft och dom ringde 112. Dom sa åt oss att gå in på sjukhuset, hur lätt är det att gå när man inte kan andas? Jag satte mig upp, och ut kom all dricka jag druckit den senaste timmen, najs. Men men, efter det mådde jag bra, så vi fortsatte ner mot stan.
Det var kul till en början, men alkoholen började gå ur mig, så vid halv två åkte jag hem med Erik och sov där.

Här kommer lite bilder.













Utgång

Hallå!
Har inget vettigt att skriva idag, men jag kände att det var dags för en uppdatering.
Igår var det sista skoldagen innan lovet, jag trodde att det skulle gå skitsegt, men det gick ändå ganska snabbt :)
Efter skolan var jag och klippte mig, det var på tiden alltså. Har tyvärr ingen bild just nu, så det får ni se senare om ni vill.
Åkte hem till Erik sen. Hans kusiner m.fl. skulle komma dit, så det blev middag och sen pictionary (som jag och Erik vann).
Idag har jag inte gjort någon speciellt än så länge. Men ikväll blir det utgång iallafall! Om jag tar några bilder så lägger jag upp dom troligtvis imorgon.

Jaa, det var vad lilla jag hade att berätta. Ha en trevlig och mysig lördag allesammans!

Powerwalk

Tog en powerwalk med Carro för ett tag sen. Gick i typ 1 timme och det var skönt att få prata av sig lite och glömma bort intervjun imorgon för ett tag. Är så jävla nervös! Haha.
Tog sen en sväng förbi mamma. Hon blev glad att jag kom. Vi tittade på Bonde söker fru och nyss skjutsade hon hem mig till pappa.



Fick skolfotot idag också. Jag ser förjävlig ut som vanligt. Vi var dalmatiner på klassfotot och på ensambilden har jag inte fått bort det svarta från ansiktet helt, så det är typ lite svart vid min läpp, asfult. Men klassfotot blev iaf skitbra tycker jag. Min lillebror såg direkt att Ilse var Cruella, och det är ju bra att en tolvåring ser det, då borde alla som får skolkatalogen se det också.

Nu ska jag fortsätta koncentrera mig på Grey's.



UPDATE: Vad fan hände med Grey's!?!?!?

Trött

Goddag.

Jag är så sjukt trött idag. Har pluggat sen jag kom hem och jag håller på att få skrivkramp. Har svenskaprov på fredag, not so fun.
Men snart är det helg och lov! Det är bara två dagar kvar, men imorgon kan egentligen inte räknas som en skoldag. Ska på fotot en stund på morgonen, men jag måste gå lite tidigare för att förbereda intervjun som vi ska ha på TV-lektionen. Jag är så jävla spänd och nervös. Tyvärr får jag inte säga vem det är vi ska intervjua, det är en hemlis ;) Men jättekul ska det bli iallafall. Slutar efter det, så det blir väl vid tolv-ett-tiden.
Sen är det fredag, och fredagar brukar alltid gå snabbt :)
Nej, nu ska jag kolla lite andra bloggar. Men ha en fin dag!

Kryssning

Hej hej. Har haft en lten paus i bloggen, men nu känner jag för att skriva igen.

Gav Erik en kryssning i födelsedagspresent som vi var på sön-mån. Jättemysigt. Tänkte bara visa lite bilder ifrån det.

    
    

Dööör

Sitter här och dör.
Har absolut inget att göra, och det finns inga arbetsuppgifter åt mig. Gaah. Slutar kl 16, vad ska jag göra fram till dess? Om jag slutar tidigare så kan Erik hämta mig på vägen från jobbet, men jag vet inte om jag vill fråga det, eftersom jag ska vara ledig imorgon.

Erik fyller hela 19 år idag också, liten pojke har blivit stor. Blir fika hos honom ikväll, sen ska han få sin stora present av mig. Tihi, han har ingen aaaning om vad det är för något.
Sen ska jag sova där, sover kvar när han åker till jobbet. Sen åker jag hem när jag vaknat och sådär, och då ska vi börja flytta lite grejer till mammas lägenhet..
Kan inte tänka mig att vi ska flytta, redan imorgon också. Jag kommer inte fatta det förrän då.
Men men, på kvällen blir det utgång. Föris hos Marre eftersom hon är home alone. Kommer bli kul, men jag ska ta det lungt eftersom vi ska flytta hela dagen på lördagen, plus att det blir utgång då också, fast i Sthlm. Föris hon Jonatan och sen Viperroom.

Kommer vara såå död på söndag. Då ska jag och Carro ta en prommis också, det kan ju vara ganska skönt, så att man inte sitter instängd hela dagen.

Jaja, nu ska jag fortsätta att ha tråkigt. Ciao.


Mitt skrivbord igår eftermiddag, med en kopp varm choklad med grädde vid sidan om :)

Sista dagen

Jaa, som rubriken säger, sista dagen på praktiken. Ska vara ledig imorgon eftersom vi ska flytta. Jepp.
Bara en liten notis sådär nu på "morgonkvisten", hehe. Nu ska jag fortsätta jobba.

Ha en bra dag

Bilder

Här är några utav bilderna jag tog igår





















Blev ganska många, fotade typ 130 stycken bilder. Hälften blev väl skit, men ändå :P

Tredje dagen

Tredje dagen på praktiken.
Min handledare är inte här idag, så jag får sysselsätta mig så gott jag kan. Mina första tre arbetstimmar satt jag och redigerade bilder samt besökte varenda jävla sida som finns på internet. Ganska tråkigt med andra ord. Nu är det bara 2 ½ timme kvar tills jag slutar, då ska jag hem för att kl. 17.30 befinna mig på min skola för utvecklingssamtal med Lotti Walther. Som tur är så följer mamma med mig, Lotti kan vara lite scary ibland förstår ni. Speciellt när hon har vaknat på fel sida.
Nu har jag också möjlighet att hämta grejer i mitt skåp som jag behöver. Men jag tror inte att jag behöver någonting. Men jag kommer bli så jävla arg om jag kommer på något som jag har glömt efteråt.

Nej, nu ska jag fortsätta att skriva på en artikel om avdelningen min mamma jobbar på här på sjukhuset.
Lägger upp bilderna jag tog igår lite senare när jag verkligen inte har något att göra.


Slut!

Nu slutar jag. Har suttit ett tag och gjort om höstbilder som jag gick ut och tog. Jag vågade inte gå runt i sjukhusetm jag kände mig alldeles bortkommen.
Ikväll ska vi kolla på lägenheten pappa har köpt. Jag har inte sett den än.


Andra dagen på praktiken

Andra dagen på praktiken. Fick scanna 2 timmar på morgonen. Nu har jag lunch, som dock slutar om 5 min, men ändå!
Sen ska jag gå och fota antingen höstbilder eller konsten som finns på sjukhuset. Vet inte om jag orkar gå ut idag, kanske gör det imorgon istället. Jag kanske kan hälsa på min mamma som jobbar på uppvaket när jag går runt. Om hon har tid alltså.

Glömde berätta igår att jag har mitt egna lilla skrivbord här, med en Mac och en PC. Ett gäng nyvässade pennor och rosa post-it lappar har jag också. Myyys. Dock har jag ingen papperskorg, men det gör inget, haha :D

Nej, nu slutar min lunch om 1 min, så jag ska börja arbeta.

Ha en bra dag!

Praktik

Sitter nu på Huddinge sjukhus medicinsk bild. Jag har nyss ätit lunch. Innan det så scannade jag in diabilder till datorn. Det tog 2 ½ timme, och bilderna var på folks tänder. Mums. Men men, det var ganska skönt att sitta där själv och ta det lungt.
Snart är min lunch slut, så jag ska fortsätta "jobba" snart.

Ha det braa!

Bilder från i fredags











Ganska lyckad kväll ändå :)

Tomma rum

Jag går in i mitt rum, stannar upp, backar och tittar på väggen utanför. Den ser naken ut. Det är något som fattas, något som alltid funnits där förut. Som man alltid tagit för givet. Det är den där rottingbokhyllan, som nu antagligen ligger på en soptipp någonstans.
Jag tittar på väggen på andra sidan. Också tom. Foton som är nedplockade. Nästan alla väggar i huset är tomma. Saker som jag levt med hela livet, som jag tagit för givet, är antingen nerpackat eller slängt.
Jag kan fortfarande inte fatta att det händer. Inte förrän den dag jag står i huset och alla rum är tomma. Jag kommer stå där, fantisera om hur det var förut, när allt var bra. Jag kommer fälla några tårar, sen kommer jag lägga allt bakom mig i samma sekund som jag stänger dörren, för sista gången.



Skolfoto

Idag hade vi skolfoto. 101 dalmatinerna. I för sig så var vi ju inte 101, utan kanske runt 20 stycken, men det blir nog bra :)
Ni kan få se bild när jag har fått dom av Lisa som hade med sin kamera.

Imorgon är det fredag, och min första och längsta lektion är inställd! Jätteskönt. Sen på kvällen blir det utgång :)

Ha det bra!

Inget plugg

Halloj!

Första oktober idag. Riktig höst med andra ord. Typiskt att det ska börja regna just idag när det varit sol i några dagar nu.

Sitter just nu i skolan. Vi har hål i 3 timmar, men har avklarat 2 nu. Har religionsprovet som sista lektion, så det är ju skönt. Hoppas att det går bra bara.

Föressten så har jag inte svenskaprov på fredag. Jätteskönt! Ska få två tillfällen att göra provet på efter praktiken som är v. 41-42. Så idag ska jag träffa Erik, mihi ^^,


RSS 2.0