Bilder från i lördags

    
   

Moahaha

Nu är vi på´t igen! Wihooo! Partaj fö faan. Jeje, partypeople är ni meeeed?

Skoja. Man skulle kunna tro att jag är full, men det är jag inte..... än... Men enligt lingonsnarre så ser jag påtänd ut. Jag är helt röd i ögonen p.g.a. mina linser. Hoppas jag kommer in på krogen bara, hehe. Annars har jag eget dansgolv på politikertorget. Kom dit vettja. 22.30. Jag tar med mig musik som jag har i min fett coola mobil. Kommer bli asbra.

Ses där!

Sushi

Här sitter jag med en handduk runt huvudet. Ikväll ska jag ut igen. Lisa fyller 18! Jag ska inte ha så höga förhoppningar, för då slutar det oftast sämre än vad man förväntat sig. Men kul kommer det bli iaf!
Jag har tillbringat hela dagen till att börja titta på SATC-boxen som jag fick i julklapp. Det är en sån skillnad på hur de ser ut i början emot vad dom gör i filmen. Haha.
Till middag idag blir det sushi. Har aldrig ätit det så det ska bli intressant att testa :) Har alltid bojkottat det av någon anledning men det kanske är gott!



Jaja, nu ska jag ta på mig mjukisbyxor och ringa Carin. Sen ska jag börja göra mig iordning :)

Ha en trevlig kväll allihopa!

Puss

Mellandagsrea

Jag och Marre gick en runda på stan innan vi åkte hem idag. Mellandagsrean har ju börjat så det blev lite plagg som fick följa med hem!


VILA - 79:-


JC - 65:-



H&M - 79,50:-


H&M - 98:-

Så allt det här fick jag för ynka 321,50:-

Det kallar jag kap

Bilder från gårdagen















Bilderna får tala för sig själva. Orkar inte skriva något nu. Kanske uppdaterar lite senare.

Pussss

Jag = Smartass

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva.

Kan berätta att jag råkade spärra mitt bankomatkort idag. Inte bland det smartaste jag gjort. Jag var helt säker på min kod, men efteråt när jag slagit den tre ggr så kom jag på att det var mina fyra sista siffror i mitt personnummer som jag slog. Smartass I know. Kan vara för att jag alltid handlar på kortet och aldrig tar ut pengar.
Men men, nu får jag inte använda mitt bankomatkort på en vecka. Och min restlön från McDonald's som kommer imorgon :( Jag får låna pengar av mamma och pappa så länge.



Snart är det julafton, och jag har ingen julkänsla i kroppen what so ever. Känns lite tråkigt. Skulle vara bättre om det infann sig lite snö på marken. Men julkänslan växer väl bort ju äldre man blir är jag rädd för. Jag som älskade julen förut.

Men något jag längtar riktigt mkt till är Juldagen. Jag har laddat riktigt mycket nu. Ingen pengagräns då inte. Det är ju bara en dag om året ;) Moahaha. Det kommer bli kuuuul.

Hjälp

Haha, jag och Marre skulle gå in i den gamla skolan på Torekällberget, men vi vågade inte när vi såg att det lyste. Och såhär rädd blev jag när vi såg att det satt någon där inne..


Och sen märkte jag att människan var en docka, hahaha.

Tvångsinlägg

Detta är ett tvångsinlägg under hot av Marre, haha. Nejdå, så farligt är det inte.

Igårkväll gick jag hem till Blixt. Vi kollade på Mamma Mia-filmen (såååå jävla braaa!!!). Sen hann vi inte göra så mycket mer innan vi gick och la oss.
Sov sjukt länge i morse. Men vaknade några gånger ibland och pratade med Blixt, haha. Men vi gick väl upp vid 15.00 kanske.
Då lagade han lunch, det var asgott. Jag åt liksom till och med stora lökbitar som jag aldrig annars äter. Grattis Blixt, du har fått mig att börja äta lök ;)
På vägen hem från honom så gick jag förbi Willys och handlade lite grejer som jag behövde.
Det var fan askallt, så kallt att jag fick ont i huvudet, det ni.
Väl hemma så gjorde jag marmelad (kreativ jag vet) som jag ska ge till farfar i julklapp. Den blev fan asgod. Jag förvånade mig själv faktiskt.
Kl. 21.00 kom Heartbreak Hotel, och den filmen är så jävla pinsam men rolig! Såg den med mamma, hon tyckte att den var skitkul, haha. Sen har jag inte gjort så mycket mer denna dag.



Imorgon ska jag julstäda mitt rum... Sådär lagom kul faktiskt. Men jag ska väl gå och lägga mig så småningom. Natti.

Skooor

De här fina köpte jag igår när jag var nere på stan efter avslutningen. Dock lite för stora, men en extra sula i gjorde susen ;)



H&M 198:-

Fredagens outfit

Det här hade jag då på mig på avslutningen. Lite juligt klädde jag mig iaf ;)


Fredagskvällens bravader

Det blev en lång dag igår. Dagen började med skolavslutning i aulan med dans, julspel och sång. Sen fikade vi i klassrummet.
Efter det drog jag och Marre en repa på stan ;)

På kvällen åkte vi till Sarah som fyllde 18! På bussen till stan märkte jag att jag glömt min mobil. Fan.. Kände mig så jävla handikappad :P
Middagen hos Sarah var iaf trevlig. Det blev tacos och sen marängtårta till efterrätt. Riktigt gott var det!
Pappa hämtade mig, Marre och Carro vid nio, då åkte jag hem och fixade lite grejer innan jag och Marre åkte och träffade Marcus och hans vän för förfest.
Vid halv tolv gick vi därifrån till Ollan. Där var det massa människor jag kände. Skitkul faktiskt. Tiden gick alldeles för fort.

Efter krogen var det efterfest hos Ousman. Jag däckade i typ en halvtimme när vi kom dit, haha.
När vi skulle sova så fick jag och Marre dela säng med Ousman. På något vis så slutade det med att han låg i mitten, varför vet jag inte :P
Ingen utav oss kunde hålla käften så vi somnade inte förrän vid 08:30. Haha, minns inte när jag skrattade så mycket senast.

Så kvällen blev ändå ganska lyckad :) Snart är det den 25e, sen 27e. Då kör vi igen ;)


Trötter

Det är inte skönt att somna kl 17.30 och vakna tre timmar senare. Kommer inte kunna somna :(

Min dag

Hej hej.
Vad ska jag skriva om då? Jo, min dag naturligtvis. Finns ju typ inget annat att skriva om.
Började skolan tolv. Slutade typ kl. 14. Hade frivillig lektion i Foto. Så jag åkte ner på stan efter skolan. Köpte en kjol som jag nog ska ha på fredag om vi går ut. Efter det åkte jag hem till Blixt ett tag. Det var trevligt. Vid halv sju gick jag till Axens och hämtade ett paket, med Marres julklapp i bl.a, tihi. Sen gick jag hem och åt. Sen dess har jag pysslat lite här hemma och nu går Titanic på tv, haha. Jag som såg den igår. Ligger och slötittar lite på den nu medan jag sitter vid datorn.

Mer än så har jag inte tänkt att göra ikväll. Så ha det bra! 

Titanic

Det har varit en skön måndag. En skön start på den sista veckan på lovet.
Dagen började med svenskaprov. Sjukt svårt, men jag får iaf G. Det är huvudsaken just nu.
Efter det var det klassråd och sen åkte jag ner med Marre på stan och hadlade lite grejs.
När jag kom hem så skulle farmor och farfar precis komma ner (dom bor två våningar över oss) och fika. Så jag fikade med dom en stund.

Vid fyra-tiden åkte jag till Blixt. Vi tog en prommis till Willys och handlade mat till taco-pizzan som han gjorde. Den var god, ifall någon undrade, men så är han ju kock också så jag förväntade mig inget annat, moahaha.
Kollade på Titanic, eftersom han aldrig sett den. Helt sjukt, det är en såndär film som man måste ha sett.
Åkte hem vid halv elva och nu sitter jag här. Ska snart sova för jag känner hur linserna håller på att torka in i ögonen, najs ;)



Färgade linser

Har du bloggat i mer än 2 månader? Då kan du få färgade linser utan styrka helt gratis från fargadelinser.com. Klicka på länken för att se hur du ska göra.



Självklart ska jag testa, men eftersom dom är utan styrka så måste jag ha glasögon samtidigt. Dilemma där. Men det skulle ändå vara kul att se hur jag ser ut i bruna ögon :)

Nej, nu ska jag nog ta och lägga mig. Känner mig ganska trött. Godnatt på er!

Plugg

God natt kanske man ska säga :P

Resten av lördagen spenderades med Marre. Vi chillade. Först var vi här ett tag, kollade lite youtube, haha. Efter att vi båda ätit så gick vi till Willys och handlade, mmmm. När vi kom hem till mig sen så spelade vi kort och sen monopol :D Haha. Efter ett tag slutade vi, för vi satte oss vid datorn istället, och efter att tag märkte vi att alla pengar och kort låg över hela spelplanen, så vi sket i att spela mer. Men jag vann säkert ;) Haha.
Åh, jag var övertrött där ett tag, precis allting var roligt, haha.
När Marre gått hem så pratade jag lite med Blixt. Efter det fick jag värsta rycket och började plugga :O Skulle egentligen plugga imorgon men jag kände att det skulle vara skönt att slippa det. Så imorgon kan jag vakna utan plugg i huvet :D Nu är jag redo för jullov!

Lucia

Glad Lucia! Haha, eller vad man säger.

Min lördag har varit ganska lugn hittills. Vakande tidigt och gick hem till Blixt. Var där några timmar innan han skulle åka till jobbet. Sen gick jag hem, och nu sitter jag hääär. Väntar på att Marre ska komma hem från stallet. Sen ska vi hänga.

Imorgon blir det en plugg-dag för min del. Har fortfarande inte gjort Nationella i Svenska så jag måste skriva mitt tal. Men jag kom på att vi har ju prov i Svenska på måndag, så när ska jag göra muntliga då? :S
Sen måste jag plugga Foto A, var sjuk i torsdags och har lite att göra inför uppgiften vi ska göra. Men men, det är inte så jobbiga saker. Dessutom kommer min kusin, moster och hennes man hit imorgon på fika. Det var ett tag sen jag träffade dom så det ska bli trevligt :)

Annars verkar den sista skolveckan bli lugn. Någon dag ska jag hem till Blixt, vi ska se Titanic (som han aldrig har sett!!! Oacceptabelt!). Ska bli treeeevligt. Sen fyller ju Sarah år på fredag så då ska vi fira henne! Om det inte blir utgång då så ska jag kanske träffa Marcus på kvällen tror jag. Och då ska Marre med, har jag bestämt hihi ^^, Trevligt trevligt.

Nej, nu ska jag äta två mandariner och hoppas på att förkylningen snart försvinner.
Ha en fortsatt trevlig lördag!


Helt galen fredag

Jag vaknade upp och trodde att det skulle bli en helt vanlig dag, fast med luciafirande då. Efter lucian så fick jag lite ont i bröstet, jag kände igen känslan. Det var samma känsla som jag fick när jag skulle ut en kväll och fick andnöd och var tvungen att lägga mig på en bänk och spy. Jag trodde att det skulle gå över, men istället blev det bara värre. Kände att det blev jobbigt att andas. Så jag beslöt mig för att gå till sjuksyster. "Tillbaka på måndag" stog det på skylten på hennes dörr. Fan att hon inte ska vara där när man behöver henne som mest!
Jag försökte med att dricka vatten, men det blev nästan bara värre då.
Efter ett tag när jag pratat med min handledare Lena och Kjell så skjustade Kjell mig och Marre till Akuten.
Jag fick en akut-tid och när jag väl kom in till doktorn hade smärtan förvunnit för det mesta. Efter att jag pratat med henne och hon lyssnat på mina lungor och mitt hjärta så sa hon att hon trodde att jag hade fått en ångest-attack.
Jag fattade inte riktigt. Jag mår ju bra nu? Det var mycket värre för två veckor sen, varför fick jag det inte då? Men kroppen kanske inte riktigt hänger med, och just nu sker ganska stora förändringar i mitt liv. Alla tankar kanske ligger och trycker där i bakhuvudet utan att jag tänker på det.

Men iaf. Sen fick jag ta ett blodprov för att se om det var något fel i blodet. Jag hade ett virus, men det berodde på förkylningen, inte ångest-attacken.

Fick komma tillbaka till doktorn efter det igen, och då gav hon mig en brochyr om Paniksyndrom. Hon var väldigt noga med att säga att just jag inte har något syndrom, eftersom jag bara fått det 2-3 gånger innan. Men om det fortsätter så kan det utvecklas till det. Det hoppas jag verkligen inte att det gör. Ni ska bara veta hur det känns, det känns verkligen som att man ska dö. Man vet liksom inte vad man ska göra av sig själv. Sjukt jobbig situation.

I brochyren jag fick stog det att för att få diagnosen paniksyndrom så måste man ha haft det minst fyra gånger inom en månad, och dessutom ha minst fyra symptom samtidigt av de som stod i listan. Nu när jag tänker efter så hade jag 10 av de 13 som stod på listan. Ganska läskigt..

Men jag får hoppas att jag inte får det igen, eller att det dröjer ett jävla tag till nästa attack. Fick lära mig en andningsövning som jag ska göra om det händer igen. Skönt att veta vad det var iaf, och vad jag ska göra om det händer igen.


Klockren


Sjuuuuk

Fan vad dåligt jag mår. Jag tycker faktiskt riktigt synd om mig själv just nu. Jag är typ helt död efter i natt då jag bara sov i 4 timmar. Somnade runt 3 någon gång. Vet inte varför, kunde bara inte somna.
Så nu är jag hur trött som helst, har blodsprängda ögon. Sen har jag väl typ feber också. Jag har typ kallfrossa. Och som grädden på moset så tror jag att jag har urinvägsinfektion. Mums!
Jag fattar inte varför jag ens gick till skolan, mamma tyckte till och med att jag skulle stanna hemma, men jag sa nej. Så jag går hem när den här lektionen är slut. Japp.
Skulle egentligen träffa Blixt efter skolan, men jag får väl höra om han vill gå en stund på stan efter den här lektionen, om jag nu får tag på honom vill säga.

Jaja, nu ska jag fortsätta att må dåligt. Men ni andra får ha en bra dag!

Kram

Tack

För tre och en halv vecka sen trodde jag inte att jag skulle överleva. Jag trodde att jag aldrig mer skulle bli lycklig.
Men nu har det visat sig motsatsen. Jag känner mig mer lycklig än vad jag gjort de senaste 2 månaderna! Och då mådde jag verkligen dåligt. Så jag vill bara säga tack till alla som har hjälpt mig bli lycklig. Ni vet vilka ni är <3

Min dag so far

Hej hej. Jaha, vad ska man skriva om idag då? Min dag so far kanske? Ja, så får det bli.

Vaknade och tittade mig i spegeln, såg ut som en döing. Usch. Kunde inte somna igårkväll. Låg och tänkte på för mycket.
Men jag tog mig till skolan iaf. Hade en halvtimmes svenska då vi övade inför provet. Fattar typ ingenting.
Sen hade vi lunch då det var någon indisk gryta med ris. Helt okej, men jag kunde inte äta så mycket. Mådde typ illa och gör det fortfarande.
Efter lunchen hade vi klassråd i typ 20 min, sen slutade vi.
Efter skolan gick jag och Marre och fikade på Nancy's. Mådde fortfarande illa så jag tog en varm choklad med grädde. Men den kunde jag inte heller dricka, gjorde mig bara mer illamående. Thomas kom förbi ett tag också, typ 2 min, haha. Men men, det var trevligt :)



Efter Nancy's så köpte jag en utav mina fyra julklappar som jag har kvar att köpa. Och Marre köpte en fisk på rea-pris, haha. Värsta impulsköpet.
Sen skulle jag köpa min julklapp till Marianne, så hon fick gå in på H&M. Men när jag skulle köpa den så hade dom inte det jag skulle köpa (kan inte säga vad eftersom jag vet att M läser min blogg ;))
Så vi åkte hem. Väl hemma tittade jag på de två nyaste avsnitten av The Hills, och det är så sjukt bra!!! Man vill typ byta liv och bara leva som dom gör. Dom verkar ju ha det så jävla bra.
Jaja, sen satte jag kristyr på mina pepparkakor som jag bakade igår. Och efter det så beställde jag M:s julklapp på internet, plus resten av mina julklappar. Hoppas bara att M:s present hinner komma innan vi ska ha våran egna lilla julafton med Carro, Lisa och Sarah.

Efter det har jag inte gjort så mycket. Åt lasange med mamma alldeles nyss. Nu ska jag hitta på något annat :)
Pusshej

Bäst på fest!


Marre är den enda som får röra mina boobies, hahaha!

Viper Room

Var på Viper Room igår med Marre. Hade sjukt kul. Haha. Det som är bra med Sthlm är att man inte känner någon där, och då kan man vara precis hur man vill vara.
Var där några timmar. Sen försökte vi få tag i Jonatan för vi ville sova hos honom. Åkte hem till honom, kastade saker på hans fönster, knackade på hans grannes fönster så han släppte in oss i porten. Sen plingade vi på några tusen gånger och ropade igenom brevlådan. En utav grannarna fick damp på oss så vi blev utskällda. Haha. Lite småkul. Det blev så att vi tog nattbussen hem, kom hem vid 5. Galen natt..




Lite extra sömn

God kväll.

Ligger i min säng och tittar på vänner. Har precis packat för att åka till mamma imorgon. Innan det var jag i tvättstugan en sväng och plockade ihop all tvätt.

Idag har jag pluggat rätt mycket, det var ett tag sen, haha. Skrev två av mina tre alster till svenskan som ska in innan jul, och så skrev jag geografiuppgiften som vi fick idag istället för att ha lektion. Så det känns skönt. Måste bara göra klart den tredje svenskauppgiften och sen skriva mitt tal till Nationella muntliga i Svenska. Har inte gjort det än, men jag lär få göra det någon gång nästa vecka, och då ska jag vara redo :)

Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt, jag har sovit så dåligt hela veckan, och imorgon kommer jag behöva vara vaken länge, så det kan vara bra med lite sömn.
Men först ska jag se "Du är vad du äter" och sen ta en dusch. Sen blir det sängen!

Natti natti

Min dag

Halloj!
Ligger i min säng och tittar på Bonde söker fru. Växlar lite mellan tv:n och datorn.

Min dag har varit helt okej. Var i skolan till kvart över två. Sen kom Eriks mamma och hämtade mig. Fick träffa älsklings-Tindra också. Hon är världens bästa hund <3
Vi pratade lite och sådär, och allt det här känns mycket bättre efter det. Hon körde hem mig, och det var lite jobbigt att säga hej då. Men när jag skulle gå så fick jag en jättefin blomma som hon köpt till mig :) Vi bestämde att vi skulle höras lite längre fram när dom varit och hämtat sin nya hund Nova :) Då ska jag få träffa den, och jag ser jättemycket fram emot det! Kommer ihåg när Tindra var liten valp. Hur söt som helst!

När jag ätit middag, som bestod av två pizzabitar, så tog jag en powerwalk med Marianne på 50 min. Gick skogsvägen till Moraberg och sen hem förbi Weda. Det var skönt med lite frisk luft. Nu är jag hur trött som helst.

Har kollat runt på blocket efter hundar idag. Blir så jävla sugen. Känner verkligen att jag vill ha något att ta hand om. Fan bara att min brorsa ska vara allergisk.. Jag vill jag vill jag vill! Ska ändå försöka övertala pappa, fastän chansen att jag ska få en hund är 0%.

Jaja, jag får väl fantisera vidare om en hund. Ska fokusera lite mer på tv:n .
Pusshej


Blomman jag fick

Inspelning

Nu har vi blivit klara med inspelningen av Wendela Runt. Vi var här hemma hos mig och testade julfika :)
Ni som går på WHG kommer kunna se programmet dagen innan skolavslutningen, så då får ni se till att komma ;) 

Snart ska jag till skolan. Jag har Foto A som börjar 14.30. Som tur är så skjtsar pappa dit mig, men jag lär ju få åka bussen hem när jag slutat vid 17.00. Segt. Kommer hem till middagen och sen hinner man typ inte göra något. 
Men jag lär ju få kompensation för det nästa år när jag inte har Foto A längre. 

Jaa, nu har jag inget mer att skriva. Skriver kanske ikväll om jag har lust och orkar.
Ha det bra så länge!

Lussebullar

Hej hej.

När jag vaknade i morse var jag praktiskt taget död. Snoozade i en halvtimme. Sket i att sminka mig och äta frukost. Det var det värt :)

Skoldagen var kort, hade en halvtimme svenska typ och sen handledartid på en kvart.

När Marre kommer hem från stallet så ska vi baka lussebullar. Det är ju först december idag, så det ger ju lite julkänsla :)



Tills dess borde jag egentligen plugga, men jag har ingen ork what so ever. Så ska göra lite andra saker.

Ha det bra

RSS 2.0