Måndag

Alla saker vi gjort tillsammans, allt vi gått igenom.. Och du har inte ens viljan att försöka. 3 jävla år! Till vilken nytta?
Visst, det har varit dom bästa 3 åren i hela mitt liv, men när jag mår såhär dåligt så önskar jag att det aldrig hade hänt.
Jag trodde att det skulle vara du och jag för alltid. Du brukade säga "det finns inget annat för mig.."
Och nu visar det sig att det gjorde det.. Jag ljög iallafall inte..

Kommentarer
Postat av: Josephin

Nej, men jag höll på att göra samma misstag som du gjorde första gången då... Usch vad jag hatar sånt där. Det är ju svårt att säga att det går över, men det kanske kommer kännas lite bättre sen.

2008-11-18 @ 10:53:25
URL: http://josephinnordin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag kommer alltid, alltid att älska och finnas här för dig lillkussen!! Glöm inte det, det gör så ont i mig att veta hur ledsen du är. Jag hoppas att han inser vad han går miste om, annars är ha inte värd dig, för du är bara värd det allra bästa! Inget annat än det bästa duger åt dig!

Du kan ringa mig när du vill, du kan komma hem till mig när du vill (vi bor ju till och med väldigt nära nu). Det kommer att kännas bättre, inte idag eller imorgon. Men nån dag så kommer du vakna och känna att det faktiskt känns lite bättre <3

2008-11-21 @ 17:16:57
Postat av: Ellinor

Jag älskar dig med! Jättemycket!

Alla säger att det är han som är dum och att det är han som förlorar på det, men jag vill ändå ha honom. Det är så jävla jobbigt det här :'(

Men vi får höras snart så att vi kan träffas!

Älskar dig storkussen <33

2008-11-21 @ 18:59:28
URL: http://regnvatten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0