Packar

Hej hej.
Har packat nu en stund. Det är bara två veckor tills vi flyttar med pappa. Om vi får lägenheten en vecka tidigare alltså.
Det känns jättejobbigt att lämna huset. Det jag är mest ledsen över är ifall jag skulle gå förbi någon gång, och se en annan familj sitta vid köksbordet i mitt gamla kök och äta middag. I för sig så har jag flyttat en gång förut, men då har jag fem år och jag kommer knappt ihåg något av det. Det enda minnet av flytten jag har är att jag satt i ett utav hörnen i det tomma vardagsrummet. Bredvid mig stod en blomma och jag lyssnade på min freestyle. Det var sista gången jag såg det huset. Den här gången kommer jag nog inte att sitta i ett hörn och lyssna på min mp3. Men det kommer bli svårt att gå härifrån och inse att jag aldrig mer kommer att leva i det här huset mer..

Men men, nog talat om det.
Imorgon är det fredag, äntligen helg. Då ska jag och Marre ha "chill-kväll" och bara fetta oss. Ska bli nice.
På lördag ska jag och älskling gå på bio. Vi ska se Saw 5. "Känsliga tittare varnas" stod det. Folk hade tydligen svimmat i salongen också. Hoppas inte jag gör det bara, haha. Men det är bara att blunda om det blir äckligt eller läskigt.



Nu ska jag fortsätta med min packning.
Ha en skön kväll allihopa.

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

nemen, hur kommer det sig att ni flyttar? förstår att det känns jobbigt just nu, men det blir nog bra ska du se! =) förändringar är oftast jobbiga innan de är genomförda =).



modiga ni är som vågar se den filmen, skulle jag aldrig göra haha =)



kram

2008-11-07 @ 08:41:57
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

jahaa... =( hoppas allt går bra med flytt o så!!



kramar

2008-11-08 @ 10:46:09
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0