Nu drar det igång

Idag började FN-rollspelet i våran skola. Eller förberedelserna rättare sagt. För er som inte vet vad det innebär så ska tre klasser i min skola (fofi3, spme2 och spme3) delas in i olika länder (jag är Armenien) och vi ska skriva resolutioner om fyra olika sakfrågor som vi sedan ska disskutera i stadshuset under veckan. Jaa, det är ungefär så kul som det låter.

Men fick sluta tidigt idag iallafall så det var ju skönt. Vi i Spme3 hade tydligen kommit längre än de andra klasserna även fast vi hade minst tid på oss att förbereda oss. Det måste ju betyda att vi är snäppet bättre än de andra ;) Haha, skojade bara.

Så efter skolan åkte jag och M ner på stan och åt, sen åkte vi hem och fixade med projektet. Ska bli skönt när FN-rollspelet är över och projektet är inlämnat. Sen är det bara en skolvecka kvar, sen är jag ledig i två veckor. Åker ju utomlands veckan innan påsklovet så jag får ju dubbel så lång ledighet som alla andra ;) Men det blir ju till att plugga på lovet då för att inte komma efter i skolan. Annars kan jag ju ligga på playan och plugga om det är mycket, hehe.

Nej, nu ska jag lägga mig och titta på Eva & Adam. Älskar nostalgi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0