Och till slut söndagen

Vaknade vid 10 någonting, alltså sov jag i ungefär tre timmar. Jag kände mig tung i huvudet och i hela kroppen, så jag och J låg kvar på madrassen på golvet ett tag innan vi gick upp.
Marre åkte hem tidigt på morgonen för hon var tvungen att åka till stallet. Så det var bara jag, J och B där.
Jag var hur trött som helst, så det enda jag gjorde var att ligga i soffan och kolla på tv. Lite jobbigt utan glasögon bara, men det funkade. Sen bestämde sig pågarna för att gå ut och grilla kött. Så det gjorde dem medan jag låg kvar inne under filten. Efter ett bra tag så kom dom tillbaka, för det gick inte att grilla. Så dom fick steka köttet istället, men det var gott det med :)

Jag slappar under filten medan männen sliter med maten ;)


Sliten tjej med gårdagens smink, yummie!


Kände mig bara lite lat eftersom jag låg där och var bakis och gjorde ingenting medan dom flängde runt och fixade. Men jag skyller på J som gav mig en stark "drink" innan vi gick och la oss ;)
Vid fem-tiden så åkte jag och J därifrån. Han följde mig till Centralen där jag tog tåget hem.
Min snälla mamma kom och hämtade mig vid stationen sen eftersom det skulle dröja 25 min innan bussen kom.

Sen har jag inte gjort så mycket. Ätit middag, uppdaterat bloggen, kollat andras bloggar, ätit semla, duschat och nu kollar jag på Beck :)
Imorgon börjar skolan, och det känns faktiskt inte allt för jobbigt. Vet inte varför. Ja borde tycka det?
Men nu är det faktiskt bara 5 veckor kvar tills jag åker till Kanarieöarna. Och när jag kommer hem från det har jag påsklov. Sen är det bara 6 veckor kvar till studenten. Jag blir fan lite chockad.. 11 skolveckor. Det är ju ingenting. Verkligen ingenting. Jag måste söka jobb!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0