Praktikplats

Har haft ett helvete med att fixa praktikplats! Men nu är den funnen. Min snälla mamma tog kontakt med mediaavdelningen på sitt jobb, och idag var jag på intervju, och jag fick det! Som den bästa chefen på hela Huddinge sjukhus så har man nog lite makt, jag är stolt över min mamma!
Jag ska alltså praktisera på Huddinge sjukhus medicinsk bild.
Jag kommer få göra lite vad jag vill. Gå ut och ta egna bilder, fixa dom photoshop och sen skriva ut dom, t.ex. Jag kommer få använda mig av alla deras specialprogram, och deras experter ska lära mig lite grejer. Sen kommer jag få sitta i receptionen när det blir stressigt, eftersom dom inte har någon receptionist.
Första veckan ska jag vara i Huddinge, andra i Solna. Det blir lite jobbigt, eftersom det är 30 min längre tågfärd. Men det lär ju inte vara så jobbigt. Då har jag perfekt tid för att plugga!



Yes, jag är så himla positiv! Och jag ska börja leva efter en sak som jag och Marianne kom på idag "Jag ska inte se alla jobbiga händelser som en börda, utan som en utmaning mot mig själv ". Det var fan riktigt bra sagt!

Nu ska jag försöka hitta en outfit som passar för ikväll. För då ska jag ut med Carin till O'learys! Kommer bli såå trevligt!

Kommentarer
Postat av: marre

va skönt de är när allt löser sig:)

2008-09-26 @ 16:16:02
Postat av: Ellinor

marre: Jaa, jätteskönt!

2008-09-26 @ 16:19:35
URL: http://regnvatten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0